> Voliotaki: Θρίλερ με τον θάνατο 75χρονου στην Αμοργό - Δεν άντεξε την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Θρίλερ με τον θάνατο 75χρονου στην Αμοργό - Δεν άντεξε την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ

- Ο Π.Θ έπεσε σε μια δημοτική δεξαμενή με νερό και πνίγηκε
- Δεν άντεξε την απόλυση του γιου του από την ορχήστρα της ΕΡΤ στην οποία έπαιζε βιολί
- Για αυτοκτονία κάνουν λόγο οι κάτοικοι της Αμοργού που ξέρουν την οικογένεια
- Η αστυνομία ερευνά εαν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα
Με τον πιο τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 75χρονος άνδρας από το χωριό Αρκεσινή στην Αμοργό ο οποίος δεν άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας.


Ο Π.Θ ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ο ένας του γιος είναι δάσκαλος αλλά αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε ένα επίδομα το οποίο πρόσφατα του το έκοψαν. Ο άλλος του γιος ο οποίος ήταν μουσικός στην ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ (είναι βιολιστής), έχασε προσφατα τη δουλειά του όπως και οι υπόλοιποι 2.500 εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Η είδηση αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι λένε κάτοικοι που ξέρουν την οικογένεια. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ο 75χρονος ένιωθε ανήμπορος να βοηθήσει τα παιδιά του και αυτό τον τρέλανε. Ο γιος του που απολύθηκε απο την ΕΡΤ είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Χθες Τρίτη, γύρω στις 7.00 το πρωί βγήκε από το σπίτι, πήγε σε μια δημοτική δεξαμενή με νερό, άνοιξε το καπάκι, έπεσε μέσα και πνίγηκε βυθίζοντας στο πένθος την γυναίκα του και τους δυο γιους του.

Η αστυνομία πάντως ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και ακόμη δεν έχει αποσαφηνίσει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα παρά τις μαρτυρίες των κατοίκων.

Η σορός του άτυχου 75χρονου μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να γίνει νεκροψία.