> Voliotaki: M. Χρυσοχοϊδης: «Θέλουμε καθαρές λύσεις από τον Παπανδρέου»

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

M. Χρυσοχοϊδης: «Θέλουμε καθαρές λύσεις από τον Παπανδρέου»

Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης των κορυφαίων στελεχών του κόμματος, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να ζητά καθαρές λύσεις από τον Γιώργο Παπανδρέου.

 
Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Ανάπτυξης, Μ.Χρυσοχοΐδης καλεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να σταματήσει «το ροκάνισμα του χρόνου» και να αναλάβει τις ευθύνες του. «Έχει άλλο περιεχόμενο η λέξη "καθήκον";» αναρωτιέται, επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπανδρέου δεν είναι στο απυρόβλητο. ...
Ο κ.Χρυσοχοΐδης αποκαλεί «σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια» το ενδεχόμενο να προταθεί άλλο πρόσωπο για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και άλλο για υποψήφιος πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να περιφρονήσει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θέλουν να επιλέξουν νέο αρχηγό.

«Οφείλαμε στο ΠΑΣΟΚ να έχουμε αντιληφθεί γρηγορότερα το μέγεθος της καταστροφής που είχε προκαλέσει στην οικονομία η διακυβέρνηση της ΝΔ και να δράσουμε χωρίς καμία καθυστέρηση» επικρίνει τον κ.Παπανδρέου και ζητά από τον τέως πρωθυπουργό να παρουσιάσει στις 4 Ιανουαρίου «το ακριβές χρονοδιάγραμμα» για την αποχώρησή του. «Ό,τι δεν ανανεώνεται, πεθαίνει» προειδοποιεί ο κ.Χρυσοχοΐδης.