> Voliotaki: Παραιτείται ο υπουργός που έφυγε από την εκπομπή του Παπαχελά (vid.)

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Παραιτείται ο υπουργός που έφυγε από την εκπομπή του Παπαχελά (vid.)

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η αιφνίδια αποχώρηση του υπουργού Οικονομικών της Αργεντινής που αδυνατούσε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις της Ελένης Βαρβιτσιώτη για τον πληθωρισμό, στο πλαίσιο της εκπομπής Νέοι Φάκελοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον κάλεσε για επίπληξη η πρόεδρος της χώρας και αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του.

Μετά από τον πανικό που προβλήθηκε με την προβολή του επίμαχου αποσπάσματος όπου ο Ερνάν Λορενσίνο δήλωσε «Θέλω να φύγω» και όντως αποχώρησε, η φράση του «Me quiero ir» έχει γίνει σήμα κατατεθέν και έχει τυπωθεί ακόμη και σε μπλούζες στην Αργεντινή, ενώ έγινε και τραγούδι όπως γράφει σήμερα η Καθημερινή.

Η Ελένη Βαρβιτσιώτη μεταφέρει το κλίμα της συνάντησης: «Το ραντεβού για τη συνέντευξη είχε κλειστεί για τις 6, αλλά το συνεργείο έγινε δεκτό μετά τις 9. Συνεχώς μου «θύμιζαν» ότι μπορώ να φύγω και να έρθω άλλη μέρα, αλλά δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία».

Το βίντεο έγινε viral μέσα σε ελάχιστες ώρες ενώ δεκάδες σχόλια φτάνουν στο twitter της Ελένης Βαρβιτσιώτη: «Είσαι η ηρωίδα μας», «Τους ξεσκέπασες, «Ευχαριστούμε που ρώτησες αυτά που οι δημοσιογράφοι μας δεν μπορούν να ρωτήσουν». Σημειώνουμε ότι ο λογαριασμός του υπουργού στο twitter (@HernanLorenzino) σταμάτησε να λειτουργεί.