> Voliotaki: Από τον Βόλο στην Αθήνα μεταφέρεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο νέων ανδρών

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Από τον Βόλο στην Αθήνα μεταφέρεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο νέων ανδρών

Την Παρασκευή επρόκειτο να αρχίσει στο κολυμβητήριο του Βόλου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο νέων ανδρών. Ωστόσο, με δεδομένη την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, η KOE και η FINA προσανατολίζονται στην αλλαγή της έδρας των αγώνων, με αυτούς να γίνονται πιθανότατα στην Αθήνα.
Όπως είναι φυσικό, στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης θα έπρεπε να δώσει το παρών ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ή κάποιος άλλος αξιωματούχος της Πολιτείας. Όμως κάτι τέτοιο μόνο ασφαλές δεν είναι με την πολεμική ατμόσφαιρα που επικρατεί στον Βόλο, οπότε ή θα έπρεπε να αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής, ή θα γινόταν κανονικά, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι πρωτοφανή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enet.gr, τα μέλη των αποστολών ενημερώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι (πριν καν ανακοινωθεί η απόφαση) ότι θα μεταφερθούν σε αθηναϊκά ξενοδοχεία.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος , σημείωσε: "Εδώ γίνεται χαμός, ανησυχούμε για το τι μπορεί να γίνει, αλλά γι αυτό εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν είναι δική μας ευθύνη.Καίγεται όλη η πόλη.Οι αποστολές των χωρών έχουν φτάσει και είναι τρομοκρατημένοι και κλεισμένοι στα ξενοδοχεία.Δεν ξέρω τι θα ξημερώσει".

ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;