> Voliotaki: O Πανταλάκης της «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ» έβγαλε τα 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

O Πανταλάκης της «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ» έβγαλε τα 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!


O Πανταλάκης της «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ» έβγαλε τα 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ REALNEWS
 
Μετά το σάλο που ξέσπασε από την καταγγελία του κ. Προβόπουλου ότι στέλεχος της ΑΤΕ έβγαλε στο εξωτερικό 10 εκατ. ευρώ, νέες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η «ομολογία» του πρώην Διοικητή της ΑΤΕ ότι αυτός είναι το ανώτατος στέλεχος που έβγαλε 8 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό. ...


Την καταγγελία ότι ένα υψηλόβαθμος στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας έχει βγάλει σε τράπεζες του εξωτερικού σε ιδιωτικό λογαριασμό το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, είχε κάνει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real», ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ, Θ. Πανταλάκης υποστήριξε ότι τα χρήματα αυτά είναι δικά του και της οικογένειά τους, αλλά διευκρίνισε ότι πρόκειται για 8 εκατομμύρια ευρώ.

«Πρόκειται για οκτώ εκατομμύρια Ευρώ. Είναι δικά μου και της οικογένειας μου. Είναι νόμιμα, δηλωμένα και φορολογημένα και αποτελούν μέρος της οικογενειακής περιουσίας το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί» απάντησε ο κ. Πανταλάκης και πρόσθεσε ότι η κίνηση του λογαριασμού, αποδεικνύει ότι μετακινήθηκαν σε δόσεις και σκοπός της συναλλαγής ήταν η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου στο εξωτερικό.