> Voliotaki: ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Τον Ευάγγελο Βενιζέλο υποπτεύονται στο Μέγαρο Μαξίμου ότι βρίσκεται πίσω από τη διαρροή σχετικά με την είδηση ότι ο πρωθυπουργός δεν θα μιλήσει στη ΔΕΘ. Συνεργάτες του πρωθυπουργού θεωρούν ότι η διαρροή χρεώθηκε σε συνεργάτη του πρωθυπουργού από τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό για να μην καρφώσουν την πραγματική πηγή της πληροφορίας. Από το δικό μας ρεπορτάζ πάντως επισημαίνουμε πως κανένας από τους γνωστούς συνεργάτες του Παπανδρέου δεν έκανε τέτοια διαρροή στο Mega. Ούτε ο Η. Μόσιαλος, ούτε ο Ν. Αθανασάκης, ούτε κανένας άλλος και γι αυτό το κανάλι σήμερα το μεσημέρι απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του πληροφοριοδότη ώστε να τον εκθέσει και να πάρει αυτός την ευθύνη. Γιατί υποπτεύονται τον Βενιζέλο;...
1. Στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι ο Βενιζέλος πιέζει για να αποστασιοποιηθεί ο Παπανδρέου από τα μεγάλα γεγονότα και να φανεί ότι δίνει το δαχτυλίδι της διαδοχής στον Βενιζέλο.
2. Στον Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι η διαρροή έγινε εσκεμμένα την ίδια ημέρα που ο Παπανδρέου ξεκαθάρισε στην Real News ότι δεν δίνει δαχτυλίδια διαδοχής, και αφορούσε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για συμφωνία διαδοχής με τον Ε. Βενιζέλο.
3. Στο Μέγαρο Μαξίμου πιστεύουν ότι ο Βενιζέλος βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με διευθυντικά στελέχη του Mega. Θεωρούν μάλιστα ότι ο υπουργός Οικονομικών κινεί τα νήματα στο Μεγάλο Κανάλι σε ότι αφορά τον ειδησεογραφικό τομέα.
Όλα αυτά έχουν τη δική τους σημασία επειδή η καχυποψία για τον Β. Βενιζέλο υπάρχει ακόμα στο ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν και μάλιστα πολύ καλά ότι κανένας από το περιβάλλον του πρωθυπουργού δεν έκανε τη διαρροή.