> Voliotaki: Σεπτεμβρίου 2013

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο του νεκροταφείου!

Συνέβη σε νεκροταφείο, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης...

Το χρηματοκιβώτιο των κοιμητηρίων, περιείχε 1.860 ευρώ.

Όπως κατέθεσε στην Ασφάλεια η 46χρονη υπεύθυνη διαχείρισης κοιμητηρίων, στη διάρκεια του τελευταίων δύο ημερών, άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία και πήραν το χρηματοκιβώτιο με τα χρήματα...

Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία από Τετάρτη στην Θεσσαλία?

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς...

Καταζητούμενος για πάνω από 24 ώρες, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής και βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς εμφανίστηκε σαν κύριος με ταξί χθες το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκε.

Μέσα στο γενικό χαμό δεν ασχολήθηκε κανένας ιδιαίτερα με το γεγονός ότι η Αστυνομία δεν μπόρεσε να τον βρει αμέσως και να τον συλλάβει όπως τους άλλους, παρ' ότι έδινε τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς!

Αυτοκριτική από τον Χατζηνικολάου...

"Επί 17 Νοέμβρη είχαμε χάσει το μέτρο. Έχω και 'γω τις ευθύνες μου"...

Ξεκίνησε λέγοντας, πως, έχει εντυπωσιαστεί από τις συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους, οι χρυσαυγίτες.

"Από τους διαλόγους αυτούς, αναδεικνύεται ένας υπόκοσμος. Ειρωνεύονται ακόμη και τον νεκρό Φύσσα. Και διαφαίνεται απ' αυτούς η σχέση μπράβων της νύχτας με τη Χ. Α.".

Μαύρα λεφτά είχαν οι "μαύροι" (φασίστες)...

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Η Καραμήτρου "αποκάλυψε", πως, ο Κασιδιάρης, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες της αδελφής του Ρουπακιά με μια φίλη της,  εκπαίδευε δολοφόνους.

Ο Ντερμπεντέρης απεφάνθη πως τα 43.000 που βρήκαν στο σπίτι του Μιχαλολιάκου ήταν...

Αιχμές κατά της Ζαχαρέα, από τον δικηγόρο του Κασιδιάρη...

Μη τα λέτε αυτά κυρία Ζαχαρέα, γιατί και η οικογένεια σας, έχει πέσει θύμα πολιτικών σκοπιμοτήτων....

Ξαφνικά ο δικηγόρος του Κασιδιάρη, Π. Σαράκης, γύρισε τούμπα τη συνέντευξη. Και θέλοντας να δείξει πως ο πελάτης του είναι θύμα σκοπιμοτήτων, έφερε ως παράδειγμα- χωρίς...

Xαστούκι σε Δένδια από τον Guardian

«Οι αρχές διέθεταν λεπτομερείς πληροφορίες για τις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής επί χρόνια» αλλά «οι δικαστικές και πολιτικές αρχές ήταν απρόθυμες να αναλάβουν δράση.

Ο αντιρατσιστικός νόμος δεν εφαρμόστηκε ποτέ και οι δράστες ρατσιστικών επιθέσεων έχαιραν ατιμωρησίας», γράφουν σε άρθρο τους στον «Guardian» ο Κώστας Δουζίνας, διευθυντής του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών Σπουδών του Birkbeck College στο Λονδίνο, η Χαρά Κούκη, ιστορικός, και ο Αντώνης Βραδής, μέλος του Occupied London.

"ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;"-Ο ΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Σε τηλεφωνικές συνομιλίες που δίνονται πια επίσημα από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για την διαμόρφωση πεποιθήσεων για τη Χ.Α και τα στελέχη της, σε συγκεκριμένο απόσπασμα πρόσωπο από τον περίγυρο της οικογένειας Ρουπακιά. μιλά με την αδερφή του.

Διαβάστε τι κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ

Β: Ωραία, εγώ σου λέω ο τρόπος με τον οποίο...

“Τεσσάρα” στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος στην πρεμιέρα της Football League επικράτησε 4-1 της Γλυφάδας. Ονειρεμένο ντεμπούτο στην κατηγορία για την Επισκοπή, που -παίζοντας από το 30' με δέκα- επικράτησε 3-0 του Φωστήρα

Στην πρεμιέρα της Football League για το Νότιο όμιλο ο Ολυμπιακός Βόλου διέλυσε με 4-1 τη Γλυφάδα στο ΕΑΚ Βόλου.

Σαμαράς: Είμαι αποφασισμένος να ξεριζώσω τη Χρυσή Αυγή

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει μέχρι το τέλος στο ξερίζωμα και στην απαξίωση της Χρυσής Αυγής διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα στο American Jewish Committee.

«Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θα κάνουμε τα πάντα. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής έχουν συλληφθεί για εγκληματική δραστηριότητα και θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο. Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη που ξεκίνησε σωστά και θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την υπόθεση», τόνισε....

350.000 φορολογούμενοι κινδυνεύουν να πληρώσουν φόρο σε μία δόση

Αιτία, οι καθυστερήσεις που προκλήθηκαν λόγω επανελέγχων δικαιολογητικών και η έλλειψη υπαλλήλων που εκκαθαρίζουν τις δηλώσεις.

Στον «αέρα» βρίσκονται περίπου 400 εκατ. ευρώ εξαιτίας της καθυστέρησης εκκαθάρισης 350.000 φορολογικών δηλώσεων. Οι δηλώσεις αυτές θα ελεγχθούν από τις εφορίες της χώρας και όπως όλα δείχνουν, η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί στα τέλη Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν τον φόρο εισοδήματος το 2013 και μάλιστα σε μία δόση.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύθηκε ο νέος Κώδικας Δικηγόρων

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α 208/2013) ο νέος Κώδικας Δικηγόρων.

Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που επέρχεται, η οποία έχει αποτελέσει σημαντικό σημείο τριβής με τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, είναι η κατάργηση των...

Διαβάστε περισσότερα 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς έκανε τα στραβά μάτια για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής - Να πάρει θέση για τις δηλώσεις του Φαήλου

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να «πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών», απαντώντας σε δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του Φ. Κρανιδιώτη, σύμβουλου...

Φ. Κρανιδιώτης: Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ-Δηλώνω και είμαι εθνικιστής!

Σάλος έχει προκληθεί στα social media, από την ανάρτηση του προσωπικού φίλου και συμβούλου του Πρωθυπουργού Φαήλου Κρανιδιώτη στο Facebook, καθώς μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «σκυλολόι» του ΣΥΡΙΖΑ και των αντεξουσιαστών, ενώ αυτοτοποθετείται στον χώρο του ...εθνικισμού!

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε: «Λοιπόν, αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν. Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις «σφαίρες» μου για τον αληθινό αντίπαλο. Και θα σας υπογραμμίσω κάτι: ποτέ μα ποτέ δεν έχω επιτεθεί...

ΤΩΡΑ: KATΑΡΑΚΤΩΔΗΣ ΒΡΟΧΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


Βέλγοι για Μιχαλολιάκο: “Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής... Επαινεί τα ψηλά και γυμνασμένα κορμιά, ενώ ο ίδιος είναι κοντός και παχουλός”

Με πολύ απαξιωτικά σχόλια αναφέρεται η "Libre Belgique" στον Νίκο Μιχαλολιάκο και την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, ενώ ειρωνεύεται και τους οπαδούς του ακροδεξιού κόμματος που τον αποθέωναν, την ημέρα της σύλληψής του.

Σε άρθρο της με τίτλο «Ο αρχηγός του κόμματος Χρυσή Αυγή συλλαμβάνεται», αναφέρεται στον ηγέτη της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επαινεί τα ψηλά και γυμνασμένα κορμιά, ενώ ο ίδιος είναι κοντός και παχουλός.

