> Voliotaki: Τι σε νοιάζει εσένα VolosPress που πάνε τα λεφτά της ΕΨΑ?

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τι σε νοιάζει εσένα VolosPress που πάνε τα λεφτά της ΕΨΑ?

Τα αναψυκτικά με γεύση ΕΨΑ μεγάλωσαν αρκετές γενιές μέχρι σήμερα. Είναι τα αναψυκτικά της περιοχής μας, της Αγριάς, του Βόλου! Η πιο διάσημη λεμονάδα της Ελλάδας και ίσως η πιο γευστική.

Τελευταία βλέπουμε την διαφημιστική καμπάνια της βολιώτικης εταιρείας σε όλα τα κανάλια της χώρας και σε όλες τα έντυπα εκτός από τα τοπικά. Δεν είδαμε διαφήμιση στο TRT, στο ASTRA, στο YES, στο ΕΝΤΟΣ, στο ΝΕΟ ΤΥΠΟ και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Βόλου.

Γιατί κύριοι; Γίνατε μεγάλοι (και το χαρήκαμε) και δε σας κάνει πλέον η Βολιώτικη πιάτσα; Να ξέρουμε δηλαδή κι εμείς αντιστοίχως να προτιμάμε άλλα προιόντα, αφού εσείς με τη σειρά σας "φτύσατε" τα τοπικά ΜΜΕ.

ΑΠΟ: VolosPress


Εύστοχο το σχόλιο σου VolosPress, από την άλλη όμως μην ξεχνάς ότι δικά τους είναι τα ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ και θα τα κάνουν ότι γουστάρουν.

Έπειτα, VolosPress, εσένα τί σε νοιάζει πού θα πάνε τα λεφτά? Σάμπως εσύ θα τα εισπράξεις? Ας κάνουνε κουμάντο αυτοί που έπαιρναν και ξαφνικά δεν παίρνουν.

Εκτός, λέμε τώρα, εκτός και... ξέρεις εσύ...!!!

Πάντως, ορισμένες αλήθειες, από εμάς, που δεν τα πήραμε ποτέ από την ΕΨΑ και καμία ΕΨΑ, θα τις μάθετε για την συγκεκριμένη βιομηχανία και μάλιστα πολύ σύντομα.

ΕΣΥ, Volos Press, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?

VOLIOTAKI