> Voliotaki: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για χρέη κατά του Μ. Ασλάνη

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για χρέη κατά του Μ. Ασλάνη

Τι έγραψε ο σχεδιαστής στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του

Την ύπαρξη εντάλματος σύλληψης, για χρέη, σε βάρος του Μιχάλη Ασλάνη αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Το ένταλμα, με ημερομηνία...
9 Αυγούστου, αφορούσε οφειλές του σχεδιαστή ύψους 170.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο δικηγόρος του τού έλεγε ότι θα συλληφθεί αλλά δε θα καταλήξει στη φυλακή καθώς το αδίκημα δεν ήταν κακούργημα και έτσι μετά την προσαγωγή του στη Δικαιοσύνη θα αφηνόταν ελεύθερος.

Ο ίδιος πάσχιζε να πουλήσει τη βίλα του στη Μύκονο, η αξία της οποίας αγγίζει τα 1,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καταβάλει τα οφειλόμενα, αλλά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την αγοραπωλησία.

Η εφημερίδα δημοσιεύει το σημείωμα που άφησε ο σχεδιαστής στη στενή του συνεργάτιδα Φωτεινή και το οποίο βρέθηκε δίπλα του, μέσα στο σπίτι του στο Κολωνάκι.

Το σημείωμα αναφέρει: «Φωτεινούλα μου, λυπάμαι που γνωριστήκαμε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μου συμπαραστάθηκες και σε ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ να ζω σε έναν κόσμο τόσο σκληρό και άκαρδο. Χαιρετισμούς στην οικογένειά σου. Θα σε αγαπώ για πάντα. Μ. Ασλάνης».

Σε ένα άλλο σημείωμα, την Παρασκευή 23 Αυγούστου, εξηγεί με δραματικό τρόπο σε συνεργάτες του τους λόγους που τον οδήγησαν στην καταστροφή και κλείνει περιγράφοντας την κατάσταση της υγείας του με ακόμη πιο δραματικό τόνο: «η Υγεία μου είναι χάλια. Φοβάμαι μήπως πάθω και δεύτερο εγκεφαλικό».