41χρονος Αρχιφύλακας στο Βόλο ο ένας εκ των τριών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα


ΥΠΗΡΞΕ ΦΡΟΥΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 1 ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ 160 ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΚ: Έκαναν σεξ πάνω σε σιδηροδρομική γραμμή - Σκοτώθηκε η γυναίκα

Τραγικό τέλος είχε το "μεθυσμένο παιχνίδι" δύο νέων στην Ουκρανία.

Το ζευγάρι γυρνώντας από νυχτερινή διασκέδαση και έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ αποφάσισε να κάνει σεξ πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή.

Δεν υπολόγιζαν ωστόσο το τρένο που ερχόταν εκείνη την ώρα το οποίο τους παρέσυρε σκοτώνοντας ακαριαία την γυναίκα και τραυματίζοντας σοβαρά τον άντρα.

Νέα αυτοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη

Μία νέα αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στη «μαύρη» λίστα των ανθρώπων που βάζουν τέλος στη ζωή τους.

Ένας 43χρονος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος, λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα, μέσα στο σπίτι του, στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, στην περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο.

Σούρλας: Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πατάξει τη διαφθορά

Από την Ελασσόνα, ο γενικός γραμματέα Διαφάνειας Γ. Σούρλας τόνισε, ότι «είμαστε αποφασισμένοι και προχωράμε στην πάταξη της διαφθοράς που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία, στον μαρασμό και στην εθνική ταπείνωση».

Ειδικότερα, ο κ. Σούρλας κατά τις εργασίες ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Λιβάδι Ελασσόνας, με θέμα «Διαφάνεια στην Πρωτογενή Παραγωγή», την οποία συνδιοργάνωσαν το υπουργείο...

«Σφαγή» μέσα στη Χρυσή Αυγή για τη νέα ηγεσία

Είτε προφυλακιστούν αύριο και μεθαύριο είτε όχι οι Μιχαλολιάκοι και Σία, θεωρούνται ήδη τελειωμένοι και «καμένα χαρτιά» για τον ηγετικό πυρήνα των Ελλήνων φασιστών, που βρίσκονται εντός ή εκτός Χρυσής Αυγής.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ήδη υπάρχει μία «κίνηση των 100» με στελέχη του ακροδεξιού-φασιστικού χώρου (από την οποία κίνηση έχουν αποκλειστεί λούμπεν πρόσωπα τύπου Ρουπακιά και κυρίως την αποτελούν μορφωμένοι, επιστήμονες, τέως στρατιωτικοί και επιχειρηματίες).

“Βόμβα” στην Τρίπολη – Παρελθόν ο Τσιώλης από τον Αστέρα!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης, με την εξέλιξη αυτή ν΄ αποτελεί κοινή απόφαση των δύο πλευρών.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση με τη διοίκηση των Αρκάδων και αποφασίστηκε -για το καλό της ομάδας- να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Τσιώλης αποχωρεί μετά από σχεδόν, δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Τρίπολης, με την οποία πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας....

Ο Φορλίδας απο την Αμβέρσα

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Και μετα τους αεροψεκασμους ο Φορλιδας με την υπερασπιση του ελληνα ΟΥΚα!!!
Κυριε Φορλιδα δεν μας ενδιαφερει η αποψη σας για τους τιμιους ουκαδες που δεν θα σκοτωναν ποτε τον Φυσσα. Μας ενδιαφερει οτι θρασυδειλοι ναζιστες υπηρχαν και μεσα στις ταξεις του στρατου και της αστυνομιας, ετοιμοι να σκοτωσουν και να συγκαλυψουν (οπως και εγινε).

Δένδιας: Να καταπολεμηθεί η δράση νεοναζιστικών ομάδων στο Διαδίκτυο

Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη δημόσια τάξη, πραγματοποιήθηκε το πρωί υπό τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, με την ηγεσία της αστυνομίας και τη συμμετοχή άλλων ανώτατων αξιωματικών.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και αφορούσε τις ενέργειες της αστυνομίας, ως μήνυμα προς όλους ότι μόνο τα εντεταλμένα όργανα του κράτους είναι αρμόδια για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας.

Δήλωση Παππά μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Έλληνες, μην τους πιστεύετε!»

