> Voliotaki: ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ την τέχνη σας από τους ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ της πόλης

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ την τέχνη σας από τους ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ της πόλης

Ξεφτίλα ΣΑΒΒΑΤΟ βράδι στην παραλία του ΒΟΛΟΥ, κατά την διεξαγωγή του 1ου ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "ΑΡΓΩ".

Το απόλυτο ΚΙΤΣ, σε όλο του το μεγαλείο, με καλεσμένο τον καημένο ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ κ.α., οι οποίοι προσπαθούσαν να μιλήσουν στο μικρόφωνο και δεν τα κατάφεραν ΠΟΤΕ, έκανε διακοπές.

Παρουσιάστρ... (συγνώμη, αλλά έτσι συνηθίζεται στα κοσμικά event, γι' αυτό μπερδευτήκαμε), παρουσιαστής της όλης εκδήλωσης ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ της ΠΑΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ (έρχεται το ΦΕΚ) ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, παρουσία της "κουνάω το κεφάλι μου ειρωνικά" ΕΥΗΣ ΚΑΪΛΗ, του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ και άλλων "εκλεκτών" καλεσμένων, προσπαθούσε να μαζέψει να ασυμάζευτα, χτυπώντας που και που το μικρόφωνο μπας και λειτουργήσει, αλλά ΔΕΝ...


ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΝΑ ΣΕ ΣΕΡΝΕΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ?
Υ/Γ: Θα ήμασταν απαράδεκτοι, αν δεν λέγαμε ότι η προσπάθεια των δημιουργών και των παιδιών από τον ΒΟΛΟ, που ουσιαστικά αυτά το έτρεξαν, ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, αλλά ρε ΜΑΓΚΕΣ, αν θέλετε να σας λένε ΜΑΓΚΕΣ, μην μπλέκετε με ΔΑΓΚΕΣ και ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ. Πονάει το να δουλεύεις τόσο καιρό και μέσα σε μια στιγμή, στο ΤΕΛΟΣ της βραδιάς, να σε γελοιοποιούν κάποιοι γνωστοί ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ της πόλης. Η τέχνη σας δεν είναι για γέλια και οφείλετε από μόνοι σας να την προστατέψετε.