> Voliotaki: Costa Navarino: Ένα "στρατόπεδο συγκέντρωσης" για την νεόπλουτη κιτσαρία του lifestyle. Αυτό ήταν το όνειρο του καπετάν-Βασίλη;

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Costa Navarino: Ένα "στρατόπεδο συγκέντρωσης" για την νεόπλουτη κιτσαρία του lifestyle. Αυτό ήταν το όνειρο του καπετάν-Βασίλη;




Το Costa Navarino, ένα όνειρο ζωής για τον καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο,  αποκτά δημοσιότητα εξαιτίας της Μενεγάκη, του Ματέο, της Μπαλατσινού, της Τρέμη και του νεόπλουτου εγχώριου κιτσαριού που αποτελεί την βιτρίνα της σκοτεινής Μεταπολίτευσης.
Αναρωτιέται λοιπόν κανείς εάν ο καπετάνιος,  που δεν πρόλαβε  να χαρεί το δημιούργημά του, έχτισε ένα Φαραωνικό «στρατόπεδο συγκέντρωσης» για το εγχώριο βλαχομπαρόκ lifestyle και το υπηρετικό τους προσωπικό.
Πώς να χωνέψει κανείς το γεγονός ότι κόπηκαν τόσα αιωνόβια δέντρα (ελιές κλπ), ανοίχτηκαν δρόμοι και έγινε όπως είναι λογικό βίαιη επέμβαση στη Φύση, για να ανακυκλώνονται οι σερβιέτες της κάθε ξανθιάς τηλεπερσόνας.
Είναι θέμα αισθητικής  όταν δημιουργείς ένα έργο ζωής, να το προφυλάσσεις από τις ορδές των ξιπασμένων μπουλουκιών του lifestyle που απέκτησαν πλούτο με τις αρπαχτές των εργοδοτών τους, οι οποίοι λειτουργούν σε αγαστή συνεργασία με το παρακράτος της μεταπολίτευσης.
Όλοι αυτοί οι "αστέρες" ανέτειλαν με μαύρα λεφτά, θαλασσοδάνεια που ποτέ δεν θα πληρωθούν και μέσα από ένα απίστευτο κιτς με φόντο τη χρεοκοπημένη χώρα.
Νομίζω ότι οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους σχετικά με την προσέλκυση πελατών.
Εαν συνεχίσουν έτσι, ας ετοιμασθούν για πελάτες που θα καταφθάνουν με πούλμαν κατευθείαν από τα "Παρατράγουδα" της Αννίτας Πάνια...
kourdistoportocali.com