Για πρωτοφανή πολιτική δίωξη κάνει λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς σε δήλωσή του η οποία αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Στη δήλωση την οποία υπογράφει ως «Κρατούμενος Γ.Α.Δ.Α», ο Χρήστος Παππάς τονίζει ότι «για πρώτη φορά στα χρονικά αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος συλλαμβάνονται και φυλακίζονται με κατασκευασμένη κατηγορία κατόπιν παραγγελίας της εκτελεστικής εξουσίας (κυβέρνησης).

Με τους διαλόγους ΓΑΠ-Στρος Καν,Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου τι γίνεται;

Η Δικαιοσύνη οφείλει να δράσει με την ίδια ταχύτητα και για τα πολιτικά σκάνδαλα που «έθρεψαν» τόσα χρόνια τη Χρυσή Αυγή.

Δρώντας με πρωτοφανή ταχύτητα και μυστικότητα η ελληνική Δικαιοσύνη σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία κατάφερε να βάλει χειροπέδες στο εθνικιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.

Οι συλλήψεις στέκονται σε πολύ καλά «δεμένο» κατηγορητήριο, το οποίο καταγράφει την εγκληματική δράση της οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Κούγιας: Ο Κωστής Στεφανόπουλος έπεισε τον Άκη να παντρευτεί τη Βίκυ

Τσοχατζόπουλου και είπε για τον προφυλακισμένο πρώην υπουργό ότι «δεν έχει μαντήλι να κλάψει» 

- «Η Βίκυ Σταμάτη ήταν ένα ωραίο κορίτσι από χωριό. Αυτός που έπεισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να την παντρευτεί ήταν ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας», είπε ο κ. Κούγιας εμπλέκοντας στην υπόθεση τον κ. Κωστή Στεφανόπουλο

Το βιβλίο του Αλέφαντου

Ένα βιβλίο 287 σελίδων που αναφέρεται στην καριέρα του και έχει τίτλο "Τα πάντα όλα" παρουσίασε  ο Νίκος Αλέφαντος.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Τσίπρας: Οικονομικό σκάνδαλο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά με τη σφραγίδα Βενιζέλου

Για μεγάλο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο που έχει συντελεστεί στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά «με τη σφραγίδα των Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου» μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε εργαζομένους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ:

«Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά συντελείται ένα έγκλημα εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λύτρωση για τον Πέτρο Φυσσούν

Τέλος στο μαρτυρικό Γολγοθά που ανέβαιναν ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του Νικολέτα Χατζηχρήστου μετά την έξωση που τους έκανε η σπιτονοικοκυρά τους στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, έβαλαν ο πνευματικός του, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό τους, και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

Με πρωτοβουλία του ιερωμένου πατέρα Βασιλείου από το ναό Αγίου Νικολάου στα Πευκάκια, το ζευγάρι που βρισκόταν στο δρόμο και δεν είχε που την κεφαλή κλίναι, βρήκε καταφύγιο...

ΚΕΕΔ: Πουθενά δεν λέμε να επέμβει ο στρατός

Την ευθύνη για το κείμενο της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων ανέλαβε ο επικεφαλής της, ταξίαρχος ε.α Ιωάννης Τζιάκης, διαψεύδοντας τα περί πραξικοπήματος.

«Πουθενά δε λέμε να επέμβει ο στρατός» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον Alpha 989, προσθέτοντας ότι όσα αναφέρονται στο κείμενο λέγονται συνεχώς στις διακηρύξεις όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων.

«Καταπέλτης» η κατάθεση της φίλης του Παύλου Φύσσα

Σοκ και σοβαρά ερωτήματα προκαλούν τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της στον ανακριτική Πειραιά η φίλη του Παύλου Φύσσα, η οποία έγινε μάρτυρας της δολοφονίας του 34χρονου από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Η ίδια καταγγέλλει το γεγονός πως η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν παρούσα στο περιστατικό και δεν έκανε τίποτα.

Βρετανία: Μόνο όσοι άνεργοι προσφέρουν εργασία θα παίρνουν επίδομα ανεργίας!

