> Voliotaki: ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ

"ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ"
Ενδεχόμενα, ο επίλεκτος αντιπεριφερειάρχης για την Μαγνησία στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και του Κώστα Αγοραστού να είναι ο Δημήτρης Αλεξόπουλος. Η επιλογή του κρίνεται με βάσει την πολυετή προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση και αναμένεται να έχει θετική απήχηση στον κόσμο της Μαγνησίας.

Θυμίζω ότι από το 1978 έως το 1988 διετέλεσε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου – Αχιλλοπούλειο αρχικά ως προϊστάμενος λογιστηρίου και έπειτα ως Προϊστάμενος Οικονομικών υπηρεσιών. Επίσης, διετέλεσε από το 1988 έως το 1993 Διοικητικός Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και την περίοδο 1990-1993 Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου με απόφαση του Υπουργού Υγείας και της Προεδρίας της Κυβέρνησης, από όπου παραιτήθηκε το 1993 με την κυβερνητική αλλαγή.

Επίσης, από το 1975 έως σήμερα συμμετέχει στη διοίκηση της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Κάτω Λεχωνίων και από το 1985-1988 υπήρξε μέλος της Διοίκησης της Ν.Ο.Δ.Ε. Μαγνησίας. Από το 1990 έως σήμερα ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την περίοδο 1991-1994 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βόλου όπου εκλέχθηκε με το συνδυασμό « Βόλος – Δημιουργία » με επικεφαλή το Θανάση Νάκο.

Το 1994 - 1998 εκλέγεται για την τετραετία Νομαρχιακός Σύμβουλος Μαγνησίας με το συνδυασμό « Νέα Πνοή » όπου ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σε ολόκληρο το Νομό Μαγνησίας. Το 1996 ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του Νομού Μαγνησίας που πήρε μέρος στην εκλογή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ Έβερτ-Σουφλιά, ενώ το 1999 εκλέχθηκε Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Αρτέμιδας όπου εκλέχθηκε με το συνδυασμό « Λαϊκή Ένωση ». Με τον προαναφερόμενο συνδυασμό επανεκλέχθηκε Δήμαρχος κατά την τετραετία 2002-2006 και την τετραετία 2006-2010. Και στις τρεις τετραετίες ανέβασε το ποσοστό από το 51% στο 56% και στο 63%.

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Νοσοκομείο Βόλου ήταν εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νοσοκομείου. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Βόλου. Υπήρξε εκπρόσωπος των εργαζομένων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ΠΟΕΔΗΝ. Από το 2003 έως το 2006 μέλος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Μαγνησίας. Είναι μέλος ή συμμετέχει στα Δ.Σ. πολλών σωματείων και οργανισμών ( κοινωνικής δράσης – Οικονομικό, Βιομηχανικό, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο – Αθλητικούς Οργανισμούς, αναπτυξιακές εταιρίες.

Του Νίκου Αναγνώστου

Ρε φίλε, ωραία τα λές, αλλά εδώ μέσα δεν γουστάρουμε να προβάλλουμε κανέναν. Δεν έχουμε τίποτα με τον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, αλλά μην μας αναγκάσεις να αποκτήσουμε.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ 
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?