> Voliotaki: Μαΐου 2012

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!

Με εκπληκτική βολή (και πέρα από κάθε προδιαγραφή του συγκεκριμένου όπλου) ΣΗΜΕΡΑ, αντιαεροπορικού βλήματος RIM-7M Sea Sparrow από την φρεγάτα κλάσης "S" "Κουντουριώτης", αναχαιτίστηκε αντιπλοϊκό βλήμα MM-38 Exocet το οποίο είχε εκτοξευθεί από την ΤΠΚ "Λάσκος"!

Η καταστροφή του αντιπλοϊκού βλήματος έγινε σε απόσταση ενός μιλίου περίπου από την φρεγάτα και ενώ το Exocet κατευθυνόταν προς το στόχο του (ένα παλαιό σκάφος) σε ύψος μόλις 50 ποδών, δηλαδή περίπου 18 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας! ...

ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΜΕΡΚΕΛ: " ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ... ΠΡΟΣ "ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ" : 18 ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Κόντρα στα ερτζιανά για το χαμένο LEADER Αλιείας και μία αποκάλυψη(;)... (Ηχητικό)


ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ προσπάθεια πολιτικής διάσωσης του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, για τα χαμένα 5 εκατ. ευρώ της νησιωτικής Μαγνησίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας, παρενέβη κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» Κώστα Πουλάκη, στο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, με αποτέλεσμα να διασταυρώσουν τα ξίφη τους...

συνέχεια στο e-Volos.gr

ΕΠΙΘΕΣH ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ

Σκληρή επίθεση σε όσους επεξεργαζονται και προωθούν σενάρια τρομολαγνείας που θέλουν την Ελλάδα να οδηγείται εκτός ευρώ από τους ξένους, εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος.

 Μετά τη συνάντηση που είχε - επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματός του - με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο, ο Π. Καμμένος προειδοποίησε ότι «καταρρίπτεται πλήρως η τρομολαγνεία των Σαμαρά και Βενιζέλου ότι δήθεν υπάρχει μηχανισμός που μπορεί να ωθήσει την Ελλάδα στη δραχμή»....

Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Με Σαμαρά και Μπακογιάννη ΟΧΙ, με Αβραμόπουλο... ΝΑΙ, μπορούμε!


ΑΚΟΥΣΤΕ: "Ο Σαμαράς είναι ο Ιωάννης Μελισσανίδης, με συγχωρεί ο Μελισσανίδης, της πολιτικής... Η πολιτική του καριέρα τελειώνει... Στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., έμαθα, στείλανε στον Βελόπουλο 12 ρόμπες... Εμένα που ζητάνε αυτόγραφα, δεν μου πετάνε κέτσαπ και μουστάρδες...", δήλωσε στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο πρώτος σε ψήφους πανελλαδικά και εκ νέου υποψήφιος Β' Αθήνας του ΛΑ.Ο.Σ., Κωστής Αϊβαλιώτης...

συνέχεια στο e-Volos.gr

Απίστευτο τροχαίο κατέγραψε η κάμερα

Το ατύχημα έγινε στην Κίνα, όταν ο οδηγός μιας μοτοσυκλέτας παραβίασε το κοκκινο. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω στο δίκυκλο ενα αυτοκίνητο και να πετάξει στην άσφαλτο τους πέντε(!) επιβατές του.

Τρεις κινήσεις για να σωθεί η παρτίδα των εσόδων τον Ιούνιο

Τρεις κινήσεις για να σωθεί η παρτίδα των εσόδων τον Ιούνιο

Ολοένα και πιο ψηλά βάζει τον πήχη για τα προσδοκώμενα έσοδα του Ιουνίου ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Ζανιάς.

Η αίσθηση που δημιουργείται είναι πως όσο τα ταμεία αδειάζουν τόσο οι απαιτήσεις αυξάνουν, αν και οι πιθανότητες να ικανοποιηθούν είναι πλέον ελάχιστες.

Για παράδειγμα, στις μεγάλες εφορίες της χώρας έχει μπει ο στόχος των 400 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να συγκεντρώσουν μέσα στις επόμενες 30 μέρες....

Ανοίγει ο δρόμος για φορολόγηση των καταθέσεων στην Ελβετία

Ανοίγει ο δρόμος για φορολόγηση των καταθέσεων στην Ελβετία
 Θετική εξέλιξη για την Ελλάδα συνιστά η συμφωνία Γερμανών, Βρετανών και Αυστριακών με την Ελβετία.

Η συμφωνία θεωρείται ότι ανοίγει το δρόμο για μια διακρατική συμφωνία Ελλάδας και Ελβετίας, που θα οδηγήσει στη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων που βρίσκονται στις ελβετικές τράπεζες.

Η ελβετική βουλή ενέκρινε τη συμφωνία με τη Γερμανία, τη Βρετανία και την Αυστρία, κάτι που θα επιτρέψει την είσπραξη διαφυγόντων εσόδων από φόρους. Επίσης, η συμφωνία θα επιτρέψει στις ελβετικές τράπεζες να διατηρήσουν τους ιδιαίτερα αυστηρούς κανονισμούς όσον αφορά το τραπεζικό απόρρητο και την εχεμύθεια....

Γεννήθηκε μωρό με 12 δάχτυλα

Γεννήθηκε μωρό με 12 δάχτυλα

Πριν από δυο μήνες μια γυναίκα από το Memphis έφερε στον κόσμο τον γιο της ο οποίος είχε αντί για δέκα, δώδεκα δάχτυλα.

Από την χαρά της η μητέρα δεν πρόσεξε τα δυο περισσότερα δάχτυλα του μωρού παρά μόνο όταν κοίταξαν το αποτύπωμα που άφησε το πόδι του σε ένα αναμνηστικό χαρτί.

Οι γιατροί είπαν στην μητέρα πως τα δυο περισσότερα δάχτυλα δεν θα προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ λόγο του άψογου σχηματισμού τους δεν υπάρχει λόγος να τα αφαιρέσουν.

«Αυτό το μωρό είναι δώρο για μένα. Μπορεί να γίνει ποδοσφαιριστής ή μπασκετμπολίστας στο μέλλον» δήλωσε η τρισευτυχισμένη μητέρα.

Απαγορεύονται οι απεργίες στα αεροδρόμια της Τουρκίας

Θα εγκρίνει ο Γκιούλ;

«Απάντηση» στην απεργία των εργαζομένων στον τομέα των τουρκικών αερομεταφορών έδωσε με τον δικό της τρόπο η τουρκική κυβέρνηση, η οποία πέρασε νομοθετική ρύθμιση, όπου θα απαγορεύονται οι απεργίες στα αεροδρόμια.

Αν ο Τούρκος πρόεδρος την εγκρίνει, τότε θα γίνει νόμος του κράτους.

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ: ΠΟΙΟΙ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ;

Θάνος Πασχάλης: Οι αυτοκράτορες του Mega θέλουν μόνο πραιτωριανούς

Θάνος Πασχάλης: Οι αυτοκράτορες του Mega θέλουν μόνο πραιτωριανούς
Το όνομα του Θάνου Πασχάλη είχε ταυτιστεί με τα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, από εκείνα που άφηναν άναυδο τον θεατή του Mega μια και συνήθως αφορούσαν «εκλεκτά» στελέχη της ελληνικής κοινωνίας –μεγαλογιατρούς, μεγαλοδικηγόρους, επιχειρηματίες κλπ-που πρωταγωνιστούσαν σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και πάσης φύσεως κομπίνες....

Άλλοι κατέβαζαν σημαίες και άλλοι κατεβάζουν παντελόνια... Καθείς εφ' ω ετάχθη!


Νταλίκα φορτωμένη με 750 κιλά κάνναβης

Νταλίκα φορτωμένη με 750 κιλά κάνναβης
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίσαν σε νταλίκα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα.

Στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί στην νταλίκα που σταμάτησαν για έλεγχο, βρήκαν 16 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 750 κιλά και 600 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία είχαν φορτωθεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα για να προωθηθούν στο εσωτερικό της χώρας.

Οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα, ένας 45χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας.

Παραμένει στη φυλακή ο παιδόφιλος γυμναστής της Κρήτης

Παραμένει στη φυλακή ο παιδόφιλος γυμναστής της Κρήτης
Στη φυλακή παραμένει ο 47χρονος προπονητής Νίκος Σειραγάκης, μετά την απόρριψη από το Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου του αιτήματος του ίδιου για αποφυλάκισή του, με τη συμπλήρωση έξι μηνών κράτησής του.

Το Δικαστικό Συμβούλιο έκρινε ότι ο προπονητής είναι πιθανόν να διαπράξει ανάλογα αδικήματα με αυτά που κατηγορείται και σε άλλους ανήλικους, κι έτσι αποφάσισε – όπως ήταν αναμενόμενο – τη συνέχιση της κράτησής του στις φυλακές Τριπόλεως.

Μάλιστα κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου, ο Σειραγάκης δεν παρέστη αυτοπροσώπως, μπροστά στο φόβο πρόκλησης επεισοδίων, καθώς ο «θόρυβος» και η οργή της κοινωνίας δεν έχει ακόμη κοπάσει.

Πηγή: rethemnosnews.gr

Σρέντερ: «Δεν έχει νόημα η λιτότητα που επιβάλλει η Γερμανία στην Ελλάδα»

Σρέντερ: «Δεν έχει νόημα η λιτότητα που επιβάλλει η Γερμανία στην Ελλάδα»
Πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα, διαμηνύει ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, προσθέτοντας πως δεν έχει κανένα νόημα ούτε πολιτικό ούτε οικονομικό να επιβάλλει πιεστικά η Γερμανία λιτότητα στην Ελλάδα.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα Κοριέρε Ντε Λα Σέρρα, ο Σρέντερ τόνισε...

Kάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε στο moneypost.gr

Π. Σκοτινιώτης: Να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες που επλήγησαν από το χαλάζι

Επίσκεψη στη Δράκεια και τον Άγιο Λαυρέντιο, δυο περιοχές του Δήμου Βόλου που επλήγησαν από το χαλάζι το απόγευμα της Τετάρτης, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων Αγριάς και Αρτέμιδας κ. Ν.Στόϊκο.

συνέχεια στό e-volos.gr

Κριστίν Λαγκάρντ: Αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό για την Ελλάδα

Κριστίν Λαγκάρντ: Αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό για την Ελλάδα
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι τα πρόσφατα σχόλιά της για την Ελλάδα «παρανοήθηκαν και προσέβαλαν», δήλωσε σήμερα από την Ουάσινγκτον εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Η Κριστίν Λαγκάρντ και το ΔΝΤ δηλώνουν πάντοτε ότι αισθάνονται «έναν μεγάλο σεβασμό για την Ελλάδα και το λαό της και για τις θυσίες που πάρα πολλοί Έλληνες κάνουν για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της, Τζέρι Ράις....

Η ελπίδα μέσα στην αγκαλιά του ιταλού διασώστη... στη δοκιμαζόμενη Ιταλία


Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΤΡΕΛΛΟΥ" ΒΟΛΙΩΤΗ ΤΕΛΑΛΗ...

ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ (ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ) ΓΙΑ "ΤΡΕΛΛΟ"...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g1TLFkn4jv4

ΝΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

ΚΑΙ Ο "ΤΡΕΛΛΟΣ"   Δ Ε Δ Ι Κ Α Ι Ω Τ Α Ι ! ! !

