> Voliotaki: Λαϊκή Συνέλευση Aγ. Παρασκευής - Aγ. Κυριακής 01/08

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Λαϊκή Συνέλευση Aγ. Παρασκευής - Aγ. Κυριακής 01/08

Αύριο Τετάρτη 01 Αυγούστου στις 20.30 θα γίνει νέα ανοικτή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Αγ. Παρασκευής και της Αγ. Κυριακής στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής.
Απένατι στην πολιτική της συγκυβέρνησης και του μνημονίου που μας οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερη φτώχεια, προφανώς χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση εντός βουλής, αλλά ακόμα πιο αναγκαία είναι η αλληλεγγύη, η αλληλοστήριξη μεταξύ μας αλλά και η συλλογική δράση και αντίσταση του ίδιου του λαού, δηλαδή του καθενός από εμάς. Για να να σταματήσουν να μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, για να σταματήσει να αυξάνεται η ανεργία και η νεολαία να οδηγείται στη μετανάστευση ή στο περιθώριο. Η οργή που όλοι έχουμε δεν πρέπει να μείνει εγκλωβισμένη στον καναπέ ούτε να ξεσπάει στο διπλανό μας, πρέπει να γίνει συλλογική δράση στην κατεύθυνση της ανατροπής αυτής της κατάστασης. Δεν θα μας ρίξουν στην εξαθλίωση.
Κανένας μόνος του στην κρίση!
Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!
Όχι άλλες αυτοκτονίες εξαιτίας της απόγνωσης που έχει φέρει το μνημόνιο!
Να σταματήσουν τα άδικα χαράτσια και η φορομπηξία των χαμηλότερων στρωμάτων!
Η αλληλεγγύη και η συλλογική δράση είναι η μόνη λύση.
Η λαϊκή συνέλευση είναι ανοικτή, χωρίς αποκλεισμούς, σε κάθε δημοκρατικό άνθρωπο που αγωνία για το μέλλον αυτού του τόπου. Η μόνη προϋπόθεση είναι ο αλληλοσεβασμός και η υπεράσπιση της δημοκρατίας.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗΣ