> Voliotaki: ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΟΥΡEΜΑ" ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΟΥΡEΜΑ" ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!


Σας θυμίζουμε τα εξής πράγματα για να δείτε πού το πάνε οι τοκογλύφοι μαζί με τους συνεργούς τους δωσιλόγους:
1. Θυμάστε το "κούρεμα" των ομολόγων του Δημοσίου; Πώς παγίδευσαν τους ομολογιούχους με τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις του Βενιζέλου ότι οι καταθέσεις τους δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο;
 Εδώ μέσα έριχνε στάχτη στα μάτια των αποταμιευτών, ενώ έξω με τον Γιούνκερ είχε κανονίσει το πλιάτσικο στους κόπους μιας ζωής των Ελλήνων!...

2. Θυμηθείτε τους τρόπους με τους οποίους η κυβέρνηση βάζει χέρι στις καταθέσεις. Με την άμεση πρόσβαση και αρπαγή των καταθέσεων σε όσους χρωστάνε στο Δημόσιο! Τους κρατάνε μισθό ή σύνταξη και τους δίνουν ό,τι απομένει.
3. Η τρόικα ανάμεσα στις ντιρεκτίβες που έχει δόσει για την εκταμίευση της δόσης ήταν:«ΠΑΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ»!!! (δείτε τι γράφαμε τον περασμένο Δεκέμβριο).
Τώρα πια έχουμε μπει στη φάση του τελειωτικού χτυπήματος των Ελλήνων. Μετά το "κούρεμα" των ομολογιούχων θα επέλθη και το κούρεμα των καταθέσεων!!!
Δεν το λένε, το κρύβουν γιατί θέλουν να πιάσουν στον ύπνο τον λαό! Ό,τι έγινε με τους ομολογιούχους, οι τοκογλύφοι πάνε να κάνουν και με τις καταθέσεις του λαού!
Θέλουν την εξόντωσή του!
Σηκώστε άμεσα τις καταθέσεις σας από τις Τράπεζες διότι θα ξυπνήσετε μια μέρα των ημερών και θα ζήσετε τον χειρότερο εφιάλτη σας! Θα δείτε εξαφανισμένο το βιος σας!!!