> Voliotaki: Τέλος εποχής για Ψωμιάδη στην Καβάλα!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τέλος εποχής για Ψωμιάδη στην Καβάλα!

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποχώρησης ολοκληρώθηκε και επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) στην Καβάλα. Ο Σταύρος Ψωμιάδης σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την παραίτησή του από τα διοικητικά δρώμενα της μακεδονικής ΠΑΕ (και γενικότερα την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο) καθώς και την παράδοση των μετοχών που διατηρεί ο ίδιος και η αδερφή του στον Ερασιτέχνη.

«Από την Τρίτη το βράδυ έχω παραδώσει με πληρεξούσιο τις μετοχές, τόσο τις δικές μου, όσο και της αδερφής μου στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ.Χρήστο Ρέμμο. Από εδώ και πέρα ότι θέλετε θα μιλάτε μαζί του. Από ότι με έχει πληροφορήσει ήδη έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές μας σε άλλον»....

Σε ερώτηση για το τι πρόκειται να γίνει με τους υπόλοιπους μετόχους που κατέχουν το 80% των μετοχών, (δεδομένου πως ο ίδιος και η αδερφή του διατηρούσαν το 20%) έκανε απίστευτη «ντρίμπλα», αναφέροντας ούτε λίγο, ούτε πολύ πως δεν γνωρίζει (!) την ταυτότητα τους. «Δεν τους ξέρω τους άλλους μετόχους, ούτε τους γνωρίζω, ούτε τους έχω δει ποτέ...»…

Εν συνεχεία προχωρώντας σε έναν μίνι απολογισμό των τεσσάρων τελευταίων χρόνων που βρέθηκε στο τιμόνι των «Αργοναυτών», ανέφερε πως πήρε μια ομάδα στο χείλος του γκρεμού και παραδίδει την μόνη κερδοφόρα ομάδα στην κατηγορία.

«Όταν ανέλαβα την ομάδα βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού, χρωστούσε στο ΙΚΑ και παντού. Τότε ο δήμαρχος, μαζί με κάποιους άλλους μου είχαν πει να έρθω και να βοηθήσω. Είχαμε σε αυτά τα χρόνια διαδοχικές ανόδους και δύο παραμονές στη Superleague, ενώ χάσαμε την έξοδο στην Ευρώπη στο παρά πέντε.

Δε μπήκαμε στο άρμα κανενός και παίζαμε ομολογουμένως μία από τις καλύτερες μπάλες στην Ελλάδα. Την αξία αυτής της ομάδας δε μπορεί να την αμαυρώσει κανείς. Πλέον η ομάδα δε χρωστάει σε κανέναν, παίρνει φορολογική ενημερότητα σε πέντε λεπτά και είναι από τις ελάχιστες για να μην πω η μόνη κερδοφόρα στην κατηγορία».