«Κανένας δεν θα αγνοηθεί, αλλά κανείς δεν θα παίρνει κάτι για το τίποτα»,
είπε ο υπουργός Οικονομικών Όσμπορν που αποκαλεί το νέο μέτρο «Βοήθεια-για-Εργασία»

Ένα πρωτότυπο μέτρο για την αντιμετώπιση της ανεργίας ...

Με τους διαλόγους ΓΑΠ-Στρος Καν,Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου τι γίνεται;

Η Δικαιοσύνη οφείλει να δράσει με την ίδια ταχύτητα και για τα πολιτικά σκάνδαλα που «έθρεψαν» τόσα χρόνια τη Χρυσή Αυγή.

Δρώντας με πρωτοφανή ταχύτητα και μυστικότητα η ελληνική Δικαιοσύνη σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία κατάφερε να βάλει χειροπέδες στο εθνικιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.

Οι συλλήψεις στέκονται σε πολύ καλά «δεμένο» κατηγορητήριο, το οποίο καταγράφει την εγκληματική δράση της οργάνωσης.

Το δράμα της Βίκυς, το μαντίλι του Άκη και ο δημοσιογράφος

«Η απενοχοποίηση του συστήματος θα γίνει μέσα από αυτή τη γυναίκα;» δήλωσε σήμερα για τη Βίκυ Σταμάτη, κατά την αγόρευσή του ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου καθόταν σκυφτή στο εδώλιο.

«Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι έξω από την υπόθεση αυτή», εκτίμησε ο κ. Κούγιας, και πρόσθεσε: «Αλίμονο για τη Δικαιοσύνη και το σύστημα αξιών,...

Η δίκη για τα στημένα

Μετά την αναβολή της περασμένης Δευτέρας, την επεισοδιακή συνεδρίαση της Παρασκευής, που διακόπηκε λόγω του τηλεφωνήματος για βόμβα, σήμερα πραγματοποιήθηκε κανονικά η δίκη για τους στημένους αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρόταση του εισαγγελέα στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, η διάρκεια της συνεδρίασης θα είναι μέχρι τις 6 το απόγευμα και η λήξη της δίκης πριν να παρέλθει το χρονικό όριο της κράτησης του Μάκη Ψωμιάδη στο τέλος του Οκτωβρίου!...

Ανάκληση της διαθεσιμότητας και διάλογο ζητούν οι πρυτάνεις

Πρόταση για άρση του αδιεξόδου που έχει σημειωθεί στην Ανώτατη Εκπαίδευση από το μέτρο της διαθεσιμότητας, κατέθεσαν οι πρυτάνεις προς το υπουργείο Παιδείας, μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, ζητώντας απαντήσεις σε πέντε συγκεκριμένα ερωτήματα.

«Προτείνουμε, το υπουργείο να αναστείλει την εφαρμογή της ΚΥΑ και στη συνέχεια να βρούμε μία κοινά αποδεκτή...

Αγρίνιο: 52χρονη πήγε να κάνει φάρσα και κατέληξε στο δικαστήριο

Ξινή της βγήκε η φάρσα.

Μια 52χρονη γυναίκα από το Αγρίνιο αποφάσισε για... πλάκα να κάνει τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να οργανώσουν δίχως λόγο επιχείρηση για τη... διάσωσή της, ενώ εκείνη βρισκόταν στο σπίτι της!

Όμως η κακόγουστη φάρσα της αποκαλύφθηκε και η γυναίκα κατέληξε στα δικαστήρια...

Ο Χίτλερ μαθαίνει για τη σύλληψη των χρυσαυγιτών...

Δείτε τη στιγμή που ο Χίτλερ μαθαίνει για τη σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Toυ κόπηκε η όρεξη....

Ο Μιχαλολιάκος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και δεν δέχτηκε το φαγητό που του έδωσαν από τη λέσχη της ΓΑΔΑ.

Το μενού της ημέρας περιελάμβανε μπριάμ ή σπανακόρυζο, ελιές, σαλάτα εποχής και κοκ...

πηγη espresso

Εξαφανισμένοι οι χρυσαυγίτες...

Κλειστά τα γραφεία της Χ.Α. στη Θεσσαλονίκη...

Έντεκα δικογραφίες έστειλε η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης στον Άρειο Πάγο που αφορά την Χρυσή Αυγή και εμπλοκές στελεχών του κόμματος, διάφορα περιστατικά που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Περιφέρεια Μακεδονίας.

Μια από τις δικογραφίες, αφορά τα πρόσφατα επεισόδια στα σύνορα Σκοπίων.

Φύλλο και φτερό κάνει η Αντιτρομοκρατική τη μεζονέτα του Χρήστου Παπά

Φύλλο και φτερό κάνει η Αντιτρομοκρατική, έπειτα από εισαγγελική εντολή, την μεζονέτα του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το EpirusGate, εντοπίστηκαν δυο πιστόλια, σκληροί δίσκοι, φωτογραφίες του Χίτλερ, σβάστικες, γερμανικά κράνη αλλά και δεκάδες έντυπα φασιστικού περιεχομένου.

ΦΩΤΟ από το epirusgate
ΦΩΤΟ από το epirusgate

Τα δυο πιστόλια θα σταλούν για βαλλιστική έρευνα, όπως και όλα τα όπλα που κατείχαν οι βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής....

Γερμανική εφημερίδα καληνυχτίζει (στα ελληνικά) τους Έλληνες νεοναζί!

Με ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε σήμερα η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung. Μια φωτογραφία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου με χειροπέδες και ο μισός τίτλος στα ελληνικά: Καληνύχτα Neonazis!

Στον υπότιτλο, η εφημερίδα γράφει: «Καληνύχτα Χρυσή Αυγή: η αστυνομία συλλαμβάνει...

Επιχειρησιακός αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο Κασιδιάρης

Επιχειρησιακός αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε την ευθύνη για την στρατιωτική εκπαίδευση των εισερχομένων μελών της οργάνωσης αλλά και την εποπτεία των εξετάσεων που έδιναν.

Κατά της ίδιες πληροφορίες λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο...

Αποκάλυψη: Το όπλο του Παναγιώταρου χρησιμοποιήθηκε για τους πυροβολισμούς στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή [βίντεο]

Το όπλο του βουλευτή του Ηλία Παναγιώταρου ήταν αυτό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τους πυροβολισμούς στην κηδεία του Νικόλαου Ντερτιλή στις 31 Ιανουαρίου του 2013.

Μετά από βαλλιστική έρευνα που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ, διαπιστώθηκε ότι το πιστόλι 9 χιλιοστών που κατείχε...

Χειροπέδες στον Έλληνα Mr Blackjack

Το κόλπο είναι παλιό και ίσως να πίστευε ότι, επειδή είναι παλιό, δεν θα τον εντόπιζαν. Ο Άρτσι Καράς έκανε, όμως, λάθος.

Ο διεθνώς γνωστός παίκτης του πόκερ πιάστηκε να σημαδεύει χαρτιά και, αν το αμερικανικό δικαστήριο στο οποίο θα οδηγηθεί, τον κρίνει ένοχο, θα περάσει έως και τρία χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο 62χρονος Έλληνας, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Ανάργυρος Καραμπουρνιώτης, εντοπίστηκε να παίζει blackjack με τράπουλα που είχε σημαδέψει ο ίδιος.

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε να τζογάρει με 50 δολάρια και σε τρία χρόνια είχε κερδίσει 40.000.000 δολάρια, συνελήφθη...

Οι Anonymous έψαξαν τον υπολογιστή της Zαρούλια...

Ελένη Ζαρούλια, εισοδηματίας, βουλευτής, θαυμάστρια της Χούντας, του Χίτλερ και του Μιχαλολιάκου 
-Οι Anonymous έψαξαν τον υπολογιστή της

Θαυμάστρια της χούντας.

Καλεί πνεύματα και ψάχνει βότανα για αιμορροίδες...

