> Voliotaki: Πέθανε η 23χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον φίλο της

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πέθανε η 23χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον φίλο της

Άφαντος ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 23χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 25χρονο φίλο της στη Νέα Μάκρη, πριν από 26 ημέρες.

Η νεαρή η οποία ήταν σε κώμα όλες αυτές τις μέρες στον Ερυθρό Σταυρό,
άφησε χτες την τελευταία της πνοή, ενώ οι γονείς της, που ζουν ένα πραγματικό δράμα, χάρισαν τα όργανά της για να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Η 23χρονη είχε πέσει θύμα του ξυλοδαρμού, στις 4 Απριλίου, έξω από το σπίτι της στη Νέα Μάκρη.

Ο 25χρονος, ο οποίος όπως αναφέρει το ΑΠΕ, περνάει τη ζωή του στα γυμναστήρια και περιγράφεται ως θηριώδης, πήγε στο σπίτι της κοπέλας, την φώναξε να βγει έξω και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, την ξυλοκόπησε με μανία και της χτύπησε το κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει βαρύτατα.

Στη συνέχεια, την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο σπίτι ενός φίλου του και μαζί την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, απ' όπου ειδοποίησε την αδελφή της και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Την επόμενη μέρα, από την Ασφάλεια, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη η αδελφή της κοπέλας και ο φίλος του δράστη, για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία, επειδή αρχικά δήλωσαν ότι την μετέφεραν οι ίδιοι από το σπίτι της και όχι με τον τρόπο που έγινε στην πραγματικότητα, ενώ ο 25χρονος είχε γίνει άφαντος.

Τελικά, μετά τον θάνατο της άτυχης κοπέλας, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 25χρονου.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, είχε απασχολήσει τις αρχές και πέρυσι τον Ιούνιο, όταν προεκλογικά επιτέθηκε σε περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, όπου ξυλοκόπησε άγρια έξι άτομα που βρίσκονταν εκεί, μεταξύ των οποίων και ένας δημοτικός σύμβουλος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό αυτό είχε συλληφθεί και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.