> Voliotaki: Διοικητής νοσοκομείου προσέλαβε την γυναίκα του!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Διοικητής νοσοκομείου προσέλαβε την γυναίκα του!

Γιατρός ταξιδεύει από την Αθήνα στην Μυτιλήνη κάθε 15 μέρες για να δουλέψει στο νοσοκομείο του νησιού για δύο μέρες με έξοδα του τοπικού νοσοκομείου. 

Το θέμα δεν θα είχε προκαλέσει καμία αντίδραση αν η γιατρός δεν ήταν σύζυγος του διοικητή του νοσοκομείου που ήδη απασχολεί άλλους τέσσερις ακτινολόγους.

«Επειδή είχε απευθυνθεί το νοσοκομείο στην 2η Υγειονομική Περιφέρεια...


- διευκρινίζω όταν εγώ δεν ήμουν καν διοικητής- τότε έκανα ενέργειες να βρω γιατρό για να μετακινηθεί προς τα εδώ και να κάνει τις μαστογραφίες.» σημείωσε στον Alpha ο διοικητής του Βοστάνειου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Όμως στην ερώτηση για το πότε ανέλαβε τα καθήκοντά του απάντησε στις 9 Νοεμβρίου την στιγμή που η απόφαση για την μετακίνηση της γιατρού πάρθηκε στις 18 Νοεμβρίου.

Η ΝΔ που καταγγέλλει την υπόθεση με επιστολή της στο υπουργείο Υγείας αφήνει αιχμές για εξυπηρέτηση κομματικών φίλων του ΠΑΣΟΚ.

«Η μετακίνηση της γιατρού ωφέλησε τις γυναίκες της Λέσβου οι όποιες επιβαρύνονταν με το ανάλογο κόστος στις ιδιωτικές υπηρεσίας υγείας του νησιού» απαντά μεταξύ άλλων το υπουργείο Υγείας.