> Voliotaki: «Η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες των εργαζομένων»

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

«Η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες των εργαζομένων»

Την ανάγκη συγκρότησης ενός «νέου συνασπισμού εξουσίας για την απεμπλοκή από τα μνημόνια, την αναδιανομή του πλούτου και την κοινωνική δικαιοσύνη» υπογραμμίζει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τονίζοντας πως «η ελπίδα βρίσκεται στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας».

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο πολιτικός σχηματισμός υποστηρίζει πως «το αδιέξοδο στο οποίο έχει φτάσει... η επιλογή του μνημονιακού μπλοκ να... προχωρήσει στη συγκρότηση μιας τρικομματικής συγκυβέρνησης, για να συντρίψει την αγωνιστική διάθεση του λαού και να μη λογοδοτήσει πολιτικά, θα μεγαλώσει την επόμενη περίοδο, όσο δυναμώνουν οι κοινωνικοί αγώνες και όσο αρχίζει να γίνεται πιο ορατή η συγκρότηση ενός πλατιού κοινωνικού και πολιτικού μετώπου αντίστασης και ανατροπής».

«Με την πεποίθηση ότι το 2012 μπορεί να είναι μια χρονιά μεγάλων νικηφόρων αγώνων και ανατροπών, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία και ευτυχία και υπόσχεται ότι θα βρεθεί στο πλάι των εργαζομένων και της νεολαίας σε όλες τις δύσκολες μάχες της επόμενης περιόδου» καταλήγει το μήνυμα.