> Voliotaki: Ιουνίου 2011

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κρίθηκε παράνομη και δεν επιτρέπεται η επανάληψή της με τα ίδια αιτήματα. Πρόκειται για μία τυπική απόφαση καθώς η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έχει σταματήσει από χθες το βράδυ τις κινητοποιήσεις της.
Ο εκπρόσωπος  της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, εργατολόγος Δημ. Περπατάρης, σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει την επανάληψη στο μέλλον απεργίας με ίδια αιτήματα, την χαρακτηρίζει "πρωτόγνωρη" και προανήγγειλε την κατάθεση έφεσης κατά της απόφασης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝAN ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ...

Αυθόρμητη πορεία, μετά από σχετικό ψήφισμα στην λαϊκή τους συνέλευση, πραγματοποίησαν πριν λίγα λεπτά οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ του ΒΟΛΟΥ, από την παραλία της πόλης προς το πολιτικό γραφείο της Αντιπροέδρου της Βουλης κ. Ροδούλας Ζήση.


Λίγα λεπτά πριν η κεφαλή της πορείας φτάσει στο σημείο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μία διμοιρία των ΜΑΤ, έκαναν την εμφάνισή τους σε ολόκληρη την οδό Πολυμέρη και κυρίως έξω από το γραφείο της Βουλευτή. 


Οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ του ΒΟΛΟΥ, έχοντας απόλυτα ειρηνική διάθεση, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν, επιστρέφοντας στην καθημερινή τους βάση.

Κουρουμπλής: Ο Βενιζέλος είναι πολιτικό κεφάλαιο

Ο ανεξάρτητος -πλεον -βουλευτής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε σήμερα ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Αφορμή ήταν μια θετική αναφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την πολιτική πορεία του κ. Κουρουμπλή.

«Ήταν πάρα πολύ συγκινητική η στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Β. Βενιζέλο τον οποίο τιμώ, είναι φίλος μου και είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος», δήλωσε στο ράδιο 9 και πρόσθεσε: «Είναι ένα κεφάλαιο το οποίο εφόσον δεν μπει στο γρανάζι αυτής της κυβερνητικής λογικής που είχε η προκάτοχη οικονομική ηγεσία, θα προσφέρει πολλά στον τόπο. Ίσως και ο Βενιζέλος αυτό που έκανε εκείνη τη στιγμή, αυτό το μεσοπρόθεσμο δηλαδή, αν και ο ίδιος το πίστευε. Το φορτώθηκε και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να κερδίσει κάποιο χρόνο που αυτό είναι και ο στόχος του»...

parapolitika.gr

«Σύγχρονα Ες-Ες τα ΜΑΤ»

Καταγγελίες εργαζομένων στο μετρό ότι δέχτηκαν επίθεση από αστυνομικούς

Σε θάλαμο αερίων μετέτρεψαν το σταθμό του Μετρό τα ΜΑΤ, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στη λειτουργία του μετρό.

«Τα ΜΑΤ και η Αστυνομία σαν σύγχρονα Ες-Ες μετέτρεψαν το σταθμό του Συντάγματος σε θάλαμο αερίων, τη στιγμή που στο ιατρείο περιθάπονταν εκατοντάδες τραυματίες» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους.


Καταγγέλλουν πως ακόμα και συνάδελφοί τους με τη στολή της εταιρείας λειτουργίας του μετρό «δέχθηκαν την άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε ώρα εργασίας. Δυστυχώς οι συνάδελφοι μας φορούσαν τη στολή του Μετρό και όχι κουκούλες για να τύχουν της προστασίας της Αστυνομίας».


Υπογραμμίζουν παράλληλα πως οι εργαζόμενοι στη λειτουργία του μετρό έδωσαν χθες τον καλύτερό τους εαυτό στην αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΡΗ, ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΗΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...!!

Εκτός «γραμμής Σαμαρά» ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ!

Ο Σπύρος Γαληνός δεν ψήφισε θετικά στα άρθρα που είχε συμφωνήσει ο πρόεδρος της ΝΔ

Εκτός της επίσης «γαλάζιας» γραμμής κινήθηκε κατά την ψηφοφορία του εφαρμοστικού νόμου του Μεσοπρόθεσμου ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας πονοκέφαλο στη Συγγρού.

Ο λόγος για τον Σπύρο Γαληνό ο οποίος αφού ψήφισε «όχι επι της αρχής» όπως ήταν η επίσημη θέση του κόμματος, στη συνέχεια είπε και «όχι» σε όλα τα άρθρα του εφαρμοστικού νόμου μεταξύ και αυτών των αποκρατικοποιήσεων που είχε πει «ναι» ο επίσημος εισηγητής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗ...!!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ENTONH KINHTIKOTHTA ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΡΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΓΕΜΙΣΕ Η ΟΔΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...!!

Ο απολογισμός των χτεσινών και προχτεσινών επεισοδίων

Συλλήψεις, προσαγωγές, τραυματισμοί και υλικές ζημιές

Κατά τη διάρκεια των χτεσινών και προχτεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν σε τριάντα οκτώ συλλήψεις και 75 προσαγωγές, ενώ τραυματίστηκαν συνολικά 131 αστυνομικοί, (82 την Τρίτη και 49 την Τετάρτη), οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Επίσης προκλήθηκαν φθορές σε υαλοπίνακες και προσόψεις δύο ξενοδοχείων, οκτώ καταστημάτων, τριών τραπεζών, ενός Ιερού Ναού, καθώς και σε ένα περίπτερο και δύο οχήματα τύπου VAN ιδιωτικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας από πυρκαγιά.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ομάδες ατόμων, που στις περισσότερες περιπτώσεις είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, κράνη, και άλλα μέσα, «είχαν παρεισφρήσει σε συγκεντρώσεις και πορείες, επιτίθεντο με ιδιαίτερη σφοδρότητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων».


Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «κατά τις επιθέσεις χρησιμοποιούσαν αντικείμενα βόμβες μολότοφ, πέτρες, μεγάλα κομμάτια μάρμαρα που αποκολλούσαν από κτίρια και πεζοδρόμια, λοστούς, ξύλινα ή μεταλλικά κοντάρια, σφυριά, σφεντόνες, και άλλα συναφή μέσα.


Επιπλέον χρησιμοποίησαν συσκευές εκτόξευσης φωτοβολίδων, μεγάλο αριθμό καπνογόνων και πυροσβεστήρες κόνεως, που εκτόξευαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων για να περιορίζουν το οπτικό τους πεδίο και να δυσχεραίνουν την επιχειρησιακή τους ανταπόκριση».


Χθες το βράδυ, ομάδα αγνώστων ατόμων εντόπισε στη Λεωφόρο Αμαλίας Αστυφύλακα με πολιτική περιβολή, ο οποίος μετέβαινε πεζός για εκτέλεση ένστολης διατεταγμένης υπηρεσίας στον περίβολο της Βουλής. Τα άτομα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και ο Αστυφύλακας καταδιωκόμενος εισήλθε στον υπόγειο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, όπου του απέσπασαν βίαια ένα σακβουαγιάζ μέσα στο οποίο είχε το υπηρεσιακό του πουκάμισο, παντελόνι, πηλίκιο, ζώνη, αστυνομική ράβδο και δύο γεμιστήρες των 10 φυσιγγίων.

Έρευνα της δικαιοσύνης για τα χημικά στο Σύνταγμα

Μετά τις καταγγελίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής

Παρέμβαση της δικαιοσύνης για την αλόγιστη χρήση των χημικών σήμανε η καταγγελία του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος, ο οποίος σε δηλώσεις του έχει πει ότι ήταν έγκλημα αυτό που έγινε χθες στο Σύνταγμα.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ραίκου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν και ποια συγκεκριμένα πρόσωπα διέπραξαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα που σχετίζονται με τη ρίψη των χημικών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι όσες καταγγελίες έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή όσα συνέβησαν χθες στο Σύνταγμα θα διαβιβάζονται στην εισαγγελία και θα περνούν από ποινικό έλεγχο ώστε να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου ανήκουν.

Έλσα: «Παραμένω ανεξάρτητη. Στο μέλλον θα δώ τι θα κάνω...»

H ανεξάρτητη βουλευτής δήλωσε ότι πέρασε ένα πολύ δύσκολο 20ήμερο

Την επιθυμία της να ξεκουραστεί, μετά την διαγραφή της απο τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε σήμερα η Έλσα Παπαδημητρίου. 

Η ανεξάρτητη βουλευτής Αργολίδας μιλώντας στο ράδιο 9 επεσήμανε ότι το 20ήμερο που προηγήθηκε της αποχώρησης απο το κόμμα της ήταν «πάρα πολύ δύσκολο για το χαρακτήρα μου» και εξήγησε: «Μπορεί να φαίνομαι εξαιρετικά δυνατός άνθρωπος αλλά είχα τεράστια τρικυμία συναισθηματική για να πάρω αυτή την απόφαση. Κάθισα ν’ απολαύσω μία ξεκούραση και να διασκεδάσω τη μοναξιά την οποία αισθάνομαι». 

Η ίδια απέκλεισε προς το παρόν το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμμαχία, αλλά το άφησε ανοικτό για το μέλλον... «Παραμένω αυτή τη στιγμή ανεξάρτητη. Θα δω τους ανθρώπους μου. Η εντολή τους δόθηκε ανεξάρτητα υπό ποιόν αρχηγό δόθηκε. Πρέπει να μιλήσω με τους ανθρώπους μου», κατέληξε.

Το τηλεφώνημα Βενιζέλου σε Σαμαρά!

Αναζητούνται πρόσωπα κοινής αποδοχής για το Ταμείο Αξιοποίησης

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ακόμα και αύριο, αναμένεται να μιλήσει με τη Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα ώστε να αποφασιστεί από κοινού το πρόσωπο εκείνο που θα τεθεί επικεφαλής στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας μετα το ΟΧΙ του Αλέκου Παπαδόπουλου, κάτι που γνωστοποίησε και σήμερα, πριν την ψηφοφορία του εφαρμοστικού νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά για να προτείνει τους Βασίλη Ράπανο, Γιάννη Στουρνάρα και Χριστόφορο Σαρδελή και θα περιμένει την απάντησή του, πριν η κυβέρνηση ανακοινώσει το πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας.

Τώρα ο λογαριασμός - «Πέρασε» και ο Εφαρμοστικός

Εγκρίθηκε  ο Εφαρμοστικός νόμος με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επί της αρχής ενώ η ΝΔ υπερψήφισε 22 από τα 49 άρθρα για τις αποκρατικοποιήσεις και την περιστολή των δημοσίων δαπανών.

Συνολικά ψήφισαν 296 βουλευτές. Ναι επί της αρχής είπαν 155 βουλευτές και όχι 136 ενώ 5 δήλωσαν παρών. 

Διαφοροποιήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ η Χρύσα Αράπογλου, που καταψήφισε τα άρθρα για τις ιδιωτικοποιήσεις και από τη ΝΔ ο Πάνος Καμμένος, που είπε Όχι σε όλα και αποχώρησε καταγγέλλοντας ταυτόχρονα το Προεδρείο της Βουλής για καθεστωτική συμπεριφορά, επειδή δεν του δόθηκε ο λόγος....

Στήθηκαν τα οδοφράγματα στη Βασ. Σοφίας

ΔΕΙΤΕ: Κλούβες των ΜΑΤ περιφρουρούν τη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς το κίνημα των Αγανακτισμένων δίνει για 37η μέρα δυναμικό «παρών» μπροστά από τη Βουλή, παρά τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια.

Κυριαρχούν τα γνωστά συνθήματα κατά των κομμάτων της βουλής, ενώ σήμερα στόχος ύβρεων είναι και οι διμοιρίες των ΜΑΤ.


Οι συγκεντρωμένοι τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, όσο χρειαστεί.


Έντονη είναι η αστυνομική παρουσία με τους άνδρες των ΜΑΤ να έχουν περικυκλώσει τη Βουλή, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή τίποτα δε θυμίζει το χθεσινό πολεμικό σκηνικό.


 

Άγρια κόντρα Απ. Κακλαμάνη-Τσίπρα

Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου μεταξύ του πρόεδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη 

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για οργανωμένο σχέδιο όσον αφορά στα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Έκανε λόγο για πογκρόμ βίας , γνωστοποιώντας ταυτόχρονα πως θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ στα επεισόδια.

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού κατήγγειλε επίσης ότι, το βράδυ της Τετάρτης έγινε αντιδημοκρατική εκτροπή και κατάλυση της Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Κακλαμάνη είπε ότι: «Κανείς εδώ δεν έχει το ακαταλόγιστο να λέγει και να πράττει… Ντροπή σας αυτογελοιοποιήστε με αυτά που κάνετε. Ο Κακλαμανης βρίσκεται εκτός εαυτού…».

«Είστε ανάγωγος» του ανταπάντησε ο έμπειρος πολιτικός και συμπλήρωσε «ανύποπτος πέρυσι περνούσα από Πανεπιστημίου με σπάσανε στο ξυλο και δεν βρήκε μια κουβέντα να πει ο Τσίπρας…»

«Ψεύτης, αναξιόπιστος και φαντασιόπληκτος» ο Λοβέρδος

Ως ψεύτη, αναξιόπιστο και φαντασιόπληκτο χαρακτηρίζει τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος(ΟΕΝΓΕ).

Σε συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε ενώ καιγόταν η Αθήνα καιγόταν και εκατοντάδες κόσμου αναζητούσαν ιατρική περίθαλψη, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε στους δημοσιογράφους πως υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από την ΟΕΝΓΕ να επιστρέψει στο διάλογο με το Υπουργείο, σχετικά με τις αλλαγές που δρομολογούνται στο ΕΣΥ. ...

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΕΝΑ ΑΤΜ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΚΤΩ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.
ΒΑΛΑΤΕ ΒΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ 2 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΒΕΝΤΑΜ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.
ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΒΕΡΣΑΣ.
Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΟΡΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ(ΕΘΝΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Φυσικά η Ε.Υ.Π. έχει ως μόνο καθήκον τις υποκλοπές παραγόντων του ποδοσφαίρου, η Δικαιοσύνη το μόνο που μπορεί να δεί-τυφλή ούσα-είναι τα.... στημένα παιγχνίδια και η κεντρική Κυβέρνηση αγωνιά για τις πληρωμές των Πιστωτών γιατί αν χρεοκοπήσουμε λέει δε θα μας δανείζει κανείς….Γιατί τώρα ποιος μας δανείζει…;
Είναι ρητορικό το ερώτημα όταν ένας Πρωθυπουργός λέει απροκάλυπτα τόσα ψέμματα από βήματος Βουλής....

«Κάτσε κάτω εσύ!»

Αλέξης εναντίον Άδωνι

Το ζήτημα σοβαρό, αλλά οι διάλογοι απολαυστικοί. Στο βήμα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας καταγγέλλοντας σοβαρούς τραυματισμούς συνδικαλιστών κατά τα χθεσινά επεισόδια.

Έλεγε, συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι νοσηλεύεται με 9 ράμματα ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενώ τραύματα φέρει και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης....

Χρειάζεται φαντασία, στη σκέψη έχουν πρόβλημα..

Δεν υπάρχει κάτι που να φοβίζει περισσότερο την οποιαδήποτε κυβέρνηση ή αντιπολίτευση, απ το να την ξεπεράσουν τα γεγονότα, να γίνουν απρόβλεπτα και συνεπώς μη ελεγχόμενα. Χρειάζεται νέος τρόπος διαμαρτυρίας, που και να ξεσηκώνει τον κόσμο, και να δημιουργεί συνειδήσεις και να μην είναι αντιμετωπίσιμος από την εξουσία....

Αντιπαράθεση Λοβέρδου-Λαφαζάνη στη Βουλή

Παιχνίδι παραπληροφόρησης με τους τραυματίες των σφοδρών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, κατήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή αν και ο απολογισμός για τον αριθμό των τραυματιών το προηγούμενο διήμερο είναι πρωτοφανής. ...

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ !!! Του Ταξιάρχου ε.α. κ. Στράτου Ουζούνογλου.

Άρθρο μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα στο χθεσινό κοινοβουλευτικό πραξικόπημα...http://kanena2010.blogspot.com/2011/06/blog-post_30.html

Όχι σε όλα από Π.Καμμένο-Αποχώρησε από τη Βουλή

Ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος διαμαρτυρήθηκε, καταγγέλλοντας ότι δεν του δόθηκε ο λόγος κατά την κοινοβουλευτική διαδικασία.

