> Voliotaki: Η επικαιρότητα της ημέρας 31/8/2011

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Η επικαιρότητα της ημέρας 31/8/2011

www.aelole.blogspot.com
Tο aelole σας παρουσιάζει συνοπτικά την «βυσσινί» επικαιρότητα της ημέρας και όχι μόνο σε ένα κείμενο. Στα σχετικά link μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα σημαντικότερα θέματα της ημέρας.

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Πορτογάλου επιθετικού, Ζοσέ Εγκάς Ντος Σάντος Μπράνκο «Ζεκίνια», για ένα χρόνο με την ομάδα μας να διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη μια σεζόν διαβάστε εδώ.

*Θετικά μηνύματα άφησε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου η συνάντηση που είχαν με τον με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας διαβάστε εδώ....
*Μέσα σ` όλα ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του είπε οτι ο Αχιλλέας Μπέος τροφοδοτούσε με ηχητικό υλικό τόσο τον Λάκη Λαζόπουλο όσο και την Τατιάνα Στεφανίδου με στόχο την γελοιοποίηση του μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών τους διαβάστε εδώ.

*Η απόφαση - βόμβα του Διοικητικού Εφετείου όπου έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού να ανακληθεί το πιστοποιητικό των Τρικάλων λόγω πλαστογραφίας, μπορεί να ανοίξει το δρόμο της επιστροφής των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στη Super League διαβάστε εδώ.

*Η ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον 24χρονο Πορτογάλο επιθετικό, Ζεκίνια, που υπογράφει αυτήν την ώρα το νέο του συμβόλαιο 1+1 χρόνο διαβάστε εδώ.

*Την πίκρα του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τα όσα άσχημα έχει υποστεί η ΑΕΛ από την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια εξέφρασε ο Παναγιώτης Κατσιαρός διαβάστε εδώ.

*Ο Νεμπεγλέρας στα 36 του χρόνια τρέχει σαν 20 χρονών παιδί! Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», Κώστας Νεμπεγλέρας, που αποκτήθηκε στις μετεγγραφές του καλοκαιριού, έχει πραγματικά κλέψει τις εντυπώσεις με τις έως τώρα εμφανίσεις του διαβάστε εδώ.

*Την περίπτωση του Ματίας Ιγκλέσιας για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής εξετάζει ο ΟΦΗ. Ο παίκτης ήταν επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου αλλά η μεταγραφή δεν φαίνεται να προχωρά διαβάστε εδώ.

*Οι πολλές εκκρεμότητες που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αντίκτυπο στην Football League και Football League 2. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η προγραμματισμένη για Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου κλήρωση των πρωταθλήματων να αναβληθεί διαβάστε εδώ.

*Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης κατά τη συνεδρίαση του στις 30 Αυγούστου 2011 αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα διαβάστε εδώ.

*Μπορεί να δυσκολεύτηκε για κάτι περισσότερο από ένα ημίχρονο αλλά με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας η Εθνική, επικρατώντας στην πρεμιέρα της Βοσνίας με 76-67 διαβάστε εδώ.

*Για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί μίλησε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο ενώ διευκρίνισε ότι οι ΠΑΕ είναι υπόλογες για τους Συνδέσμους διαβάστε εδώ.

*Την πρώτη του προπόνηση με τον Εργοτέλη έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα Βασίλης Ρέντζας διαβάστε εδώ.

*Για δύο ώρες ο Αντώνης Νικοπολίδης απάντησε δεκάδες ερωτήσεις των αναγνωστών του sport24 για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Εθνική, ΑΕΛ κι όχι μόνο διαβάστε εδώ.

*Την αποχώρηση της οικογένειάς του από τα κοινά της Καβάλας και όχι μόνο επισημοποίησε την Τετάρτη (31/08) ο Σταύρος Ψωμιάδης διαβάστε εδώ.

*Η ενασχόλησή του Σταύρου Ψωμιάδη τα «κοινά» της Καβάλας ολοκληρώθηκε! Αποφάσισε να αποχωρήσει και έτσι μεταβίβασε στον Ερασιτέχνη τις μετοχές που είχε την κατοχή του διαβάστε εδώ.

*Συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είχε σήμερα ο Χρήστος Μελίσσης, ο οποίος δέχθηκε μείωση των αποδοχών του. Ο Χρήστος Μελίσσης μέχρι τώρα αμοιβόταν με 350.000 ευρώ ετησίως και πλέον για τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του θα λάβει 210.000 ευρώ διαβάστε εδώ.

*Για δικαίωση των Τρικάλων έκανε λόγο ο δικηγόρος των «κυανέρυθρων», Νίκος Αλεξίου. Ο νομικός εκπρόσωπος της θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρθηκε στην απόφαση του Διοικητικού Εφετείου και όπως γίνεται κατανοητό, οι «κυανέρυθροι» έχουν κάθε λόγο να διατηρούν ελπίδες παραμονής στη Football League διαβάστε εδώ.

*Mια ακόμη μεταγραφή επιπέδου Σούπερ Λιγκ πραγματοποίησε η Παναχαϊκή, η οποία απέκτησε τον Κώστα Μενδρινό. Ο χαφ που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση Κούγια διαβάστε εδώ.

*Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος είπε ότι το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεκινήσει, ενώ προανήγγειλε νέες διώξεις για τα στημένα διαβάστε εδώ.

*Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδεσμος Iraklis Athens Club, αναφορικά με όσα συνέβησαν χθες στην ΕΠΟ διαβάστε εδώ.

*Tην ίδια ώρα που σοκάρει η αποκάλυψη ότι το Λεβαδειακός-Διαγόρας ήταν «ύποπτο» για στήσιμο, ο πρόεδρος της βοιωτικής ομάδας , Γιάννης Κομπότης δηλώνει ότι κάνει προγραμματισμό για συμμετοχή στη Super League διαβάστε εδώ.

*Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Νοσατέλ Ξαμάξ βρίσκεται ο Έντιν Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου διαβάστε εδώ.

*Κάλεσμα στον Φάνη Γκέκα, φαίνεται πως έκαναν οι Ρέιντζερς, λίγες ώρες πριν το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου διαβάστε εδώ.

*Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει σε Κύπρο και Ελλάδα η περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Κόντη. Για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Χρήστου Κόντη, μίλησε η Κωνσταντίνα Πόπη διαβάστε εδώ.

*Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Πριμέρα Ντιβισιόν, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε με 6-0 τη Σαραγόσα στο «Λα Ρομαρέδα». Ένα πανέμορφο γκολ, σημειώθηκε από το Τσάμπι Αλόνσο με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 64 λεπτό. Δείτε το video εδώ.