> Voliotaki: Αντιπαράθεση περί... γεννητικών οργάνων στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αντιπαράθεση περί... γεννητικών οργάνων στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

"Αυτό που είπες προ μηνός στον Εσερίδη ότι μας έχεις γραμμένους στα αρχίδια σου το πιστεύεις και προσπαθείς να το εφαρμόσεις και στο Δημοτικό Συμβούλιο".




 Σε προσωπική αντιπαράθεση, με βαριές κουβέντες μεταξύ των κ.κ. Χατζηκυριάκο και Βούλγαρη εξελίχθηκε και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κόντρα έφτασε σε αναφορά  στα γεννητικά τους όργανα...

Όλα άρχισαν όταν η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αντέδρασε στην πρόταση για το νέο Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος προβλέπει τη μείωση χρόνου στις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων, κατηγορώντας τη Δημοτική Αρχή για "αντιδημοκρατική συμπεριφορά".

Στην προσπάθεια του Χρ. Δεληστάθη να εξηγήσει το σκεπτικό της πρότασης στον κ. Βούλγαρη, παρενέβη ο κ. Χατζηκυριάκος λέγοντας "δεν πρόκειται να συνεννοηθείς μ' αυτόν, άσ'τον" με αποτέλεσμα ο κ. Βούλγαρης να αντιδράσει άμεσα. Απευθυνόμενος στο Δήμαρχο είπε: "Αυτό που είπες προ μηνός στον Εσερίδη ότι μας έχεις γραμμένους στα αρχ...α σου το πιστεύεις και προσπαθείς να το εφαρμόσεις και στο Δημοτικό Συμβούλιο".

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας να ανφέρεται σε λεπτομέρειες για τη χρησιμότητα των γεννητικών οργάνων και τη χρήση τους από τον ίδιο και το Δήμαρχο.
almyrosinfo.gr