> Voliotaki: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Λαυρεντιάδης

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Λαυρεντιάδης

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια η οποία μετέβη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται κι ενώ...
προγενέστερες πληροφορίες τον ήθελαν να απαντά γενικόλογα, τελικώς η απολογία του χαρακτηρίζεται από τους δικαστικούς κύκλους ουσιαστική. Αναφέρθηκε δηλαδή επί της ουσίας στα όσα κατηγορείται.

Επίσης, φέρεται να προέβαλε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και παρέπεμψε στα υπομνήματα που έχει καταθέσει στο παρελθόν για την υπόθεση αυτή.Κατά πάσα πιθανότατα αύριο θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος δεν έκανε χρήση του δικαιώματος της προθεσμίας για να απολογηθεί.

Μεταξύ των κατηγορουμένων που αρνούνται όσα τους αποδίδονται είναι ο κ. Τρύφων Κολλιτζάς. Ο συνήγορός του, Γιάννης Παπαδογιαννάκης, μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη του εντολέα του έκανε λόγο για «σπασμωδικές ενέργειες και κινήσεις εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης». «Ο Τρύφων Κολλιτζάς είναι καταξιωμένος πανεπιστημιακός δάσκαλος και συνετός οικογενειάρχης. Οσάκις κλήθηκε από την Δικαιοσύνη, προσήλθε. Η αναιτιολόγητη, αιφνίδια και καταχρηστική σύλληψή του δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα για την υπεράσπισή του» ανέφερε ο κ. Παπαδογιαννάκης.