Την εκδίκηση τους για τις 25 συνολικά συλλήψεις των μέλλων τους παγκοσμίως πήραν οι Anonymous. «επιτέθηκαν» στο site της Interpol και για μισή ώρα το έβγαλαν offline.

Anonymous are back!
Oι Anonymous χάκαραν την ιστοσελίδα αμερικανικών φυλακών «US prison contractor» .
Οι Anonymous έπραξαν στην αντικατάσταση της αρχικής σελίδας ιστοχώρου «The Geo Group» με ένα τραγούδι κτυπήματος που αφιερώθηκε εν μέρει στον καταδικασμένο δολοφόνο Mumia abu-Jamal .

Ο Mumia abu-Jamal, είναι ένας ραδιο – δημοσιογράφος που καταδικάστηκε ισόβια για το θάνατο ενός αστυνομικού στη Φιλαδέλφεια.

Τα ενεργά στελέχη σε όλο τον κόσμο έχουν συνασπιστεί υπέρ του προηγούμενου Death Row inmate (έγκληστων θανατικών ποινών), τον οποίο υποστηρίζουν ότι έπεσαν θηράματα ρατσισμού στο δικαστικό σύστημα.

«Ως τμήμα των τρεχουσών προσπαθειών μας να αποσυναρμολογήσουμε βιομηχανικό το σύνθετο φυλακών, επιτεθήκαμε σε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρίες φυλακών στις ΗΠΑ – ομάδα Geo. Ενεργούμε στην αλληλεγγύη με όλους εκείνους που πάντα έχουν σχεδιάσει περίγραμμα άδικα, συλλήφθηκαν, έγκλειστος. Εχουνε γδύσει όλες την αξιοπρέπεια και την ανθρωπότητα από τους όπως πετιούνται στα gulags της Αμερικής.» αναφέρει η ανακοίνωση των Anonymous στην Geo…