> Voliotaki: Παίζει με τη νοημοσύνη μας η Ρεπούση!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Παίζει με τη νοημοσύνη μας η Ρεπούση!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε - για άλλη μια φορά - από τις δηλώσεις Ρεπούση, αυτή τη φορά για το χορό του Ζαλόγγου που τον χαρακτήρισε ως «εθνικό μύθο» στο ραδιόφωνο του Alpha 989 αλλά και αναφερόμενη στο παλαιό βιβλίο της Ιστορίας, είπε ότι δεν γράφτηκε ποτέ η λέξη «συνωστισμός», αλλά... το ρήμα, η κ Ρεπούση δίνει την δική της απάντηση σε σημερινή συνέντευξή της....

«Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν αναφέρθηκα στην Ιστορία, αναφέρθηκα στην πολιτική χροιά της Ιστορίας. Δεν μίλησα για το χορό του Ζαλόγγου, και ουδέποτε είπα ότι στη Σμύρνη έγινε συνωστισμός», διευκρίνισε η κ. Ρεπούση, ενώ συνέχισε σχολιάζοντας, «μιλώ πάντα με επιχειρήματα και με επιχειρήματα θέλω να με αντιμετωπίζουν».

Χθες λοιπόν προκάλεσε το λαικό αίσθημα χαρακτηρίζοντας "εθνικό μύθο" τον χορό του Ζαλόγγου και σήμερα προσπαθεί να μας πείσει πως δεν ακούσαμε καλά.

Έπειτα από την επιμονή του δημοσιογράφου για το εάν όντως μίλησε για το χορό του Ζαλόγγου η πολιτικός είπε:

«Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου. Ξαναλέω ότι εγώ αυτό που δεν θέλω είναι να ποινικοποιείται η αντίθετη ιστορική άποψη».

Νωρίτερα είχε βγει και στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA όπου δήλωσε: «Ο πολιτικός διάλογος στην Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί τη διαφορετικότητα» κάνοντας λόγο για κυνήγι μαγισσών στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πηγές ο κ. Κουβέλης μετά τις τελευταίες δηλώσεις της κ. Ρεπούση εμφανίστηκε όχι απλά ενοχλημένος αλλά φοβερά εκνευρισμένος. Ίσως αυτός είναι και ένας λόγος που σήμερα η κ. Ρεπούση προσπαθεί να τα μπαλώσει...