> Voliotaki: Έφτασε η ώρα για το κόμμα των Αγανακτισμένων

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Έφτασε η ώρα για το κόμμα των Αγανακτισμένων

kourdistoportocali
 

H αηδία και η απόγνωση για τους πολιτικούς όλων των κομμάτων διαπερνά  σαν ρίγος το ανθρώπινο κορμί της πατρίδας μας.

Όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν παρουσιάσουν οι εργολάβοι της διαστρέβλωσης η σιχασιά του μέσου πολίτη για το πολιτικό κατεστημένο της χώρας και τη πρόσφατη κυβέρνηση Παπαδήμου, ξεχειλίζει.

Όλο και πιο πολλοί συμπολίτες μας ανακαλύπτουν πως η κυβέρνηση Παπαδήμου και όλα όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια δεν είναι παρά ένα βίαιο πείραμα στο οποίο συμμετέχουμε χωρίς τη θέλησή μας....


Η μόνη πράξη  λαικής αντίστασης  σ αυτό το κατακρεούργημα της Δημοκρατίας και της αξιοπρέπειάς μας,  ήταν το πλήθος των Αγανακτισμένων που για μήνες έδωσαν το βροντερό παρόν στο Σύνταγμα.

Όλοι όσοι συμμετείχαν σ’ αυτή την αυθόρμητη ελεγεία της Δημοκρατίας  έχουν πλέον ευθύνη απέναντι στην  ιστορική συνέχεια της πατρίδας μας να «επιστρέψουν» αποφασισμένοι να κερδίσουν την χαμένη Ελλάδα.

Και δεν εννοούμε την επιστροφή στην πλατεία Συντάγματος. Αλλά μια άλλου είδους επιστροφή μια αποφασισμένη πιο δημιουργική  και σίγουρα πιο απειλητική για το σαθρό πολιτικό σύστημα.

Οι Αγανακτισμένοι, όλοι μας, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Δείτε τι συνέβη από τότε που άδειασε το Σύνταγμα από την οργή των πολιτών: ακόμη και το ΛΑΟΣ έγινε κυβέρνηση.

Εσύ λοιπόν Αγανακτισμένε πολίτη, που σηκώνεσαι το πρωί και κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, ρώτησέ τον αν ντρέπεται για τους υπουργούς που τον κυβερνάνε, εάν νιώθει οργή για τους 300 της Βουλής που συνεχίζουν ακάθεκτοι τη βουτιά στο μέλι των προνομίων με τους παχυλούς μισθούς και τα απαράδεκτα προνόμιά τους. 

Την απάντηση τη γνωρίζεις. ΟΧΙ δεν μας αξίζουν.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει άμεσα είναι το Κίνημα των Αγανακτισμένων να εκλέξει τους ηγέτες του η μια Επιτροπή η οποία θα προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία του Κόμματος των Αγανακτισμένων. 

Είναι η ώρα οι Αγανακτισμένοι Πολίτες να στήσουν κάλπες σε ολόκληρη την Ελλάδα και να εκλέξουν αντιπροσώπους από κάθε περιφέρεια της χώρας οι οποίοι με τη σειρά τους θα εκλέξουν την ΚΕ του κόμματος των Αγανακτισμένων Ελλήνων.

Οτιδήποτε άλλο είναι ήττα που δεν αξίζει στο Κίνημα των Αγανακτισμένων. Όσο οι Αγανακτισμένοι αρνούνται να προχωρήσουν στη δημουργία  πολιτικού φορέα τόσο θα τρώνε στη μάπα Παπαδήμους, Βορίδηδες και  Αννούλες Διαμαντοπούλου. 


Αλήθεια πόσα στρέμματα είναι το γραφείο της υπουργού Παιδείας; Το είδαμε στην εκπομπή του Θεοδωράκη και μας θύμισε το Καραισκάκη, γαμώ την λιτότητά μου…


Εμπρός λοιπόν Αγανακτισμένοι. Αρκετά κλειστήκατε στο κλουβί σας. 

Είναι η ώρα να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, γιατί διαφορετικά θα αναλάβει να ξεπετάξει τον κανακάρη σας ο Μέρλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αλέξης Κωστάλας και να τον οδηγήσει στο τρίτο δρόμο, τον «παθητικό», τον χωρίς αντίσταση,  για να μπορεί η Παγκόσμια Εξουσία των Τραπεζών να κυριεύει τον πλανήτη δίχως αντίσταση…