> Voliotaki: Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σε εφέτη ανακριτή η υπόθεση του «κυκλώματος των Κυκλάδων»

Με καθυστέρηση πέντε μηνών ανατέθηκε τελικά σε εφέτη ειδικό ανακριτή η υπόθεση του λεγόμενου «κυκλώματος των Κυκλάδων» που «εξαφάνιζε» πρόστιμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για πολεοδομικές παραβάσεις κυρίως στη Μύκονο.

Η Ολομέλεια του Εφετείου Αιγαίου που συνεδρίασε στη Σύρο ικανοποίησε τη σχετική παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, η οποία είχε υποβληθεί από τον περασμένο Μάιο και όρισε την κ. Μαρία Αρχοντάκη εφέτη ανακριτή της υπόθεσης διαφθοράς στην οποία εμπλέκονται αστυνομικοί, υπάλληλοι της Πολεοδομίας, δημοτικοί υπάλληλοι κλπ....

Από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο ο νέος ηγέτης της Λιβύης

Ο νέος αρχηγός της λιβυκής μεταβατικής κυβέρνησης πρόκειται -κατά τις αμέσως ερχόμενες ώρες- «να εκλεγεί από τα μέλη του 'Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου», που για αυτόν τον σκοπό «θα συγκεντρωθούν στην Τρίπολη», ανήγγειλε μέλος της μεταβατικής κυβέρνησης, μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο ζητώντας όμως να παραμείνει ανώνυμο.

«Υπάρχουν, συνολικά, οκτώ υποψήφιοι...

BLOG VOLIOTAKI ΠΡΟΣ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΖΕΤΤΑ...? ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΟΔΕ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ...??

ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ε...??? ΖΕΤΤΑ, ΘΥΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΔΑΝΗ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΚΙΟΛΑΣ. 


ΖΕΤΤΑ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΕΛΗΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ, ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ...??? Ή ΘΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕΣ, ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ...????

ΝΑΙ ΖΕΤΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΖΕΤΤΑ, ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΔΑΝΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΠΑΣΔΑΝΗ...?????

ZETTA, EINAI ENA POKER ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

1ον ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ... και...

2ον ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟ BLOG VOLIOTAKI. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΘΑΝΑΣΟ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕΣ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ, ΠΡΟΣΒΑΛΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ. ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΕΤΤΑ, ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΣ. ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΣΔΑΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.

ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟ, ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΣΔΑΝΗ. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΔΑΝΗ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...!!!

ΑΧ ΖΕΤΤΑ, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...!!

Υ.Γ.: ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΝΔ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ...!!!

Δεν είναι Σεισάχθεια αυτή η Συμφωνία...

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Ο Πρωθυπουργός σήμερα φημολογείται ότι δε θα επιτρέψει ξανά στη Κοινοβουλευτική του Ομάδα να μιλήσει…

Όπως τη τελευταία φορά, που μετά είχε τη συνάντηση με το κ. Σαμαρά, και καθυστέρησε τόσο την έναρξη της ομιλίας του ώστε να μη προλάβει να μιλήσει κανένας λόγω του ραντεβού των δύο πολιτικών αρχηγών..

συνέχεια στό  pikri-sokolata

Νέα επιστολή « φωτιά » στέλνει ο Βαξεβάνης κατά του Βενιζέλου

Ο γνωστός δημοσιογράφος -ο οποίος προφανώς τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ο εφιάλτης του υπουργού Οικονομικών και Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης- κατηγορεί για άλλη μια φορά δημοσίως τον Ευάγγελο Βενιζέλο για «ασέλγεια» στους νόμους....

Μετά το Νάκο και τον Σούρλα και η ΝΟΔΕ Μαγνησίας άδειασε την Μακρή (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ: Για σκοπιμότητες, ιδιοτέλεια και βιαστική κίνηση στήριξης του Αριστοτέλη Μπασδάνη, από την Ζέττα Μακρή, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης, σχολιάζοντας τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές. Μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, δεν δίστασε ακόμα και να δηλώσει ότι...

συνέχεια στο e-Volos.gr

Χαρακόπουλος: Μόνη υπηρεσία της κυβέρνησης η παραίτηση

«Η ελληνική κοινωνία είναι σε οριακό σημείο. Υπάρχει συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση, ο πολίτης νιώθει ότι έχει τσαλακωθεί η αξιοπρέπειά του. Το χάσμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την κοινωνία είναι πλέον αγεφύρωτο. Η μόνη πια υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτήν την ώρα η κυβέρνηση στην ελληνική κοινωνία είναι η προκήρυξη εκλογών. Η παραίτησή της. Η δυσαρμονία λαϊκού αισθήματος και κυβέρνησης είναι έκδηλη», τόνισε μέσω του ΑΝΤ1 97,2 ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος....

Επικίνδυνος για την χώρα ο Παπανδρέου, εκλογές τώρα

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Παπανδρέου είναι αδίστακτος και επικίνδυνος. Σαν κέρμα στον αέρα πέταξε την παραμονή την Ελλάδας στην Ευρώπη.

Που υπήρξε πάντα κορυφαία στρατηγική επιλογή του Ελληνικού λαού…

ΒΟΛΙΩΤΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...

ena tsipouraki

Κατατέθηκε το αίτημα για ψήφο εμπιστοσύνης

Την Τετάρτη θα αρχίσει στη Βουλή η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία.

Ο πρωθυπουργός, αμέσως μετά την αναγγελία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, υπέβαλε στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Κατόπιν τούτου, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γρ. Νιώτης ανακοίνωσε...

Δημοψήφισμα και ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο πρωθυπουργός

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση που αποφασίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου και ψήφο εμπιστοσύνης προς την ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη συνεδρίαση...

Eφεδρεία...


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επιστροφής ΦΠΑ

Μεγάλη απάτη, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με πλαστά-εικονικά τιμολόγια και παράνομες επιστροφές ΦΠΑ, από αγρότες έχουν εντοπίσει οι οικονομικοί επιθεωρητές της Δυτικής Ελλάδας.

Με μπίζνες εκατ. ευρώ στα χωράφια, με σκοπό τις επιδοτήσεις και όχι μόνο, οι Νομοί Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας βρίσκονται από το 2005 στο στόχαστρο των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών οι οποίοι, έπειτα από έρευνες σε βάθος, βρίσκονται ένα μόλις βήμα πριν από τη σύνταξη πολυσέλιδου αναλυτικού πορίσματος το οποίο θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης....

ΜΑΡΙΩ: "Να μην γαμήσω... Τί μόρφωση έχουν; Που μας οδηγούν; Είναι προδότες" (Ηχητικό)

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕΜΠΕΤΙΣΣΑ: "Πληρώνουμε τα χρέη των λαμογιών που τα έχουν τσεπώσει. Που να ψοφήσει, που να πεθάνει η Τρόικα. Κάνανε ένα πρόγραμμα και οι δικοί μας το δεχτήκανε οι απατεώνες, γιατί είναι απατεώνες, είναι κλεφτρόνια...", δήλωσε νωρίτερα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, η Μαριώ...

συνέχεια στο e-Volos.gr

Έβρισε τους φιλάθλους o Ρονάλντο! (Video)


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβρισε χυδαία τους οπαδούς της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Ρονάλντο μετά το τέλος του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, τον οποίο κέρδισαν με 1-0 οι Μαδριλένοι, ξεστόμισε βαριές κουβέντες προς τους οπαδούς των γηπεδούχων. Ο Πορτογάλος την ώρα που κατέβαινε προς τα αποδυτήρια είπε «Άντε γ.τε αρ.α!». Για κακή του τύχη, το συμβάν καταγράφηκε από την τηλεοπτική κάμερα. Δείτε το χαρακτηριστικό video με τον 26χρονο άσο να υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Δείτε το video εδώ

ΑΔ. ΠΕΠΕΛΑΣΗΣ: "Επικεφαλής ένας άνθρωπος που δεν πονάει τον τόπο" (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ: "Αναφέρομαι βέβαια στον Πρωθυπουργό και στην ομάδα των αναλγήτων, που έχει περιμαζέψει γύρω του. Όλων αυτών των περιβολάρηδων που στο κεφάλι του Κασίδη φτιάχνανε παλάτια...", δήλωσε νωρίτερα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο διακεκριμένος Οικονομολόγος, Πανεπιστημιακός και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, Αδαμάντιος Πεπελάσης...

συνέχεια στο e-Volos.gr

Υπερκομματική κυβέρνηση ζητά η Δημοκρατική Συμμαχία

Συγκρότηση «υπερκομματικής κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης» με τη στήριξη της σημερινής Βουλής, ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Δημήτρης Ζαφειριάδης.

«Η διέξοδος από την κρίση και η εκτόνωση της κοινωνικής δυσαρέσκειας δεν θα προκύψουν από την ανίκανη κυβέρνηση Παπανδρέου ούτε από την τυφλή κομματική σύγκρουση που προωθούν τα υπόλοιπα παλιά κόμματα. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να φθείρονται οι θεσμοί της Δημοκρατίας και να διαλύεται η χώρα», τόνισε ο κ. Ζαφειριάδης....

«Το κούρεμα δεν λύνει τα προβλήματα της Ελλάδας»

Μπορεί να μειώσει το δανειακό βάρος της Ελλάδας, αλλά δεν πρόκειται να λύσει τα θεμελιώδη προβλήματά της, δηλώνει ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας Γενς Βάιντμαν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt, αναφερόμενος στο κούρεμα που αποφάσισε η σύνοδος κορυφής της ΕΕ.

Όπως λέει, θα ήταν λάθος να δημιουργηθεί η εντύπωση πως τα δημοσιονομικά προβλήματα μιας χώρας επιλύονται από τις χώρες που βοηθούν ή μέσω μέτρων αναδιάρθρωσης χρέους και όχι από αυτούς που θίγονται.

Σύμφωνα με τον Γ. Βάιντμαν, «αυτό θα κατέστρεφε την εμπιστοσύνη στα βιώσιμα δημοσιονομικά μεγέθη και την πίστη στις κυβερνήσεις και η κρίση θα μεταδιδόταν και σε άλλες χώρες».

Ρωσικό αποβατικό προσέλκυσε τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης

Πόλο έλξης για τους πολίτες της Θράκης αποτέλεσε το Ρωσικό αποβατικό πλοίο «Τσεσάρ Κουνικόφ» το οποίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Ρωσικό αποβατικό προσέλκυσε τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης

Το πλοίο έχει πλήρωμα 150 πεζοναύτες και οι κάτοικοι της πόλης είχαν την ευκαιρία να το επισκεφτούν και να ξεναγηθούν, τις μέρες που ήταν δεμένο στο λιμάνι.
Όσοι είχαν την τύχη να το επισκευτούν, δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους από τα όσα είδαν στο εσωτερικό του πολεμικού πλοίου, καθώς βρέθηκαν στα άδυτα ενός Σοβιετικού σκάφους.

Το βίντεο είναι από το thrakinet.

Παιδόπολη Αγριάς!...

Προς ενημέρωση όποιου ενδιαφέρεται....
Το Σαββατο βράδυ , ξημερώματα Κυριακής , περίπου στις 05:00 , διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Βολου 2 δύο νεαροί αλλοδαποί ανήλικοι που "φιλοξενούνται" στην παιδόπολη Αγριάς, σε ημικωματώδη κατάσταση απο υπερβολική χρήση αλκοολ, αφού πρώτα είχαν εμπλακεί σε τρόχαίο ατύχημα που οι ίδιοι είχαν προκαλέσει ,με το μηχανάκι!!!!!!  που οδηγούσαν ,επιστρέφοντας απο την νυχτερινή τους διασκέδαση!!!!!!!!! Στο νοσοκομείο κατέφθασαν αστυνομικοί της  τροχαίας Βόλου. Ερωτήματα προκαλει η κατοχή του δικύκλου απο τους ανήλικους, φιλοξενούμενους,μετανάστες στην παιδόπολη Αγριάς, η κατάσταση μέθης , και οι συνθήκες "φιλοξενίας" τους στην  παιδόπολη......πληροφορηθήκαμε οτι τα παιδια είναι καλά στην υγεία τους. 


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Mεταπτυχιακά από τήν πίσω πόρτα!

Είχα καταγγείλει λίγους μήνες πρωτύτερα το θεμα των μεταπτυχιακών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλιας και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (τίλτος μεταπτυχιακού: Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπάιδευσης). Έρχομαι σήμερα λοιπόν να συμπληρώσω την πρώτη μου καταγγελία η οποία αφορούσε την εκπρόθεσμη ανακοίνωση του Πανεπιστημίου για τις αιτήσεις των μεταπτυχιακών...
Μπορεί, λοιπόν, κάποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει γιατί άτομο το οποίο δε βρίσκεται στη λίστα των επιτυχοντων του Π.Μ.Σ. για το ετος 2011-2012  ανακοινώνει εδώ και ένα μήνα σχεδόν (από τις 5 οκτωβρίου) ότι συμμετέχει σε αυτό; Πώς ειναι δυνατόν; Αυτοανακηρύσσεται ή απλά συμμετέχει στο μεταπτυχιακό από την πίσω πόρτα; Δεν υπάρχει κανενας έλεγχος πια;

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Μόνο το 5% θα βάζει η Ελλάδα στα επενδυτικά προγράμματα

Σε εφαρμογή πρόκειται να τεθεί μέχρι το τέλος του χρόνου και για όλα τα προγράμματα η πρόταση της Κομισιόν για μείωση της εθνικής συμμετοχής έξι κρατών-μελών της Ε.Ε. Πρώτη στη λίστα φιγουράρει η Ελλάδα, της οποίας η συμμετοχή στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (ΕΣΠΑ, «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», Αλιεία κ.λπ.) θα μειωθεί από το 15% στο 5% και αντίστοιχα θα αυξηθεί η κοινοτική ποσοστιαία συμμετοχή από 85% σε 95%....

Tα ξεφτέρια!...

Σε βαρύ κλίμα η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Ξεκίνησε σε βαρύ κλίμα η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ενημερώνει τους βουλευτές για την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου.

Σε βαρύ κλίμα η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Σε μία προσπάθεια να εξευμενίσει τους "αντάρτες" βουλευτές ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί νεά συνεδρίασή της ώστε να μιλήσουν και οι βουλευτές.

Να γελάσουμε λίγο.....


Να γελάσουμε λίγο.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ... Συνέβη στην πλατεία Συντάγματος.
"Άνδρας" των ΜΑΤ λέει σε γιαγιά:
'-Κυρία μου δεν μπορείτε να περάσετε απο εδώ'.
Και η γιαγιά: '-Γιατί, έχεις σφουγγαρίσει;'

Υπογράφηκε σύμβαση για κατασκευή νέου έργου από τον Κ. Αγοραστό

Κώστας Αγοραστός: «Η οδική ασφάλεια αποτελεί για την Αιρετή Περιφέρεια θέμα μείζονος σημασίας».

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Συντηρήσεις οδών Π.Ε. Λάρισας Ανατολικού Τομέα (2η Εργολαβία)», μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του νομίμου εκπρόσωπου της αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης ΕΡΓΟΑΣΦΑΛΤΙΚΗ – Γ. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ Α.Τ.Ε. κ. Γεώργιο Στεργιούλα, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη κας Ρένας Καραλαριώτου,...

συνέχεια στό  e-volos.gr

Παροχή συμβουλών στους αγρότες ζητά ο Δανέλλης

«Ο θεσμός της παροχής συμβουλών είναι καθοριστικής σημασίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική, όπως η προώθηση της καινοτομίας, η παραγωγικότητα, η προστασία των πόρων, η ενίσχυση της βιοποικιλότητας, η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στόχος που προϋποθέτει και τη μεταφορά γνώσης αλλά και την αλλαγή κατεστημένων αντιλήψεων, σε πολλές περιπτώσεις», επισημαίνει ο Έλληνας Ευρωβουλευτής, Σπύρος Δανέλλης....

Με νέες κινητοποιήσεις προειδοποιεί η ΠΝΟ

Με νέα απεργία προειδοποιεί η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, αν δεν πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες.

Σύμφωνα με την ΠΝΟ τελευταία προθεσμία προς τις εταιρείες δίνει μέχρι και σήμερα, αλλιώς είναι αποφασισμένη να εμποδίσει τον απόπλου των πλοίων, τα πληρώματα των οποίων παραμένουν απλήρωτα.

Κινέζοι στρατιωτικοί στο ΓΕΕΘΑ

Tο ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε σήμερα εξαμελής αντιπροσωπεία της Γενικής Πολιτικής Διεύθυνσης του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (People΄s Liberation Army) της Κίνας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας των δύο χωρών.

Ο επικεφαλής της κινεζικής αντιπροσωπείας, ναύαρχος Τονγκ Σιπίνγκ ( Tong Shiping), υπαρχηγός της Γενικής Πολιτικής Διεύθυνσης του PLA, έγινε δεκτός από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο....

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ AIR FRANCE

Η διοίκηση της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας Air France εκτίμησε σήμερα ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά το 85% των πτήσεών της παρά την απεργία των φροντιστών και των αεροσυνοδών που συνεχίζεται για τρίτη ημέρα.  

Σήμερα το πρωί περίπου 70 πτήσεις από τα αεροδρόμια στο Ρουασί και το Ορλί ακυρώθηκαν από τις χίλιες που είναι προγραμματισμένες, σύμφωνα με τις αρχές των αεροδρομίων, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι έχουν αποδώσει τα μέτρα που έχει λάβει η εταιρεία ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις της απεργίας....

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Από το : newpost

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη λίμνη της Βουλιαγμένης, με πρωταγωνιστές τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και μια ηλικιωμένη.

 Κατά την είσοδό του στη λίμνη...

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα

ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ JUNIOR

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο "ΨΗΛΟΣ" ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ!

Πονηρό παιδί ο Κυριάκος. Επειδή ξέρει τι θα συμβεί το βράδυ με αυτά που θα πει στον Αλέξη Παπαχελά ο "Ψηλός", βγήκε από σήμερα το πρωί στο Βήμα fm και το Ράδιο 9 για να διαφοροποιηθεί από τώρα σε σχέση με αυτά που θα πει ο μπαμπάς  του! Ποια είναι τα βασικά σημεία της διαφοροποίησής του;...

Κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

 Σε οριακό σημείο φαίνεται πως βρίσκονται τα νεύρα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ καθώς αρκετοί απειλούν ότι δεν θα μπουν στην αίθουσα της Γερουσίας όπου θα συνεδριάσει η Κ.Ο του κόμματος αλλά θα προχωρήσουν σε σιωπηρή διαμαρτυρία από το εντευκτήριο της Βουλής κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν έχουν δικαίωμα τοποθέτησης.

Για το λόγο αυτό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης έστειλε επιστολή στον γραμματέα της Κ.Ο. Βασίλη Έξαρχο ζητώντας με τη συνεδρίαση όπου θα μπορούν να μιλήσουν οι βουλευτές και να θέσουν τους έντονους προβληματισμούς τους στον πρωθυπουργό. Μεταξύ αυτών που εκφράζουν τη δυσφορία τους είναι και η κυρία Σοφία Γιαννακάκαι ο κ. Γ. Βούρος.

ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ Β. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ... FACEBOOK!

Aπό το : cretalive.gr

Πρωτάκουστο! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα δημόσιο πρόσωπο, η σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγελιώ Σχοιναράκη, καταθέτει αγωγή σε δημοσιογράφο (τον Αλέκο Ανδρικάκη) όχι για κάποια δημοσιεύματα και σχόλια στα Μέσα που  εργάζεται, αλλά τον κατηγορεί για λόγια...στις ιδιωτικές συζητήσεις του, στα στέκια όπου συναντά τους γνωστούς του,αλλά και αναρτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος στο FACEBOOK και … LIKE που έκαναν ο ίδιος και οι φίλοι του, πάνω στον "τοίχο" της κοινωνικής δικτύωσης! ...

Στην Αθήνα ο αρχηγός του τουρκικού στόλου

 Στην Αθήνα βρίσκεται ο αρχηγός του τουρκικού στόλου, ο ναύαρχος Νουσρέτ Γκιουνέρ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο Τούρκος ναύαρχος είναι προσκεκλημένος του Έλληνα αρχηγού στόλου αντιναυάρχου Παναγιώτη Ευσταθίου.
Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψή του αναμένεται να συναντηθεί με τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Δημήτρη Ελευσινιώτη.

Καταργούνται 11.000 θέσεις εργασίας

Ο ιαπωνικός όμιλος ηλεκτρονικών TDK ανακοίνωσε σήμερα ότι καταργεί 11.000 θέσεις εργασίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποσοστιαία μεταφράζεται στο 12% του δυναμικού του.

Η TDK απασχολεί 87.700 ανθρώπους και εξηγεί ότι επιδιώκει τη βελτιστοποίηση της παραγωγής και τη μείωση του κόστους των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Γλιτώνει την τιμωρία ο μαθητής της …μούντζας!

Έγινε πρόσωπο της ημέρας κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ο παραστάτης του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας απέδωσε… ιδιαίτερες τιμές, κατά τη μαθητική παρέλαση, στους επισήμους όταν ύψωσε το χέρι του και έκανε την ελληνικότατη χειρονομία  αυτή της μούντζας!

Κίνηση που τον έχει κάνει δημοφιλή τόσο στη πόλη του όσο και στις τάξεις του διαδικτύου....

Στο μισό τα πάγια του τηλεφώνου

Σύσταση απηύθυνε στους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ο Συνήγορος του Καταναλωτή Ευάγγελος Ζερβέας να ρίξουν στο μισό τα πάγια μηνιαία τέλη, σε όσους συνδρομητές έχει γίνει προσωρινή διακοπή της παροχής των υπηρεσιών τους και για όσο διάστημα διαρκεί αυτή η διακοπή.

Ο Συνήγορος ερεύνησε το θέμα με αφορμή μεγάλο αριθμό καταγγελιών που δέχθηκε για το ύψος των πάγιων μηνιαίων τελών που χρεώνονται από τους παρόχους, παρότι η πρόσβαση των καταναλωτών έχει διακοπεί λόγω ληξιπρόθεσμων και απαιτητών οφειλών.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από τον Παπουτσή

 Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης αναμένεται να παραχωρήσει αύριο Τρίτη 1η Νοεμβρίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,  Χρήστος Παπουτσής.

Η συνέντευξη  θα θα γίνει έχει προγραμματιστεί για τις 12:30 το μεσημέρι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αποκάλυψη-σοκ για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στον «Κίτρινο Τύπο»

Νέα στοιχεία για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στην Ελλάδα φέρνει στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, η οποία μεταδίδεται στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου από την τηλεοπτική συχνότητα του ALTER.

Μία αποκάλυψη για το κοίτασμα της Επανωμής, ωστόσο, θα αφήσει άφωνους του τηλεθεατές. Στέλεχος μεγάλης αμερικανικής εταιρείας πετρελαιοειδών ανοίγει το στόμα του και αποκαλύπτει την πραγματικότητα.

Τεστ κοπώσεως για την κυβέρνηση οι επόμενες ψηφοφορίες

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ (στις 17:00 το απόγευμα) , με τον πρωθυπουργό να ενημερώνει τους βουλευτές για την συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου για την Ελλάδα.

Ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας στη χώρα και της άμεσης υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί για την εφαρμογή της συμφωνίας των Βρυξελλών....

ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ;

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΠΟΥ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ

Μαθήματα διαπαιδαγώγησης δίνει σήμερα ο Γιάννης Πρετεντέρης. Στο άρθρο του σχολιάζει τη μούντζα του μαθητή στην εξέδρα των επισήμων χρεώνοντας στην οικογένειά του την συμπεριφορά και την διαπαιδαγώγησή του. Να συμφωνήσουμε μαζί του για έναν  έφηβο 17 ετών.

Για τον Πρετεντέρη που πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία περίπου 40 ετών πετούσε μπουκάλια στο γήπεδο, ευθύνη δεν έχει η οικογένειά του; Ή θα πρέπει αυτή η ενέργειά του να τον κυνηγάει σε όλη του την ζωή;

ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ (ΚΑΙ) ΣΗΜΕΡΑ...

ΞΕΘΑΨΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΚΑΪ

Καιρό είχε να παρέμβει ο Μητσοτάκης στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Ευκαιρία να το κάνει σήμερα. Θα είναι στο στούντιο της εκπομπής του Αλέξη Παπαχελά. Ο Μητσοτάκης δεν βγαίνει τυχαία.
Οι παρεμβάσεις του είναι πάντα στοχευμένες και έρχονται σε περιόδους που η κυβέρνηση Παπανδρέου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Στη δεδομένη στιγμή, να στηρίξει τον πρωθυπουργό, το θεωρούμε μάλλον απίθανο. Δεν βγαίνει εξάλλου γι αυτό. Για να εκτελέσει τον πρόεδρο της Ν.Δ. παραχωρεί την συνέντευξη. Έχει φάει... πιστολιά με τον Σαμαρά ο "Ψηλός"...

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Την ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να αποκατασταθεί η δυσαρμονία που υπάρχει, όπως υποστηρίζει, ανάμεσα στη
λαϊκή βούληση και τις κυβερνητικές αποφάσεις, ζήτησε εμμέσως ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος αναφέρθηκε εμφατικά στον κ. Παπούλια ως κατά το Σύνταγμα ρυθμιστή του πολιτεύματος, έκανε λόγο για « πρωτοφανή αναντιστοιχία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και των πολιτικών αποφάσεων», για την αποκατάσταση της οποίας «είναι η στιγμή όλοι να αναλάβουμε ευθύνες και πρωτοβουλίες»....

O ΠΡΟΞΕΝΟΣ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, Ο "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

Από το : newpost

Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η πολύκροτη υπόθεση Βατοπεδίου είναι μια απλή ιστορία ανταλλαγών, δεν έχουν προφανώς πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς «παίχτηκε» με το καλοστημένο αφήγημα.

Φυσικά η κοινή γνώμη έχει αποκομίσει -και δικαίως- την εικόνα την οποία εντέχνως παρουσίασαν συγκεκριμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία στη συνέχεια τα είδαμε να...

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα

Κ. Βελόπουλος: «Οι 200 από τους 300 δεν έχουν πάει στρατό»

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «TV Weekend» και μίλησε για την κρίση στην χώρα μας και δήλωσε πως η Ελλάδα διοικείται από ευφυή τίποτα.
Υποστήριξε πως ο πατέρας του είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ και παίρνει 370 ευρώ.Για τους βουλευτές ανέφερε  ότι «οι 200 από τους....300 δεν έχουν ποτέ τους δουλέψει και δεν έχουν πάει στρατό».

Αναφορικά με τους «Αγανακτισμένους» τόνισε πως δεν γνωρίζουν τον εχθρό και υποστήριξε πως οι βουλευτές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και ευχήθηκε να βάλει ο Θεός το χέρι του.

Ο Μίκης καλεί τον Παπούλια να πάρει θέση

Δυο επιλογές δίνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μίκης Θεοδωράκης με νέα παρέμβαση του.