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HLVWR3ihdUU

ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕ ; ; ;

Προβάδισμα 10 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει Πανελλαδική έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών

Καρατζαφέρης: αδίστακτος ο Σαμαράς. Για να γίνει πρωθυπουργός επιχειρεί εθνικό διχασμό

     «Ο κ. Σαμαράς είναι εκτελεστικό όργανο της αμερικάνικης πρεσβείας σε βάρος του ΛΑ.Ο.Σ.»
·        «Είναι πολιτικά ανήθικος. Προδίδει φιλίες και δεν θα διστάσει αύριο να προδώσει ευκόλως την Ελλάδα»
·        «Ο Κ. Βελόπουλος συνειδητοποίησε ότι εγώ δεν μπορούσα λόγω αρχών να τον απαλλάξω από τις εμπλοκές του με την Δικαιοσύνη, γι’ αυτό βρήκε στέγη στην Ν.Δ.»
·        «Ο κ. Σαμαράς επιμένει να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως έμπορος κρεάτων»
·        «Ο Άδωνις ήταν η «προξενήτρα» στα «αρραβωνιάσματα» όσων έφυγαν από το κόμμα»
·        «Ο κ. Σαμαράς θα υποφέρει περισσότερο από τον κ. Βορίδη, παρά από την κ. Μπακογιάννη. Θέλει να πάρει την ηγεσία της Ν.Δ. όπως ήθελε και με τον ΛΑ.Ο.Σ.» 
·        «Είναι ανάγκη η Ελλάδα να συμπτύξει κοινό μέτωπο με τις χώρες της νότιας Ευρώπης»

Διαμαντοπούλου: «Να αυτοδιαλυθεί το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές»

Δηλώσεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ που αναμένεται να συζητηθούν έκανε σήμερα η Αννα Διαμαντοπούλου η οποία μίλησε για «τεκτονικές αλλαγές» που πρέπει να γίνουν μετά τις εκλογές και πρότεινε την αυτοδιάλυση και ανασυγκρότηση του κόμματος,
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real, η κυρία Διαμαντοπούλου είπε χαρακτηριστικά πως...

Tερματοφύλακας διέλυσε εναέρια κάμερα! (Video)

 aelole

Ο γκολκίπερ της Αλ Τζαζίρα, Αλί Χασείφ, πετυχαίνει δύο φορές στη σειρά μέσα σε διάστημα μερικών δευτερολέπτων την κρεμαστή εναέρια κάμερα που βρίσκεται πάνω από το κέντρο του γηπέδου! Το παράξενο περιστατικό έγινε στην αναμέτρηση της Αλ Τζαζίρα με την Εστενγκάλ για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. O τερματοφύλακας έβαλε στο μάτι την εναέρια κάμερα. Δύο συνεχόμενα σουτ και την διέλυσε!

Δείτε το video εδώ

Ο Guardian διεξάγει ψηφοφορία για έξοδο Ελλάδας ή Ισπανίας από το ευρώ!


Ο Guardian διεξάγει ψηφοφορία για έξοδο Ελλάδας ή Ισπανίας από το ευρώ!Σε δεύτερο πλάνο περνάει η Ελλάδα, καθώς φαίνεται ότι η Ισπανία ανησυχεί περισσότερο τους αναγνώστες του Guardian.

Η βρετανική εφημερίδα ξεκίνησε ηλεκτρονική ψηφοφορία με το ερώτημα «Ποια χώρα της ευρωζώνης προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία;».

Μέχρι στιγμής 76,8% απάντησε η Ισπανία ενώ αυτοί που ανησυχούν για την Ελλάδα είναι το 23,2%.
Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

χωρίς λόγια !!!


Νέο θερμό επεισόδιο: Ο Τατσόπουλος αποκαλεί τα ΝΕΑ «Λαμπρακιστάν»!


Νέο θερμό επεισόδιο: Ο Τατσόπουλος αποκαλεί τα ΝΕΑ «Λαμπρακιστάν»!
Συνεχίζεται αδυσώπητος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει με άξονα δημοσιεύματα ΜΜΕ και δημόσιες τοποθετήσεις προσωπικοτήτων της πολιτικής μας ζωής.

