> Voliotaki: Πρόταση έντιμης αντιμετώπισης της απώλειας των ΜΑ 2013

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πρόταση έντιμης αντιμετώπισης της απώλειας των ΜΑ 2013

Με δεδομένο ότι για την μεγάλη απώλεια της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων 2013 από το Βόλο και τη Λάρισα πρέπει τα αιρετά όργανα της αυτοδιοίκησης να αναλάβουν της ευθύνες τους, επιβάλλεται να παραιτηθούν μαζικά τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Βόλου και Δήμου Λαρισαίων, καθώς και το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, ώστε να ξαναγίνουν οι εκλογές. Επίσης και όλοι οι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Ν. Μαγνησίας και Ν. Λάρισας να παραιτηθούν άμεσα (και η Αντιπρόεδρος της Βουλής και ο Υφυπουργός Οικονομικών).

Επίσης, όλα τα μέλη και στελέχη της ΟΕΜΑ (νυν και πρώην) να επιστρέψουν τις αμοιβές που έχουν λάβει μέχρι σήμερα. Και όσοι πήγαν στη Πεσκάρα το 2007 και το 2009 να καλύψουν τα έξοδά τους που πληρώθηκαν από το Δημόσιο.

Τα έργα για τα Μεσογειακά Χωριά καθώς και τον ηλεκτρικό περιαστικό σιδηρόδρομο Βόλου - Λάρισας θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2007 επί ΝΔ, με ΣΔΙΤ και η ευθύνη βαρύνει ΟΛΟΥΣ όσους ήταν σε θέσεις ευθύνης, Δημάρχους, Νομάρχες, Βουλευτές, Υπουργούς και ΟΛΑ τα μέλη της ΟΕΜΑ από το 2007 έως σήμερα.


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