Επιτέθηκε στο προεδρείο της Βουλής κάνοντας λόγο για καθεστωτικό προεδρείο.

Όχι σε όλα από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποχώρησε από τη Βουλή.  Όχι σε όλα, είπε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος διαφοροποιούμενος από τη στάση του κόμματός του, που υπερψηφίζει άρθρα του Εφαρμοστικού.
Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στο προεδρείο της Βουλής για το γεγονός ότι δεν του δόθηκε ο λόγος. Μάλιστα έκανε λόγο για καθεστωτικό προεδρείο και αποχώρησε από τη Βουλή, αφού πρώτα ψήφισε αρνητικά σε ολόκληρο το νομοσχέδιο.

Καθιστική διαμαρτυρία στη λεωφόρο Αμαλίας

Παρότι η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας είναι αποπνικτική, εξαιτίας της πρωτοφανούς χρήσης χημικών που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη χθεσινή συγκέντρωση, τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» αναδιοργανώνονται και ετοιμάζονται να δώσουν και σήμερα το «παρών», έξω από τη Βουλή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

Για 37η ημέρα το κίνημα των Αγανακτισμένων ανανεώνει το ραντεβού του μπροστά από το κτίριο της Βουλής στην πλατεία Συντάγματος.
Παρά τα εκτεταμένα επεισόδια που εκτυλίχτηκαν χτες στο κέντρο της Αθήνας και τα περιστατικά βίας μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, οι Αγανακτισμένοι καλούν τον κόσμο σε ακόμη μία ειρηνική συγκέντρωση, όπως έκαναν όλες αυτές τις ημέρες...

Να κρατάς το στόμα σου κλειστό!

Ένα μικρό πουλί πετούσε νότια για να αποφύγει τον χειμώνα.
Έκανε πολύ κρύο, το πουλάκι πάγωσε και έπεσε στο έδαφος σε ένα μεγάλο αγρό. 

Εκεί κάτω λοιπόν ενώ έτρεμε και πάγωνε, ήλθε μια αγελάδα και κόπρισε επάνω του.   
Καθώς το παγωμένο πουλάκι ήταν μέσα στον σωρό της κοπριάς, άρχισε να  ζεσταίνεται.   
Η κοπριά το ξεπάγωσε.   
Καθώς λοιπόν ήταν ζεστό και χαρούμενο, άρχισε να κελαηδά. 
Ένας περαστικός γάτος άκουσε το κελάηδημα και έτρεξε να δει από πού προέρχονταν.   
Ακολουθώντας τον ήχο, ο γατούλης βρήκε το πουλάκι στην στοίβα της κοπριάς, και αμέσως το άρπαξε και το έφαγε.  
Ηθικά διδάγματα της ιστορίας:
  
1.  Όποιος σε χέζει δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου. 
   
2.  Όποιος σε βγάζει από τα σκατά δεν είναι απαραίτητα φίλος σου. 

3.  Όταν είσαι μέσα στα σκατά, είναι καλύτερο να κρατάς το στόμα σου κλειστό!

ena tsipouraki

Η ατιμωρησία οδηγεί στην τελευταία πράξη του δράματος

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Όλα όσα ειπώθηκαν αυτές τις μέρες – και ειδικά χθες και προχθές – σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο και τις επιλογές, αποφάσεις, προβληματισμούς, παλινδρομήσεις, παλινωδίες, κολοτούμπες, ψυχοπροβλήματα, αποπομπές, διαγραφές, ανεξαρτητοποιήσεις, ενστάσεις, δεν είναι απλώς ανοησίες.

Είναι επικίνδυνες ανοησίες. Αποτελούν την απόδειξη ότι το πολιτικό μας σύστημα, που ευθύνεται απόλυτα για το σημερινό χάλι και την υποδούλωση της Ελλάδας, λαμβάνει μέρος στην τελευταία πράξη του δράματος, που είναι ο εμφύλιος σπαραγμός.

Όλα όσα ειπώθηκαν από τους εκπροσώπους του έθνους αυτές τις μέρες – και τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πολιτική (που είναι η τέχνη του προβλέπειν) και την άσκησή της – αποτελούν επίσης την απόδειξη ότι το πολιτικό μας σύστημα σκόπιμα δεν θέλει να δει τα πραγματικά αίτια αυτής της τραγωδίας.


Και το πρόβλημα που δεν θέλουν να δουν, επειδή δεν τους συμφέρει να το δουν, είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΘΑΡΣΗ. ...

Τι σημαίνει η ημερομηνία λήξης στα δακρυγόνα;

Ρωτήστε τους βουλευτές μας (online). Έχετε διαβάσει τι ψηφίσατε ;

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ!

""ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΑΜΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. 
ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ.""""
00433823.png ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑΚΙ: 
ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΗ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΦΑΤΣΑ-ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ! 

Αφού το ανέφερες όμως, ναι θα με ενδιέφερε να με κάνετε πρωθυπουργό μήπως και μιλήσω με τον αρχηγό σας για να μου πεί επιτέλους, πως και γιατί, αφού άνοιξε διάπλατα τα σύνορα της πατρίδας μου μετά έριξε την κυβέρνησή του! 
ena tsipouraki

Ενώ η Ελλάδα καίγεται η Ισπανία κάνει τις πρώτες δοκιμές για την μετά ευρώ εποχή

''ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ'' Λυπάμαι πολύ που ήμουν ένα απο τα άτομα των Αγανακτισμένων του Βόλου στην Αθήνα..