Νέος γύρος σήμερα, με πρωταγωνιστές τον αρθρογράφο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Δημήτρη Μητρόπουλο, και τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος εκλέχτηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Γιατί Σρέντερ και Χατζημαρκάκης υποστηρίζουν (τώρα) την Ελλάδα

Γιατί Σρέντερ και Χατζημαρκάκης υποστηρίζουν (τώρα) την ΕλλάδαΕπιθέσεις εκ των έσω δέχεται η Άνγκελα Μέρκελ για την πολιτική λιτότητας, επιβεβαιώνοντας την αλλαγή κλίματος στην Ευρώπη

Πληθαίνουν οι φωνές ακόμα και στο εσωτερικό της Γερμανίας κατά της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και της πολιτικής λιτότητας που ακολουθεί.


Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, άφησε αιχμές κατά της Άνγκελα Μέρκελ...

AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!

Εκτελέστηκε Γερμανός όμηρος στη Νιγηρία

Ο Γερμανός μηχανικός, Έντγκαρ Φριτς Ράουπαχ, ο οποίος είχε απαχθεί τον περασμένο Ιανουάριο στη Νιγηρία, εκτελέσθηκε από τους απαγωγείς του κατά τη διάρκεια επιδρομής των δυνάμεων ασφαλείας για την απελευθέρωσή του. 
 
Στα τέλη Μαρτίου οι νιγηριανές υπηρεσίες ασφαλείας είχαν συλλάβει στο Κάνο πέντε άνδρες, ανάμεσά τους και έναν Μαυριτανό, ύποπτους για σχέσεις με την οργάνωση Aqmi και για την εμπλοκή τους στην απαγωγή του Γερμανού.


Η Aqmi είχε ανακοινώσει ότι επεδίωκε να τον ανταλλάξει με μία μουσουλμάνα που κρατείτο στη Γερμανία.

O επικεφαλής του Bilderberg Group ετοιμάζεται ακόμη και για την διάλυση της ευρωζώνης!

Είναι τόσο κολασμένη η οικονομική συγκυρία που ούτε καν οι λεγόμενοι κυριάρχοι του κόσμου μπορούν να ελέγξουν.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της οικονομικής σύμπραξης των δύο πανίσχυρων οικογενειών του πλανήτη-των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ- που απεκάλυψε χθες το "Κουρδιστό Πορτοκάλι".

Σήμερα μια νέα αποκάλυψη αποδεικνύει πως ο πλανήτης θυμίζει κινούμενη άμμο: Ο επικεφαλής του γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού AXA και πρόεδρος του club Bilderberg (η σύνοδος στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη) Henri de Castries, όχι μόνο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διάλυσης της ευρωζώνης αλλά η εταιρεία του προετοιμάζεται γι αυτό το ενδεχόμενο.

Σεξουαλικό υπονοούμενο!!!

Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά στο μάθημα της αριθμητικής:

- "Υπάρχουν δύο πουλάκια πάνω στο δέντρο Αν ο κυνηγός πυροβολήσει το ένα από αυτά, πόσα θα μείνουν?.".
Οπότε σηκώνει το χέρι της η Μαρία.
- "Ναι Μαρία», λέει η... δασκάλα.

- "Ένα", απαντάει η Μαρία.
Ωστόσο ο Τοτός σηκώνει επίμονα το....

Προσπαθώντας να εκβιάσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν τους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ...

Του Γιώργου Δελαστίκ
Αγριεύει η κατάσταση
 
Σε φάση αποφασιστικών συγκρούσεων και πιθανότατα πρωτοφανούς σε ένταση πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής μετά τη γερμανική κατοχή και τον εμφύλιο πόλεμο μπαίνει η χώρα, όπως όλα δείχνουν
 
Οι Γερμανοί εκβιάζουν ωμά την Ελλάδα μη δίνοντας πλέον καμιά δόση του δανείου που δεν πηγαίνει κατευθείαν στις τράπεζες της ΕΕ, προσπαθώντας έτσι να...

Τα 18 μέτρα για την οικονομία, που προτείνει ο Σαμαράς

Τα 18 μέτρα για την οικονομία, που προτείνει ο Σαμαράς
«Ανάκαμψη - ανακούφιση, επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής και δικαιοσύνη-ασφάλεια» είναι το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων της ΝΔ, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες θέσεις του κόμματος για την οικονομία που παρουσίασε ο κ. Αντώνης Σαμαράς από το ΕΒΕΑ.

«Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι των τελευταίων δεκαετιών. Είτε θα επιβεβαιώσομε εκείνους οι οποίοι μας προσβάλλουν καθημερινά. Είτε θα αποδείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη να αλλάξομε τη μοίρα μας», είπε ο πρόεδρος τη ΝΔ και παρουσίασε τα 18 μέτρα πολιτικής της επόμενης κυβέρνησης:...

ΦΩΤΟ: Δεν θα πιστέψετε τι έχει κάνει αυτή η κοπέλα στην πλάτη της…


ΦΩΤΟ: Δεν θα πιστέψετε τι έχει κάνει αυτή η κοπέλα στην πλάτη της…Έχουμε δει τατουάζ να καλύπτουν ολόκληρο το σώμα…
Έχουμε δει piercing στα χείλη, στις ρώγες, στα φρύδια…
Τέτοιο πράγμα δεν έχουμε δει ποτέ! 



ΣΟΚ: ΒΗΜΑ και ΝΥ Times πιστοποιουν ότι το Μνημόνιο είναι προδοσία!


ΣΟΚ: ΒΗΜΑ και ΝΥ Times πιστοποιουν ότι το Μνημόνιο είναι προδοσία!Το πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου δεν πάνε για Μισθούς και συντάξεις αλλά επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times και αναδημοσιεύει το ΒΗΜΑ «κρεμώντας» πολιτικά τους Έλληνες Μνημονιακούς στο όριο ανάμεσα στο ύποπτοι ή  Βλάκες.

Το πρόσφατο περιστατικό με τον ΣΕΒ που μιλούσε με την Τρόικα πίσω απο την πλάτη της χώρας και το αίτημα Παπαδήμου στο Μπαρόζο σε συνδυασμό...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΩΝ

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ,  ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΚΟΥΙΖ

ΠΟΙΑ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ?
ΞΕΡΕΙΣ ??
 
 ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ !!!!
                        
                          (ΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ)
 
 
ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 1946 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004 (58 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 3 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΕΓΗ, ΤΡΟΦΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΟΦΕΡ, ΤΑΞΙΔΙΑ ..ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ.  
 

 (ΞΑΝΑ ΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ)

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - - ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 1989 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 (23 ΧΡΟΝΙΑ). ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ, Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ (ΜΗ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ) ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ). ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΡΙΖΕ.
ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ  
 
 
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - - ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 (8 ΧΡΟΝΙΑ). Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΒΕΒΑΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 299 ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ. 
 
 
 ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - - ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 (1 ΧΡΟΝΟΣ). Ο ΥΠΕΡ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
 

ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟΥ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝΕ 150.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
 
ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΣΕ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.   

Όταν ο Τζήμερος υποκλίθηκε στην Μέρκελ και την αποκάλεσε «εξοχοτάτη»


Όταν ο Τζήμερος υποκλίθηκε στην Μέρκελ και την αποκάλεσε «εξοχοτάτη»
Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα από το Θάνο Τζήμερο ολόκληρη η επιστολή που είχε στείλει στις 20 Οκτωβρίου του 2011 στην Άγκελα Μέρκελ, στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλεί την καγκελάριο της Γερμανίας «Εξοχοτάτη» (!) και την ευχαριστεί για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για την χώρα μας.
 Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει ο επικεφαλής του κόμματος «δημιουργία, ξανά!» στην επιστολή του «αν ήταν στη θέση της Άγκελα Μέρκελ, θα έλεγε για την Ελλάδα "να πάει στο διάβολο αυτή η χώρα"».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«Εξοχότατη,
περισσότερα στο newpost

ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 3% Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! 
Μόλις ολοκληρώθηκε δημοσκόπηση από το Πανεπιστήμιο. Οι μόνες δημοσκοπήσεις που δεν εξυπηρετούν συμφέροντα. Πολύ μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερη η Νέα Δημοκρατία ενώ σπάει το φράγμα του 3% ο ΛΑΟΣ. Πεσμένοι ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Χ.Α και Ανεξάρτητοι Έλληνες. Πανωλεθρία και για το ΚΚΕ. Εκτός βουλής Μάνος και Τζίμερος...
Σε λίγο αναλυτικά όλη η έρευνα! 
 http://dimotikosafari.blogspot.com/2012/05/blog-post_5413.html

Τα παιχνίδια του τουρκικού Προξενείου στην Ξάνθη!!!

Τα παιχνίδια του τουρκικού Προξενείου στην Ξάνθη!!!
Το νυν υπέρ πάντων αγώνα δίνουν στη Θράκη οι κύκλοι του τουρκικού Προξενείου προκειμένου εκλέξουν στις 3 έδρες του νομού, μόνο μουσουλμάνους βουλευτές. 
Τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και το ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται μειονοτικοί σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών.

Η προσπάθεια μάλιστα να εκτοπίσουν τη ΝΔ από το να κερδίσει έδρα στο νομό επέβαλε την μετακόμιση του Ιλχάν Αχμέτ από...

Το γύναιο, τα όρνεα που κράζουν και τα τσιμπούρια που κραυγάζουν

Το γύναιο, τα όρνεα που κράζουν και τα τσιμπούρια που κραυγάζουνΔυο μέρες τώρα σκέφτομαι τις δηλώσεις αυτού του ξινού γύναιου και δεν μπορώ να γράψω λέξη επ’ αυτών. Με σόκαρε με τον κυνισμό, την υποκρισία, την απανθρωπιά της. 

Με σοκάρει επίσης και η σκέψη ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες, οι οποίοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν τους εκπροσώπους της.

Όλες αυτές τις συνιστώσες της ακροδεξιάς αμορφωσιάς, που ως υποχείρια του γύναιου και των όρνεων της παγκόσμιας διακυβέρνησης κραυγάζουν τον φόβο και τον τρόμο από πάνω μας με μοναδικό στόχο...

Μόντι εναντίον Γερμανίας για την κρίση


Μόντι εναντίον Γερμανίας για την κρίση
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι επέκρινε σήμερα τις συντηρητικές στο δημοσιονομικό τομέα χώρες της Ευρώπης --με πρώτη τη Γερμανία-- υποστηρίζοντας ότι η άρνησή τους να υιοθετήσουν μερικά μέτρα για την καταπολέμηση της κρίσης θέτει σε κίνδυνο την υποστήριξη εκ μέρους της κοινής γνώμης.

"Είναι φανερό ότι θα υπάρξει αργά ή γρήγορα ... μια αντίδραση εναντίον της ίδιας της δημοσιονομικής και διαρθρωτικής πειθαρχίας που επιβάλλουν", δήλωσε, μέσω σύνδεσης βίντεο, στο Οικονομικό Φόρουμ των Βρυξελλών που οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αδειάζει το Mega! Ποιοι είναι οι 21 δημοσιογράφοι που αποχωρούν σήμερα!

Αδειάζει το Mega! Ποιοι είναι οι 21 δημοσιογράφοι που αποχωρούν σήμερα!
Είναι δυνατόν στις μέρες μας, μέρες μεγάλης κρίσης στον τύπο, να αδειάζει ένα κανάλι; Και μάλιστα το κανάλι των εκδοτών; Και όμως είναι!

Ουρά κάνουν στο λογιστήριο του Mega οι δημοσιογράφοι που αποχωρούν, παίρνοντας στα χέρια τους την επιταγή για το πρώτο μέρος της αποζημίωσης, που θα δοθεί σε 4- 9 διμηνιαίες δόσεις. Μεταξύ αυτών:...

Πίσω δεν γυρίζω!


