> Voliotaki: Πρώην τραπεζίτης της Lehman Brothers μοιράζει εκατομμύρια σε αγνώστους (ΦΩΤΟ)...

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πρώην τραπεζίτης της Lehman Brothers μοιράζει εκατομμύρια σε αγνώστους (ΦΩΤΟ)...

Εκατομμύρια δολάρια άρχισε να μοιράζει αφειδώς σε αγνώστους πρώην τραπεζίτης, ο οποίος εμφάνισε ψυχική διαταραχή έπειτα από πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε. 

Την είδηση έφερε στο προσκήνιο η...New York Post, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο νομικός σύμβουλος και αδελφός του τραπεζίτη.

Σύμφωνα με την Post, η μήνυση αναφέρει ότι το 2010 ο Τζέφρι Χόραν, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε κολοσσούς όπως η Lehman Brothers και η UBS, έδωσε σε έναν εργολάβο, ονόματι Άλεξ Γκέρσκοβιτς, από το Νιου Τζέρσεϊ μία Lamborghini αξίας $460.000, καθώς και άλλα $600.000 για επαγγελματικούς λόγους.

Επίσης, γίνεται αναφορά σε μία γυναίκα από το Κουίνς, την Έρικα Όριτζ, στην οποία o Χόραν αγόρασε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes αξίας $72.000, προσφέροντάς της άλλα $300.000 για λόγους που δεν διευκρινίζονται.

Αυτό που εκπλήσσει είναι ότι ο οικονομικός του σύμβουλος στην Τράπεζα της Αμερικής, ο οποίος είχε επίγνωση της ψυχοδιανοητικής κατάστασης του πελάτη του, δεν έκανε τίποτα για να τον προφυλάξει ή εμποδίσει.

Σύμφωνα με την New York Daily News, το 2001 ο Χόραν επέστρεφε με ελικόπτερο (παρέα με άλλα διευθυντικά στελέχη) στη Νέα Υόρκη από τη Φιλαδέλφεια, όπου είχαν μεταβεί για να παρακολουθήσουν παιχνίδι του NBA, όταν το αεροσκάφος προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Έκτοτε, η ψυχική υγεία του Χόραν άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα...
...