> Voliotaki: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΕΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ?

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΕΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ?

ΠΗΡΕΣ 11 + ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΕ ΑΛΕΚΟ?
Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά ! Τα λαμόγια της «Σιδηράς Κυρίας» του Καλλιτεχνικού που μπήκαν αντισυνταγματικά με συμβάσεις αορίστου… περιμένουν τους παχυλούς μισθούς τους και φυσικά… Ο Δήμος πήρε 11 εκατομμύρια από το Υπουργείο Εσωτερικών μέχρι το Σεπτέμβριο, πήρε δάνειο προεκλογικό 5 εκατομμύρια από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο και περιμένει εισπράξεις από το Υπουργείο Πολιτισμού κανένα 1,5 εκατομμύριο… 

Ε! και να μην το πάρει το 1,5 του φτάνουν τα 16 εκατομμύρια… έτσι και αλλιώς ο προϋπολογισμός του 2010 για τον Καλλιτεχνικό είναι 4 εκατομμύρια… Μια χαρά θα τα πατικώσει τα βιβλία του Σταυρο-απολογισμού ο Αλέκος την Τετάρτη στις 6... Μου ήθελες και «Τέλος Πολιτισμού» Τσαμπρινεεεε ….!!!…… Τι θα ξαναψηφίσεις Βολιωτάκι;….. έλα….λιγουράκι  για δες και το εγγραφάκι….. 

Τα ακούτε εκεί έξω!!! ….Να σας «Ακρωτηριαστούν τα χέρια στην Κάλπη» εάν ψηφίσετε τα λαμόγια τους Σατράπηδες και τις Σατράπισσες !!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΛΕΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. 

ΚΟΣΜΙΔΗ, ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ!!