ΣΕΒ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Δ. Δασκαλόπουλος

 ΣΕΒ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Δ. ΔασκαλόπουλοςΓια τέταρτη διετή θητεία επανεξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) ο κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Κατά την ετήσια τακτική συνέλευση του ΣΕΒ εξελέγη το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο περιλαμβάνει επτά νέα μέλη, καθώς και το νέο Γενικό Συμβούλιο, με στόχο «την ανανέωση και συσπείρωση του ΣΕΒ μέσα από την παρουσία δημιουργικών προσώπων, νέων και παλαιών, που εκπροσωπούν τις πιο ισχυρές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα από τη βιομηχανία και τις υπηρεσίες».

Η πιο ξεκαρδιστική αίτηση απαλλαγής από το στρατό!

 Η πιο ξεκαρδιστική αίτηση απαλλαγής από το στρατό!Έχουμε δει και ακούσει ποικίλες δικαιολογίες προκειμένου κάποιος να πετύχει κάποιος να αποσπάσει την πολυπόθητη απαλλαγή από το στρατό.

Ωστόσο, αυτό που θα διαβάσετε ξεπερνά κάθε φαντασία!
«Κύριε Υπουργέ Άμυνας, επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου...Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό.

Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου.

Κόντρα Μπακογιάννη-Μάνου μέσω twitter


Κόντρα Μπακογιάννη-Μάνου μέσω twitterΕνεργό ρόλο διαδραματίζουν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τα social media.

Αυτή τη φορά, η κόντρα ξέσπασε μεταξύ του προέδρου της Δράσης, κ. Στέφανου Μάνου και της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη.

Προ ημερών, ο κ. Μάνος είχε γράψει στο λογαριασμό του: «Υψηλή πολιτική ΝΔ-Μπακογιάννη στα Χανιά. Απειλούν τον υποψήφιο μας Γρηγόρη Αρχοντάκη διότι στεναχωριούνται οι Μαρκογιαννάκης-Βολουδάκης».

Π. Καμμένος: Τρομολαγνικά σενάρια τα περί επιστροφής στη δραχμή


Π. Καμμένος: Τρομολαγνικά σενάρια τα περί επιστροφής στη δραχμήΚαταρρίπτονται πλήρως τα σενάρια τρομολαγνείας που θέλουν την Ελλάδα να οδηγείται εκτός ευρώ από τους ξένους, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος.

Μετά τη συνάντησή του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργο Προβόπουλο, ο κ. Καμμένος τόνισε: «καταρρίπτεται πλήρως η τρομολαγνεία των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου ότι δήθεν υπάρχει μηχανισμός που μπορεί να ωθήσει την Ελλάδα στη δραχμή».

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κομισιόν για το δημοσίευμα του Reuters

Επίσημη απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το επίμαχο τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, προκειμένου να προβεί σε «ισχυρή δήλωση» εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, ζήτησε με ερώτησή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής.

Τόσο ο κ. Παπαδήμος, όσο και ο κ. Μπαρόζο διέψευσαν το τηλεγράφημα του πρακτορείου. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του κ. Μπαρόζο, ο πρόεδρος της Κομισιόν ουδέποτε δέχτηκε πιέσεις ούτε του υποβλήθηκε αίτημα από τον τέως πρωθυπουργό της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου να προβεί σε «σκληρές δηλώσεις» για την Ελλάδα....

Στη Σκιάθο ο Ricky Martin

Στη Σκιάθο βρίσκεται από χθες ο διάσημος Λατίνος τραγουδιστής Ricky Martin.

Ο Πορτορικανός star δεν ήρθε (μόνο) για διακοπές, αλλά για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Όμιλο Τουριστικής προβολής & marketing του νησιού για τη μεγάλη συναυλία του, στο πλαίσιο του τετραημέρου «Gay culture festival».

Ο Ricky Martin, ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει επίσημα τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε τηλεοπτική εκπομπή, θα ανοίξει με συναυλία του το gay festival την Πέμπτη και οι εκδηλώσεις θα τελειώσουν την Κυριακή 15 Ιουλίου.