Σκορπιός: Ο κλαριτζής που... έριξε ''άκυρο'' στον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ - Ο μεγιστάνας δεν ήθελε μόνο μουσική...

Ο διάσημος στο είδος του, μουσικός είπε όχι στα χρήματα που του προσέφερε ο Ρώσος μεγιστάνας...

Θα μπορούσε να περπατήσει στο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά είπε όχι για λόγους «αρχαιοελληνικούς». 

Ο λόγος για Βαγγέλη Μάτσια που ...

Με τέτοιον πορτιέρο, τί να τον κάνεις τον φορ;

Απίστευτο γκολ από τον τερματοφύλακα της Βάρναμο, ο οποίος προωθήθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τη Βάρμπεργκ και σκόραρε για να χαρίσει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας!

Και ενώ οι πάντες ασχολούνταν με την Χρυσή Αυγή, οι τροϊκανοί αλώνιζαν

Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσαν την Κυριακή οι τροϊκανοί, σημειώνοντας την καλή πρόοδο στην ανασκόπηση του οικονομικού προγράμματος που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αντώνης Κουμιώτης

Και ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, περνώντας κάπου στα ψιλά την είδηση της παύσης των εργασιών της τρόικας στην Αθήνα, με τίτλους που αναφέρονταν στην πρόοδο των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση, η πραγματικότητα είναι ότι οι τροϊκανοι αλώνιζαν κυριολεκτικά στο κοινωνικό κουφάρι της πατρίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων

Άγνωστος τηλεφώνησε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», ειδοποιώντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα σε κτήριο στην Ευελπίδων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί και ειδικοί πυροτεχνουργοί που διεξάγουν έρευνες.

Το κτήριο δεν έχει εκκενωθεί.

Στα αζήτητα η «Christina O» του Ωνάση!

Πωλείται εδώ και καιρό, η τιμή της αγγίζει τα 25.000.000 ευρώ, έχει μεγάλη ιστορία κι όμως παραμένει στα αζήτητα.

 Ο λόγος για τη θαλαμηγό-θρύλο του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O», που φιλοξένησε προσωπικότητες όπως ο Τζον Φ. Κένεντι, ο Φρανκ Σινάτρα, η Μέριλιν Μονρόε, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι και ο Ρενιέ του Μονακό.

 Το σκάφος, που στις χρυσές εποχές του Ωνάση λεγόταν «Χριστίνα», έχει μήκος 99 μέτρα και διαθέτει προεδρική σουίτα, 18 καμπίνες επιβατών και πολλούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που επικοινωνούν μεταξύ τους με κεντρική σπειροειδή σκάλα....

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Π. Πάνου

Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί από τις 09.30 σήμερα η σορός της Πόλυ Πάνου στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου, ενώ στις 15.00, στην εκκλησία του ίδιου χώρου, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Στη συνέχεια, η σορός της θα μεταφερθεί στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, όπου θα ταφεί σε οικογενειακό τάφο.

Η Πόλυ Πάνου απεβίωσε την Παρασκευή σε ηλικία 73 ετών χτυπημένη από την επάρατο νόσο.

Ποιος είναι το Νο 2 της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος τοποθέτησε πρώτο στη λίστα επικρατείας τον 50χρονο καταστηματάρχη επίπλων Χρήστο Παππά.

Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά ιδρυτικά στελέχη της Χ.Α., εκφραστή της γνήσιας ιδεολογικής πτέρυγας της οργάνωσης.

Μέσα από την πλούσια αρθρογραφία του στα χρυσαυγίτικα έντυπα, ο Χρήστος Παππάς εκδηλώνει μια παθολογική λατρεία προς τις «προσωπικότητες» της ναζιστικής Γερμανίας.

32χρονη έγκυος εξέπνευσε στον 7ο μήνα κύησης στο Βόλο

Το μεσημέρι της Κυριακής εξέπνευσε 32χρονη έγκυος στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη, η οποία βρισκόταν στον 7ο μήνα κύησης, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με δύσπνοια και έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Διαβάστε περισσότερα