> Voliotaki: Καί ο Omar Sharif στό πλευρό τών διαδηλωτών

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Καί ο Omar Sharif στό πλευρό τών διαδηλωτών



Ο διάσημος Αιγύπτιος ηθοποιός, Omar Sharif, που βρίσκεται τις ημέρες αυτές στο Κάιρο δήλωσε ότι είναι αλληλέγγυος με τον αιγυπτιακό λαό και εύχεται την αποχώρηση από την εξουσία του προέδρου Mubarak, όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό France Inter σήμερα, έκτη ημέρα της λαϊκής εξέγερσης.

«Βρίσκομαι στον 17ο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Κάιρο και βλέπω όλα όσα γίνονται. Είμαι απολύτως αλληλέγγυος με τον αιγυπτιακό λαό γιατί πιστεύω ότι όλα όσα ζητά είναι δίκαια και γιατί θεωρώ ότι ο πρόεδρος Mubarak θα πρέπει πια να παραιτηθεί. Είναι 30 και πλέον χρόνια στην εξουσία ε, φτάνει πια!», ανέφερε ο 78χρονος καλλιτέχνης.

«Ευτυχώς επέλεξε έναν καλό αντιπρόεδρο, τον Omar Suleiman που έχει καλές σχέσεις με το Ισραήλ, αυτό είναι σημαντικό», πρόσθεσε ο Omar Sharif.

Καταλήγοντας τις δηλώσεις του εξέφρασε κάποιους φόβους για την οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων, επειδή όπως είπε «είναι πολύ κλειστή οργάνωση και εκπροσωπεί μόνο το 20% του πληθυσμού. Δεν γνωρίζουμε πολλά γι’ αυτούς».