> Voliotaki: Λοιπόν Θόδωρε, έχουμε και λέμε...

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Λοιπόν Θόδωρε, έχουμε και λέμε...

Πολίτες γράφουν στον Πάγκαλο, πως δεν τα φάγαμε μαζί...
Μερικές από τις ιστορίες που έγραψαν χρήστες του διαδικτύου στο mazi-ta-fagame.gr, του Θεόδωρου Παγκαλου και του υπενθυμίζουν ότι δεν τα φάγαμε όλοι μαζι:
Διαβάστε τις:

Η βρύση μου δεν τρέχει γάλα και μέλι...

Λοιπόν Θεόδωρε, έχουμε και λέμε :
- Τριάντα οκτώ προϋπολογισμοί απο το 1974.
- Τέσσερα γιγάντια πακετα στήριξης από... την ΕΕ
- Κάμποσα Μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα.
- Τριακόσια εξήντα δίς δημόσιο χρέος
Αν, Θεόδωρε, όλα αυτά τα είχαμε φάει μαζί, η βρύση μου στο σπίτι θα έτρεχε γάλα και μέλι.
Ακόμα όμως τρέχει νερό της ΕΥΔΑΠ.

Το… «μαζί» αφορά τους πολιτικούς και τους φίλους τους
Είναι γνωστό πως αν είσαι συνταξιούχος και εργάζεσαι (απαράδεκτο μεν…. νόμιμο δε) έχεις περικοπή της σύνταξής σε κάποιο ποσοστό.
Αυτό όμως ΔΕΝ ισχύει για όσους συνταξιούχους εργαστούν στα πολιτικά γραφεία Υπουργών Βουλευτών.
Γι ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ περικοπή της σύνταξης.

Μια θλιβερή ιστορία που κρατάει από το 1974 μέχρι τις μέρες μας
Μαζί τα φάγατε 2 κόμματα απο το 1974 και μετά στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης «δημοκρατίας» λεηλατήσατε τον πλούτο μιας χώρας και βιάσατε τις αξίες και την ελευθερία μας. Διασπαθίσατε το δημόσιο χρήμα σε πανηγυράκια και σε πάσης φύσεως προμήθειες υλικού αμφιβόλου αξίας και ποιότητας
Αλλοιώσατε το εκλογικό σώμα με παράνομες ελληνοποιήσεις ακόμα και κακοποιών για λίγες ψήφους, διαφθείρατε έναν ολόκληρο λαό με τα βλακώδη θεάματα των διαπλεκόμενων μεγαλοεκδοτών. Δωσίλογοι, κλέφτες και απατεώνες με την ανοχή – συνενοχή των υπόλοιπων κομμάτων. Οχι δεν τα φάγαμε μαζί , ο συνταξιούχος ναυτικός που θαλασσοπνίχτηκε για να κάνει με ξένα κόλλυβα κοινωνική πολιτική ο μακαρίτης δεν τα έφαγε, δεν τα έφαγε ο συνταξιούχος που ο επίορκος διοικητής του ταμείου έπαιξε τα αποθεματικά στο χρηματιστήριο του ‘99 και στα δομημένα βρωμόλογα…

Δεν τα έφαγε η γιαγιάκα που της κόψατε τη σύνταξη και τα φάρμακα και αναγκάζεται στα 80 της να μαζεύει λιωμένα μαρουλάκια από τους κάδους των λαϊκών, ο άνεργος νέος, ο απολυμένος ιδιωτικός υπάλληλος,ο επαγγελματίας που επειδή δε λάδωσε τον επίορκο κομματικό εφοριακό έκλεισε την επιχείρησή του μην μπορώντας να πληρώσει το δυσβάσταχτο πρόστιμο.