> Voliotaki: Πάρτε βαθιές ανάσες... Νο2

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πάρτε βαθιές ανάσες... Νο2

Τι μας είπε ο κ. Νάκος το πρωί στον Γιώργο Κουμιώτη;; (Γιώργο ελπίζω να την έχεις την εκπομπή σου!!). Ότι δεν ανησυχεί από αυτή την άδεια παραγωγής που έχει στα χέρια της η εταιρεία του Αλεξάκη γιατί ακόμα και με αυτή δεν μπορεί να δουλέψει το εργοστάσιο γιατί θα χρειαστεί άδειες εγκατάστασης κλπ και από ότι κατάλαβα αυτός και οι λοιποί πολιτικοί της περιοχής μας θα βάλουν τα στήθια τους μπροστά (όπως και για τους Μεσογειακούς;;;;) και δεν θα πάρει καμιά άδεια το εργοστάσιο από την περιφέρεια κτλ και άρα δεν πρόκειται να λειτουργήσει και να κοιμόμαστε ήσυχοι. 

Λυπάμαι κ. Νάκο, εγώ είμαι ανήσυχο πνεύμα και τα βράδυα δεν κοιμάμαι, αλλά ψάχνω... ψάχνω το διαδίκτυο και τι βρίσκω;;;; Τιιιι;;; Αυτό!


http://www.omniphos.gr/docs/Nomos_APE_3851_2010.pdf ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3851/2010

Και τι λέει;;; Σελίδα 5, άρθρο 3, παράγραφος 2. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω με τις λίγες γνώσεις μου είναι ότι λέει, ότι για την έκδοση άδειας λειτουργίας αρμόδια είναι η Περιφέρεια (σας δικαιώνει μέχρι εδώ..) έλα όμως που παρακάτω λέει ότι αν η Περιφέρεια απαντήσει αρνητικά (πως να το κάνει όταν το SRF το λέει ο Αλεξάκης βιομάζα και η Μπιρμπίλη το δέχεται) ο φάκελος πηγαίνει στην Μπιρμπίλη!!! και αυτή αποφασίζει αν θα δοθεί η άδεια εγκατάστασης. Άρα;;

Πως θα τον σταματήσεις κ. Νάκο και κ. Παπατόλια όταν η κ. Μπιρμπίλη θα έχει δώσει με την υπογραφή της το πράσινο φως? Αν κάνω κάπου λάθος δεν είναι κακό απαντήστε μου μέσω του blog ειλικρινά θα ήθελα να μάθω. Δεν είναι υποτιμητικό να γράφουμε σε ένα blog πιστέψτε με!


Υ.Γ. Πιστεύετε αλήθεια ότι ο Αλεξάκης ήταν χαζός όταν αγόραζε ολόκληρα τετράγωνα στην Βιομηχανική;; Θα του πείτε εσείς ότι ρυπαίνει όταν θα πάει να ''στηθεί'' δίπλα στην Χαλυβουργία και τις άλλες χαβούζες;; Και δεν θα του δώσετε άδεια γιατί ρυπαίνει;; Τυχαίο;; Μπααα..
 
ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