Ντροπή και Λύπη ένιωσα για κάποιους από το group των αγανακτισμένων του Βολου να φωναζουν στα ΜΑΤ που ηταν στη Βουλή , ακομη και στην αρχη ''ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ'' και να το επαναλαμβανουν συνεχεια...
Δε μπορούσα να μην αντιδρασω εκείνη τη στιγμη..Οπως και αλλοι Αγανακτισμενοι στη πλατεία εκείνη την Ωρα...
Και μετά στο γυρισμο, όταν τα ιδια άτομα μου απηυθηναν το λογο λεγοντας ''Α εσυ εισαι που διαφωνουσες στο Συνταγμα... Τωρα ελπιζουμε να συμφωνεις οτι πρεπει τα παιδια τους να παθουν καρκινο κατηγορηθηκα επειδη απαντησα , φυσικα και οχι...
Τι σημαινει καρκινο στα παιδια τους??? Τι ειναι αυτα τα πραγματα? Δε ντρεπεστε λιγο? Λιγη ανθρωπια δεν εχετε? Ξερετε τι ειναι ο καρκινος? Και πως πιανετε στο στομα σας με αυτο το τροπο αθωα παιδια... Πως γινεται ενας ανθρωπος να καταριεται ενα παιδι με αυτο το τροπο!!! Ουτε στο χειροτερο εχθρο σου δεν το λες αυτο...!!
Πηγαμε να διαδηλωσουμε κατα του μνημονιου, κατα της κυβερνησης οχι να καταραστουμε Μανες, Παιδια...
Χαιρομαι που καποια ατομα απο το πουλμαν μας δεν εντερνιστηκαν αυτες τις αποψεις.. Γιατι εννοειται πως δεν ειναι ολοι ιδιοι...και Χαιρομαι που η οικογενεια μου με μεγαλωσε με αξιες οπως Πατριδα, Θρησκεια, Οικογενεια.. Και αν ειναι να με κατηγορειτε καποιοι κυριοι ''υπερανω'' και ''μικρη'' επειδη νιωθω αηδια ακουγοντας να ξεστομιζει ενας ανθρωπος τετοιες εκφρασεις για εναν αλλο, τοτε Ειμαι πολυ περιφανη που ειμαι μικρη.. Και ευχομαι μεγαλωνοντας να μην γινω σαν εσας..


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Ε. Βενιζέλος: Η χώρα προσέρχεται ισχυρότερη στο Eurogroup


«Η χώρα προσέρχεται ισχυρότερη στο Eurogroup αλλά τα πράγματα εξακολουθούν να μην είναι εύκολα, τόνισε από τη Βουλή ο Ευ. Βενιζέλος κατά τη συζήτηση του Εφαρμοστικού νόμου.

Παράλληλα προέκρινε για ακόμα μια φορά το δρόμο της συστράτευσης και της κοινής ευθύνης....

Έλσα: Η εθνική μας babysitter

Η βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ είναι παλιά οικογενειακή φίλη των Παπανδρέου και, παρότι η πολιτική σχέση που υπήρχε από την περίοδο σχεδόν αμέσως μετά τον πόλεμο διακόπηκε το 1965 με την Αποστασία, διαφαίνεται ότι οι δρόμοι τους μπορεί να ξανασυναντηθούν κατά κάποιον τρόπο και με αφορμή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τη συνολική στάση απέναντι στην οικονομική κρίση, με την κυρία Παπαδημητρίου να φέρεται διατεθειμένη να στηρίζει την προσπάθεια του πρωθυπουργού.
Η σχέση των δύο οικογενειών ξεκινά από τη δεκαετία του 1960 και τα χρόνια της Ένωσης Κέντρου, όταν ο πατέρας της νυν βουλευτού Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν στέλεχος του κόμματος του οποίου την ηγεσία είχε ο Γεώργιος Παπανδρέου, παππούς του σημερινού πρωθυπουργού. ...

Το ΥΠΟΙΚ εξετάζει το θέμα των αναδρομικών των βουλευτών

«Το θέμα των αναδρομικών που διεκδικούν οι συνταξιούχοι βουλευτές, εξετάζεται ήδη από το Υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας», αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, προς απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Παύλου Μαρκάκη....

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ; Σοκ από το Forbes!> Η λιτότητα εφαρμόζεται γιατί η οικονομική ελίτ της Ελλάδας, δεν πρόλαβε ακόμη να βγάλει όλα τα λεφτά της στο εξωτερικό!

http://www.antinews.gr/2011/06/30/109788/#more-109788

Και το Forbes στην “γραμμή” Σαμαρά: Δεν χρειάζεται λιτότητα, αλλά ανάπτυξη, για να σωθεί η Ελλάδα.

Ο κοινωνικός ιστός της Ελλάδας θα διαλυθεί πριν το ΑΕΠ μειωθεί στο 88.5% των επιπέδων του 2009.

Ο απλός κόσμος δεν πρόκειται να δεχθεί τόση οικονομική ζημιά.

Αν ο Παπανδρέου συνεχίσει αυτή τη πολιτική καμικάζε, εστιάζοντας στη λιτότητα, σύντομα θα απομακρυνθεί.

Η λιτότητα εφαρμόζεται επειδή οι οικονομικές ελίτ της χώρας δεν πρόλαβαν ακόμη να μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό....

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: "ΠΙΘΑΝΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ"

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας παρακρατικών με τις δυνάμεις των ΜΑΤ κατά τις χθεσινές διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάι, λέγοντας πως εάν πράγματι υπάρχει τέτοιος μηχανισμός τότε θα  πρέπει να εξαρθρωθεί....

ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ"

Από το: newpost
Σε εκ νέου ανακατανομή της «εκλογικής πίττας» οδηγείται ο χώρος της δεξιάς- κεντροδεξιάς μετά τις χθεσινές εξελίξεις που συνόδευσαν την ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος στην Βουλή. Με δεδομένο ότι οι απώλειες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θεωρούνταν προδιαγεγραμμένες, αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της αποχώρησης από τους κόλπους της «Δημοκρατιικής Συμμαχίας», του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Κιλτίδη.
Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Α. Παπαρήγα: Στόχος ήταν να χτυπηθεί το λαϊκό κίνημα

Το σχέδιο της κυβέρνησης με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια κατήγγειλε η Α. Παπαρήγα σε συνέντευξή της.

Η ΓΓ του ΚΚΕ δήλωσε ότι το τελευταίο διήμερο υπήρξε οργανωμένο πολιτικά και μελετημένο επιχειρησιακά σχέδιο της κυβέρνησης με στόχο, από τη μία να φοβηθεί ο λαός ενόψει της πέμπτης δόσης του δανείου και παράλληλα να παραιτηθούν οι εργαζόμενοι από τους αγώνες....

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για «κουκουλοφόρους»

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου στη Βουλή, ζητώντας να έρθει και να δώσει εξηγήσεις ο υπουργός Προστασίας για τα χθεσινά επεισόδια.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ζήτησε τη σύσταση ειδικής επιτροπής της Βουλής για να εξετάσει σε βάθος την υπόθεση με τους κουκουλοφόρους που βρίσκονταν στο προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου, ενώ έκανε λόγο για «αγαστή συνεργασία τους με την αστυνομία καθώς και για φαινόμενα πολιτικής ανωμαλίας και καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κουτσουρουμένη δημοκρατία»....

«Κάποιοι επιδιώκουν να έχουμε νεκρούς»

Εξηγήσεις Χρ. Παπουτσή στη Βουλή για τα χθεσινά επεισόδια

«Οφείλω ευθύς εξαρχής να διευκρινίσω ότι η κυβέρνηση δεν επιχειρεί, επιχειρεί η αστυνομία και η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για το πλαίσιο εντός του οποίου ασκεί τα καθήκοντα της η αστυνομία», ξεκαθάρισε ο Χρ. Παπουτσής παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή μετά από αίτημα όλων των πτερύγων για εξηγήσεις σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε ξεκάθαρα για μεθοδευμένο «αντάρτικο πόλης» και σχέδιο που προέβλεπε την εκτεταμένη χρήση καπνογόνων γηπέδου ώστε να περιοριστεί η ορατότητα για τις δυνάμεις της αστυνομίας...

Έρχεται ο Πλέβα για Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ντάλιμπορ Πλέβα όπως όλα δείχνουν θα είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου μετά τον Στεφάν Νταρμπιόν.

Ο 27χρονος Σλοβάκος παίζει ως δεξιός μπακ και φορούσε την φανέλα της Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα. Ο παίκτης αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Στην συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και στην συνέχεια θα ενσωματωθεί με την προετοιμασία της ομάδας.

Επίσης τα τυπικά απομένουν και για τον Ματίας Κάσκιο, που προπονείται την τελευταία βδομάδα με την ομάδα. Ο 23χρονος αμυντικός έχει ικανοποιήσει και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους Βολιώτες.

Τι δουλειά έχει η ημίγυμνη Πετρούλα στο γραφείο του Λοβέρδου;

Το βίντεο δεν είναι πλάκα. Ακόμη και η Πετρούλα έχει μείνει άφωνη από τη συμπεριφορά του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου.

Ακούστε με τι έκπληξη λέει «Παιδιά, με φώναξε ο Λοβέρδος και μιλήσαμε. Μου λέει, να μην κρυώνεις κοπέλα μου, κάτσε μέσα»! Και, προσέξτε, δεν είναι ένα από τα σκηνοθετημένα βιντεάκια της Πετρούλας, αλλά η αυθεντική της αντίδραση όταν βγαίνει από το κτίριο του υπουργείου Υγείας....

Βαριές «καμπάνες» στον Μπέο

Με απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα 4 χρόνια τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον Αχιλλέα Μπέο.
Αφορμή για την συγκεκριμένη τιμωρία με την οποία η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιχειρεί να απομονώσει τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου, στάθηκαν οι δυσμενείς κρίσεις του για τον αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Πριν από λίγο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι 17 συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα.
Κατά την προσαγωγή τους δημιουργήθηκε ένταση αλλά και συμπλοκές μεταξύ των αστυνομικών και των 50 περίπου συγκεντρωμένων, που πέταξαν μπουκάλια, καφέδες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον τους.

«Ζητάω συγγνώμη από τους πολίτες. Είναι ντροπή»

Τα γεγονότα μας γύρισαν χρόνια πίσω, είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών

«Συγγνώμη» εκ μέρους των συναδέλφων του, για την άνευ προηγουμένου αστυνομική εκτροπή, που έστειλε στο νοσοκομείο εκατοντάδες πολίτες, ζήτησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρ. Φωτόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν υπήρξε πολιτική εντολή, υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι κάθε απλός αστυνομικός λειτουργεί αυτοβούλως. Τότε είμαστε άτακτο σώμα». ...

