> Voliotaki: ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ...??

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ...??

ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, σήμερα, τόσο εσύ, όσο και ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΣΑΣ, ήσασταν καλεσμένοι σε συνέλευση σχετικά με το οικονομικό μέλλον 100 περίπου εργαζομένων στην δημοτική επιχείρηση ΙΩΝΙΑ του πρώην ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες, δηλαδή τους Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Το ύψος των χρωστούμενων αγγίζει τα 300.000 ευρώ!! Δηλαδή αντιστοιχούν 3.000 ευρώ ανά εργαζόμενο, 1.000 ευρώ ανά μήνα σε κάθε έναν από αυτούς.

Ξεπερνώντας το γεγονός του ότι δεν καταλαβαίνουμε τί προσφέρουν 100!! εργαζόμενοι στην συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση, εκ των οποίων οι 30 είναι μόνιμοι, θέλουμε να σε ρωτήσουμε το εξής:


ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ??

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΕΝΑΝΤΙ 100 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ??

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΣΑΣ??


ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ΣΟΥ Ή ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΜΕΙΒΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ??


ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΣΟ ΑΓΕΝΕΙΣ??

Υ.Γ.: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?? ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ?? ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΑ??