> Voliotaki: Κι όμως η εφημερίδα "Marconi Press" επιστρέφει...

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κι όμως η εφημερίδα "Marconi Press" επιστρέφει...

Πρόκειται για εκείνη την εφημερίδα, που κυκλοφορώντας άπαξ εβδομαδιαίως, από το 2005 έως και το 2008, μόλις για τρία χρόνια κι όμως είχε καταφέρε να εισπράξει ορισμένες δεκάδες αγωγών και μηνύσεων, κατά την εκδίκαση των οποίων ο εκδότης της, πολύ νεαρότερος τότε, Αντώνης Κουμιώτης, είχε αθωωθεί σε όλες, πλην όμως "στέλνοντας" σπίτια τους αρκετούς από τους τότε αιρετούς άρχοντες, με πρώτο και καλύτερο τον πρώην Δήμαρχο Κυριάκο Μήτρου και την παρέα του.

Έκτοτε, για το νεαρό Κουμιώτη, ήρθαν οι τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, μετέπειτα το "e-Rock.gr", που όλοι γνωρίζουμε, η σύλληψή του ως φερόμενος διαχειριστής του blog Voliotaki (ακόμα γελάμε με αυτή την περίπτωση) και να που τώρα... επιστρέφει με την ανανεωμένη "Marconi Press".

Κι όταν λέμε "Marconi Press", μην φανταστείτε κανένα εβδομαδιαίο φύλλο πάλι χαρτιού. Η "Marconi Press" επιστρέφει ως εφημεριδα ηλεκτρονική.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από το κτίριο του Μεταξουργείου, όπου και εδρεύει το Ράδιο Μαρκονι 96,1 F.M., ο Αντώνης Κουμιώτης έχει επιστρατεύσει τους πάντες, με σκοπό να δημιουργήσει την ιδανική εκείνη ιστοσελίδα, που θα καλύπτει στο ακέραιο τις ανάγκες των χρηστών της.

Το δημιουργικό μάλιστα κομμάτι, αλλά και την προώθηση του όλου εγχειρήματος, έχει αναλάβει η δική του "Marconi Media Center", μέλος της οποίας είναι και το "e-Rock.gr".

Ειδήσεις 24 ώρες το 24ωρο, αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, σχόλια, άρθρα και διαδικτυακό ραδιόφωνο, πρωτεύουν στο menu της ηλεκτρονικής "Marconi Press", η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της ξαφνικά, από μέρα σε μέρα.