> Voliotaki: ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ VOLIOTAKI, ΜΕ 17.589 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ VOLIOTAKI, ΜΕ 17.589 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

VOLIOTAKI-α τέρμα τα ψέματα, αυτό ήταν, το VOLIOTAKI είναι πλέον ένα από τα δυνατότερα blogs της χώρας και το ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ της ελληνικής επαρχίας. 12.489 μοναδικούς επισκέπτες είχαμε ΠΡΟχθές και 17.589 χθες. Αυτό το νούμερο μεταφράζεται σε πωλήσεις που κάνουν οι τοπικές εφημερίδες σχεδόν σε τρεις μήνες και εμείς το απολαμβάνουμε ημερησίως.

Όπως όλα δείχουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ βάλαμε ΤΕΛΟΣ και ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στην παραδοσιακή και εξαρτημένη από τα συμφέροντα ενημέρωση. Και το σημαντικότερο είναι ότι το καταφέραμε προεκλογικά, δηλαδή τώρα που θα στήνονταν ο τρελός χορός των ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ στις πλάτες όλων μας.

ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ

Το κατεστημένο μας πολιορκεί και αν μας ανακαλύψει θα προσπαθήσει να μας τυλίξει σε μια κόλα χαρτί, αλλά δεν μασάμε, έχουμε τις άμυνές μας. Περισσότερο θα λυπηθούμε για την φίμωση, παρά για τις τύχες μας. Αυτές εξάλλου είναι καθορισμένες από τους εθνικούς νταβατζηδες και τους τοπικούς εκπροσώπους τους. Κι εδώ είναι που αγανακτούμε και πεισμώνουμε ακόμα περισσότερο για την συνέχεια.

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ,
ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Το σπουδαιότερο για εμάς είναι η επικοινωνία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο voliotaki@gmail.com, στείλτε μας το δικό σας μήνυμα, σε μορφή είδησης, άποψης, παρατήρησης, ακόμα - ακόμα και κοινωνικού σχολιασμού και αν δεν είναι κακόβουλο, θα το δείτε σύντομα ανηρτημένο.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ VOLIOTAKI-α ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. 
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ?


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΕΙΑ