> Voliotaki: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ!!!

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ!!!

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Μεγάλη πρεμούρα έχει πιάσει τους "μεγαλοξενοδόχους"  της Σκιάθου οι οποίοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα δηλαδή!!! οι οποίοι θέλουν να εισχωρήσουν και να πάρουν τα ηνία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου. Μιας ένωσης που με την προεδρία του απερχόμενου προέδρου της Γιάννη Κουκουλάκη προσέφερε πολλά στο νησί !!!

Αν θυμηθεί κάποιος το τι συνέβαινε τα δυο προηγούμενα χρόνια όπου όλα τα μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για την Σκιάθο θα δει πόσο αποτελεσματικές ήταν οι προσπάθειες για την τουριστική προβολή που έγιναν απο το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο και το Πρόεδρο Γιάννη Κουκουλάκη.


Αύριο Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό συμβούλιο απο την μία πλευρά κατεβαίνει στίς εκλογές η νεα γενιά Ξενοδόχων με τον υιό του Γιάννη Κουκουλάκη τον Μάκη Κουκουλάκη με σπουδές στο τουρισμό και στο marketing και άλλα αξιόλογα άτομα όπως ο Χρήστος Ανδριτσόπουλος η Στελίνα Βασταρδή πρόσωπα καταξιωμένα!!!

Από την άλλη πλευρά οι Μεγαλοξενοδόχοι που θέλουν να μπουν στην ένωση για να γεμίζουν με κόσμο τα δικά τους ξενοδοχεία !!Θεμιτό και αυτό αλλά για τους άλλους ξενοδόχους ποιος νοιάζεται? ποιος θα τρέξει στα γραφεία και στις εκθέσεις στο εξωτερικό να φέρει κόσμο? Ποιός θα παλέψει για την τουριστική προβολή ,για τα μεγάλα έργα που λιμνάζουν στα συρτάρια των Υπουργείων !!! Οι μεγαλοξενοδόχοι πάντως όχι γιατί αυτοί κοιτάζουν την πάρτι τους!!!! Οι Ξενοδόχοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του Νησιού και τι προτεραιότητες θα επιλέξουν!!!

Θα κάνουν το πισωγύρισμα η θα συνεχίσουν την πορεία που χάραξε το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο με τον Γιάννη Κουκουλάκη με την ανανέωση και την νέα γενιά με πρόσωπα καταξιωμένα στον τουρισμό!!!

newsvolos.blogspot.gr