Σε άρθρο του στον κυριακάτικο Τύπο, τονίζει πως δεν είναι δυνατόν να ανέχεται να μας κυβερνά μια μειοψηφία, ενώ επισημαίνει πως ακόμα κι αν δεν έχει το δικαίωμα να διαλύσει τη Βουλή και να προκηρύξει εκλογές, οφείλει να παρέμβει για να σταματήσει «η ουσιαστικά πραξικοπηματική δράση της παρούσας κυβέρνησης»!...

Γ. Σούρλας: "Πολιτικά ανώριμη, με τάσεις ηγεμονισμού η Ζέττα Μακρή" (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ: Δήλωση ξεκάθαρης στήριξης στο πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου για το Επιμελητήριο Μαγνησίας Απόστολου Αθανασού απο τον πρώην Υπουργό και Αντιπρόεδρο της Βουλής, αλλά και νυν ειδικό σύμβουλο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για θέματα διαφάνειας...

συνέχεια στό  e-volos.gr

Φιμώνονται απόψε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

 Τα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν στην εθνική εορτή, η αποχώρηση για πρώτη φορά του προέδρου της Δημοκρατίας, οι προπηλακισμοί που δέχθηκαν οι βουλευτές, οι ύβρεις  που άκουσαν, οι επιθέσεις, η δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας,  το "κούρεμα" που  αποφάσισαν οι Βρυξέλλες ανάγκασαν τον Πρωθυπουργό να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα στις 5 το απόγευμα.

Οι βουλευτές με χαρά δέχθηκαν αυτή την απόφαση του πρωθυπουργού. ...

Η Ρωσία επενδύει 10 δισ. ευρώ στην Ευρωζώνη

Πιο έτοιμη φαίνεται η Ρωσία να επενδύσει άμεσα μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) 10 δις. ευρώ για την ενίσχυση της Ευρωζώνης σε σχέση με την Κίνα , η οποία είναι πιο επιφυλακτική και περιμένει περισσότερες διευκρινήσεις για τη λειτουργιά του EFSF.

Την πρόθεση της Ρωσίας να επενδύσει εξέφρασε ο οικονομικός σύμβουλος του Κρεμλίνου Αρκάντι Ντβόρκοβιτς.

Στο Τόκιο, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) δήλωσε ότι η Ιαπωνία θα συνεχίσει να αγοράζει ομόλογα του Ταμείου.

Ο χαμένος αυτοέλεγχος του κ.Μπεγλίτη – Άρθρο Υποστράτηγου

Ο χαμένος αυτοέλεγχος του κ.Μπεγλίτη – Άρθρο ΥποστράτηγουΤα τηλεοπτικά πλάνα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη να συγκρατείται από άνδρες της προσωπικής του φρουράς την στιγμή που ανοίγει διάλογο και προσπαθεί να αντιπαρατεθεί δυναμικά στις μάζες που τον αποδοκιμάζουν στο προαύλιο χώρο του Ναού του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη μόνο λύπη, ανησυχία και απογοήτευση μπορούν να προκαλέσουν.


Αν δεν ήταν δίπλα στον κ. Μπεγλίτη ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Θεσσαλονίκης Αντιστράτηγος Κωσταράκος (με το άγχος και την απορία να αποτυπώνεται στο πρόσωπο του) κάποιοι άλλοι Στρατιωτικοί και 2-3 Στρατονόμοι, ένας ...

Αλέκα Παπαρήγα: «Καμία συνεργασία με κόμματα… Εκλογές ΤΩΡΑ»

Αλέκα Παπαρήγα: «Καμία συνεργασία με κόμματα… Εκλογές ΤΩΡΑ»«…μικρή σημασία έχει εάν διακόπηκε ή όχι η παρέλαση, μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν…σήμερα…»
τόνισε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ακόμη, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβερνητική πολιτική, ζήτησε άμεσα πρόωρες εκλογές και ξεκαθάρισε ότι

«…το ΚΚΕ δεν επιδιώκει καμία συνεργασία με κανένα κόμμα, αλλά με ευρύτερες λαϊκές ταξικές δυνάμεις…»