Σκληρή απάντηση Μαρκογιαννάκη για την επίθεση στο γραφείο του

«Κότες, ψευτονταήδες, άνανδροι, ανθρωποειδή» ήταν οι χαρακτηρισμοί του βουλευτή Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη για εκείνους που το βράδυ της Τετάρτης επέδραμαν στο πολιτικό του γραφείο στα Χανιά, διαλύοντας και καταστρέφοντας όχι μόνο τα έπιπλα αλλά ακόμη και... τοίχους και την τουαλέτα.

Σε δηλώσεις του από το κατεστραμμένο πολιτικό του γραφείο, ο κ.Μαρκογιαννάκης είπε πως «η κοινωνία πρέπει να απομονώσει αυτά τα άτομα» ενώ επεσήμανε πως «τα κόμματα πρέπει να πάψουν να εκμεταλλεύονται τέτοιου είδους καταστάσεις»....

Σοκ, δέος και... πρόωρες εκλογές

Το «ελληνικό δράμα» παίχτηκε χθες σε πολλές σκηνές: στο σοκ του Μεσοπρόθεσμου που εγκρίθηκε από τη Βουλή, προστέθηκε το δέος της ακραίας καταστολής διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας, με προφανή σκοπό να αποθαρρυνθεί το λεγόμενο «κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών»....

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΡΛΑ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ. ΕΠΙΣΗΣ Ο κ. ΣΟΥΡΛΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΝΥΧΤΑ!!

Αχιλλέας Μπέος: «Eίμαι αθώος...»

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Αχιλλέας Μπέος στην απολογία του, ενώ υποστήριξε ότι η αντεισαγγελέας, Πόπη Παπανδρέου, διαπνέεται από έωλες εκτιμήσεις και αναφορές των στελεχών της UEFA προς τον ίδιο.

Η απολογία του Αχιλλέα Μπέο, όπως φιλοξενήθηκε στο «Βήμα.

«Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχω φιλικές σχέσεις που ποτέ δεν έκρυψα. Όταν μίλησα μαζί του για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, εξέφρασα με το ύφος που με διακρίνει τις επιφυλάξεις μου για τον πιθανό διορισμό του διαιτητή Σιδηρόπουλου. Δεν υπάρχει ούτε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που να επιβεβαιώνει τα αδικήματα που μου αποδίδονται. Δεν υπάρχει από όλη αυτήν την παρακολούθηση και απ' όλη αυτή την έρευνα τίποτα συγκεκριμένο παρά μόνον εικασίες και εσφαλμένα συμπεράσματα», τόνισε σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι «η πορισματική αναφορά της εισαγγελέως κυρίας Πόπης Παπανδρέου διαπνέεται από έωλες εκτιμήσεις και αναφορές των στελεχών της UEFA για το πρόσωπό μου...».

Το βίντεο του ALTER ζητάει η Εισαγγελία

Το βίντεο που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER χθες και το οποίο απεικόνιζε αστυνομικούς να προστατεύουν διαδηλωτές, ένας από τους οποίους εμφανίζεται να κρατά λοστό, ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.
Αφού μελετηθεί το σχετικό βίντεο, η κ. Ράικου θα κρίνει εάν θα πρέπει να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

ΝΔ: Οι εντολές της κυβέρνησης έθεσαν σε κίνδυνο τους πολίτες

Εξηγήσεις από τον Χ. Παπουτσή ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση

Εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ζητεί ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Νάκος, για τη χθεσινή διαχείριση της κατάστασης με τα γενικευμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

«Η κυβέρνηση κατάφερε να προκαλέσει τεράστια ανασφάλεια στους πολίτες και να πλήξει την προοπτική της χώρας μας, μέσα και έξω από τη Βουλή. Την ίδια ώρα κατά την οποία στη Βουλή ψηφίζονταν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που καταδικάζει τη χώρα μας στον αέναο κύκλο της ύφεσης, οι εντολές της κυβέρνησης έθεταν σε κίνδυνο τους πολίτες και μετέτρεπαν το Σύνταγμα σε θάλαμο αερίων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας....

Τα' βαλαν με Γκερέκου και ΠΑΣΟΚ οι Κερκυραίοι Αγανακτισμένοι

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ήταν η βραδινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων της Κέρκυρας, οι οποίοι εκδήλωναν την οργή τους για όσα συνέβησαν στην Αθήνα.

Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Δημαρχείου όπου κάθε βράδυ συγκεντρώνονται οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι έκαναν για περίπου μισή ώρα καθιστική διαμαρτυρία και κάλεσαν τους θαμώνες να σηκωθούν από τις καφετέριες και να ενώσουν και τις δικές τους φωνές για να διαμαρτυρηθούν για το μεσοπρόθεσμο, την αστυνομική βία και την τρομοκρατία του κράτους που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα. ...

Που πάνε τα 12 δισ. της 5ης δόσης;

Η ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος ολοκληρώθηκε, οι κρίσιμες 155 ψήφοι εξασφαλίστηκαν και πλέον στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζονται για να ...εισπράξουν τα 12 δισ. ευρώ της 5ης δόσης του δανείου των 110 δισ. ευρώ. Πού θα πάνε και ποιες τρύπες θα καλύψουν αυτά τα λεφτά, για τα οποία τόσος θόρυβος έχει γίνει;

Τα περίπου 7 δισ. ευρώ από το σύνολο της δόσης, θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη ομολογιακών λήξεων, που είναι προγραμματισμένες από τώρα έως και την ...6η δόση του Σεπτεμβρίου. Το συνολικό τους ύψος βεβαίως είναι μεγαλύτερο από 7 δισ. ευρώ. Ωστόσο, για το σκοπό αυτό, θα αξιοποιηθούν και τα αποθεματικά του ελληνικού δημοσίου, τα οποία όμως από μόνα τους δεν ήταν αρκετά για να φέρουν σε πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Σε ό,τι αφορά τώρα στα υπόλοιπα 5 δισ ευρώ της 5ης δόσης, αυτά θα πάνε για έναν άλλο ..."ιερό" σκοπό. Ποιον; Της πληρωμής των τόκων από παλιότερα και νεότερα δάνεια.

