> Voliotaki: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΕΧΩΝΙΑ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΕΧΩΝΙΑ

ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΡΟΥΜΑΝΑ, Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΕΧΩΝΙΑ.

ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ 2010, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΟ 2011


Καλησπέρα Voliotaki,
Είμαι φανατικός σου αναγνώστης κι αυτό για τους ευνόητους λόγους της ελευθερίας έκφρασης που μας παρέχεις, για να μην αρχίσω το λιβανιστήρι και δεν σου πάει κιόλας.

Προχωράω λοιπόν στην καταγγελία μου, χωρίς πολλές περιστροφές.

Είμαι υπάλληλος του πρώην Δήμου Αρτέμιδας Νομού Μαγνησίας. Θα μπορούσα να σου γράφω για πολλές μέρες, πολλά πράγματα, αλλά θα σταθώ σ' αυτά που γνωρίζω για την υπόθεση, που ως είδηση, μετά από πληροφορίες όπως έγραψες, έβγαλες πριν λίγες ημέρες. Την προσπάθεια δηλαδή δημιουργίας οίκου ανοχής (μπουρδέλου αν θέλετε) πολυτελείας στην περιοχή Λεχώνια Πηλίου, κατά τα πρότυπα, των οίκων ανοχής που έχουν ανοίξει τελευταίως στον θεσσαλικό κάμπο.

Αφού το επιβεβαιώσω και επειδή σε διαβάζουν σε ολόκληρο τον κόσμο, θα πρέπει να πούμε ότι Δήμαρχος Αρτέμιδας, στον πρώην Δήμο Αρτέμιδας, που λόγω Καλλικράτη ενώθηκε με τον Δήμο Βόλου, ήταν ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, νυν Αντιπεριφερειάρχης στο Νομό Μαγνησίας, ως επιλογή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

Η ιστορία αυτή λοιπόν ξεκινάει το 2010, όπου, όπως μάθαμε όλοι στον Δήμο, κάποιος φίλος του Δημάρχου, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην πόλη του Βόλου, θέλει να ανοίξει το εν λόγω κατάστημα στην περιοχή του Δήμου μας Λεχώνια.

Μέχρις εδώ κανένα πρόβλημα και μαγκιά του του κυρίου. Εξάλλου καμία τίμια επαγγελματική δραστηριότητα δεν είναι ντροπή, πόσο μάλλον αυτή που σχετίζεται με το αρχαιότερο επάγγλεμα του κόσμου, ειδικότερα όταν τηρούνται στο ακέραιο όλοι οι νόμοι του κράτους, είτε αυτοί αφορούν στη νομιμότητα των ιερόδουλων, είτε σε όλα τα υπόλοιπα που αφορούν σε μια επιχείρηση.

Και φτάνουμε στη στιγμή που το εν λόγω κατάστημα πρέπει να αδειοδοτηθεί και φυσικά να παρθεί μία απόφαση από την αρμόδια Δημαρχιακή Επιτροπή, υπό τον Δήμαρχο Δημήτρη Αλεξόπουλο.

Εκεί λοιπόν ως ιδιοκτήτης δεν εμφανίζεται αυτός που όλοι στον Δήμο γνωρίζαμε ότι θα κάνει την επιχείρηση, αλλά μία Ρουμάνα. Μέχρις εδώ και πάλι όλα καλά. Ούτε ρατσιστές είμαστε και έπειτα ο νόμος επιτρέπει τέτοια φορολογικά τερτίπια, ειδικά εάν τα βρήκαν η Ρουμάνα και ο γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην πόλη του Βόλου πλέον.

Και η Δημαρχιακή Επιτροπή, η οποία ήταν αρμόδια έως τις 31/12/2010, αποφασίζει θετικά, στηριζόμενη μάλιστα σε όλα τα δικαιολογητικά.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Η επιτροπή αποφάσισε εν έτει 2010, εντάξει μέχρις εδώ; Τα δικαιολογητικά πώς γίνεται να έχουν εκδοθεί το 2011;

Χοντρή υπόθεση, έ; Κάτι δεν πάει καλά, έ; Η βασισμένη σε κάποια δικαιολογητικά απόφαση μιας επιτροπής, εκδόθηκε πριν καν εκδοθούν τα δικαιολογητικά. Και όλα αυτά υπό το νυν Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρη Αλεξόπουλο, τον υπ' αριθμό 1 δηλαδή πολιτικό παράγοντα του Νομού Μαγνησίας.

Θέλετε να προσθέσω κι άλλα; Προσωπικά δεν βρίσκω λόγια...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


ΛΟΙΠΟΝ κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ; ΛΟΙΠΟΝ κ.κ. ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ; ΛΟΙΠΟΝ κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ; ΛΟΙΠΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ...!!

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ...!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ. ΛΟΙΠΟΝ;;

ΑΠΟ: VOLIOTAKI