> Voliotaki: Κρήτη: Δε βρέθηκαν σημάδια βιασμού - Καταρρέει η κατηγορία του βιασμού για τον λιμενικό

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Κρήτη: Δε βρέθηκαν σημάδια βιασμού - Καταρρέει η κατηγορία του βιασμού για τον λιμενικό

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την καταγγελία σε βάρος λιμενικού για τον βιασμό γυναίκας συναδέλφου του, ανήμερα των Χριστουγέννων, που προκάλεσε αίσθηση στην τοπική κοινή γνώμη.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, η καταγγελία φαίνεται να καταρρίπτεται καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ αυτής της εκδοχής.


Σε κάθε περίπτωση ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για την επαλήθευση ή μη του ενδεχομένου της συνεύρεσης των δυο καθώς έχει ληφθεί δείγμα από την κοπέλα ενώ εξετάζεται και το εσώρουχο της λιμενικού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δυο λιμενικοί που είχαν βάρδια την ημέρα Χριστουγέννων μαζί με την λιμενικό, δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό ενώ και η ίδια συνέχισε την βάρδια της κανονικά.

Η γυναίκα κατήγγειλε τον συνάδελφό της τη νύχτα της 26ης Δεκέμβρη ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της ημέρας των Χριστουγέννων.

Πάντως προβληματισμός επικρατεί στο λιμενικό σώμα ενώ κύκλοι χαρακτηρίζουν βιαστική την απόφαση του υπουργείου να θέσει άμεσα σε διαθεσιμότητα τον 38χρονο λιμενικό βάση μιας καταγγελίας πριν αυτή διερευνηθεί διεξοδικά και πριν προκύψουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.