> Voliotaki: Η κατάρα του σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» – Βογιατζής είναι ο δεύτερος ηθοποιός της σειράς που αυτοκτονεί!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Η κατάρα του σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» – Βογιατζής είναι ο δεύτερος ηθοποιός της σειράς που αυτοκτονεί!

Ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής είναι το δεύτερο πρωταγωνιστικό πρόσωπο που δίνει τέλος στη ζωή του ως συμμετέχων στο σήριαλ του Mega, «Aέρινες σιωπές».
Δεν πιστεύουμε στις κατάρες ή στα στοιχειά αλλά το 2004 είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της η ηθοποιός Ελευθερία Βιδάκη που έπαιζε στο ίδιο σήριαλ.

Η Ελευθερία Βιδάκη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στον Θέρισο Χανίων, το 1969 και πέθανε στην Αθήνα, στις 30 Μαρτίου 2004. Ήταν...

 παντρεμένη με στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και είχε ένα γιο.



Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους στο θέατρο, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Κάτι τρέχει με τους δίπλα, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Κλέωνα Γρηγοριάδη και Δήμητρα Ματσούκα.

Έλαβε επίσης μέρος στις τηλεοπτικές σειρές «Μικροί-μεγάλοι», «Φωτορομάντζο», «Καθρέφτες», «Μια γυναίκα από το παρελθόν», «Νέμεσις», «Καλημέρα Ζωή» (ΑΝΤ1), «Εσύ φταις» (Mega Channel) και «Αέρινες σιωπές» (Mega Channel).

Έκανε αισθητή την παρουσία της στο Εθνικό Θέατρο συμμετέχοντας σε παραστάσεις όπως οι Βάκχες, Τρωάδες, Εκκλησιάζουσες και πολλές άλλες.

Από τη γέννηση του γιου της και μετά έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη. Αυτοκτόνησε το Μάρτιο του 2004, πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.