«Χαράς ευαγγέλια» στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου

Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου από την ελληνική βουλή προκάλεσε ενθουσιασμό στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, παρότι προς το μεσημέρι επικράτησαν κάποιες ρευστοποιήσεις κερδών.

Ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο ενισχύθηκε κατά 1,55% στις 5.856 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη κατέγραψε κέρδη 1,73% στις 7.294 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι επίσης ενισχύθηκε κατά 1,88% στις 3.924 μονάδες.

Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη

Τον έπνιξαν τα χρέη

Βουτιά θανάτου έκανε ένας επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πήδηξε από το μπαλκόνι του στον ακάλυπτο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεχόταν από τους πιστωτές του πιέσεις για την εξόφληση των χρεών.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!...

http://www.youtube.com/watch?v=S20_JuaX8gg
Τι αλλο να προσθεσεις σε ενα τετοιο βιντεο... Η εικονα μιλαει απο μονη της.. Πλεον ζουμε σε καθεστως δικτατοριας οπου ο καθε μπατσος, και τον χαρακτηριζω ετσι γιατι δεν ειναι πλεον αστυνομος( αν ηταν θα τον βλεπαμε που και που στις γειτονιες και δεν θα χτυπουσε στο ψαχνο πολιτες), παιρνει ενα γκλοπ και μια ασπιδα, και οποιον βρισκει στο δρομο του απλα τον χτυπαει χωρις αιτιολογια βγαζωντας πανω στον συνανθρωπο του ολα τα κομπλεξ(που προφανως) εχει...... Αναρωτιεμαι ομως.. Αν κανουν οικογενεια αυτοι οι ανθρωποι (στους μπατσους αναφερομαι) πως θα μεγαλωσουν τα παιδια τους και τι θα τους λενε και θα τους δειχνουν ως παραδειγμα

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ελεύθερος με όρους και ο ενδέκατος κατηγορούμενος

Στέλνονται κλήσεις προς απολογία σε άλλους 69 κατηγορούμενους

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες του πρώτου κύκλου των κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος και ο 11ος κατηγορούμενος, Βασίλης Γεωρτζιάτος, μπουκμέικερ, με εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Για την υπόθεση αυτή όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα έχουν οδηγηθεί στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι και οι υπόλοιποι 8 είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.


Τις επόμενες μέρες ο ένατος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασίμης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση θα αρχίσει να στέλνει κλήσεις προς απολογία σε άλλους 69 κατηγορούμενους, τα ονόματος των οποίων περιλαμβάνονται στο πόρισμα της εισαγγελέως πρωτοδικών, Πόπης Παπανδρέου.

Τέσσερις στους δέκα παίρνουν επιστροφές φόρου

Νέο κύμα εκκαθαριστικών με πιστωτικό υπόλοιπο

Στα 166,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά έσοδα για το Υπουργείο Οικονομικών από την 6η παρτίδα εκκαθαριστικών των φορολογικών δηλώσεων.

Χρεωστικό είναι το 20,4% του συνόλου ή 120.001 δηλώσεις από τις οποίες το Υπουργείο Οικονομικών προσδοκά έσοδα 350 εκατ. ευρώ. Πιστωτικό είναι το 36,8% του συνόλου ή 216.035 δηλώσεις, για τις οποίες το υπουργείο καλείται να επιστρέψει 183,93 εκατ. ευρώ. Μηδενικό είναι το 42,67% των δηλώσεων (250.104).


Θα πρέπει να επισημανθεί ότι...

Εκδρομή στο Βελιγράδι

Επιτέλους το όνειρο όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα Ευρωπαικά σαλόνια.
Το Δ.Σ των Austrian Boys ενημερώνει όλους τους φιλάθλους ότι θα πραγματοποιήσει εκδρομή για τον αγώνα της ομάδας μας στο Βελιγράδι.
Οι τιμές της εκδρομής είναι οι ακόλουθες:
85 ευρώ με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων συμπεριλαμβανομένου και πρωινού. Αναχώρηση το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουλιου 2011
45 ευρώ αυθημερόν η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη το πρώι και η επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου Αγ. Δημητρίου 19 καθημερινά 7μμ-11μμ.

Κεραυνός σκότωσε 23 μαθητές στην Ουγκάντα

Ο νεότερος απολογισμός μιλά και για 47 τραυματίες

Είκοσι τρεις μαθητές του δημοτικού έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 47 τραυματίστηκαν όταν κεραυνός έπεσε χθες το απόγευμα στο σχολείο τους στη βόρεια Ουγκάντα, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εκτάκτων Καταστάσεων.

Ο κεραυνός έπληξε το δημοτικό σχολείο Ρανιάνια, σχεδόν 250 χλμ. από την Καμπάλα, καθώς τα παιδιά περίμεναν να σταματήσει η ισχυρή βροχόπτωση για να επιστρέψουν στα σπίτια τους με αποτέλεσμα 18 από αυτά να βρουν ακαριαίο θάνατο, σύμφωνα με την εφημερίδα The New Vision.


Τώρα ο νεότερος απολογισμός κάνει λόγο για 23 νεκρά παιδιά.


«Το δυστύχημα οφείλεται στην έλλειψη...