> Voliotaki: 1. Που εργάζονται ο υιός ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ και η θυγατέρα ΣΑΜΑΡΑ

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

1. Που εργάζονται ο υιός ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ και η θυγατέρα ΣΑΜΑΡΑ

Πρόκειται για δύο αξιόλογα παιδιά, για δύο παιδιά με θαυμάσιες σπουδές, μόρφωση και δυνατότητες, όπως και ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΛΙΩΤΩΝ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΒΟΛΙΩΤΩΝ, με εξίσου θαυμάσιες σπουδές, μόρφωση και δυνατότητες, δουλεύουν σε καφετέριες, μπαράκια, τσιπουράδικα κ.α. δουλειές, βγάζοντας με αξιοπρέπεια ένα μεροκάματο, που φτάνει δεν φτάνει για τον άρτο τον επιούσιο.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΒΟΛΙΩΤΩΝ, με εξίσου θαυμάσιες σπουδές, μόρφωση και δυνατότητες,
δεν έχουν μπαμπά έναν ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, πρώην ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ή έναν ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της ιστορικής εφημερίδας "ΘΕΣΣΑΛΙΑ", με εξίσου θαυμάσιες γνωριμίες και πολιτικούς φίλους, οι οποίοι δυστυχώς στις μέρες μας, κόβουν και ράβουν, καθορίζοντας το μέλλον της νέας γενιάς.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΒΟΛΙΩΤΩΝ, με εξίσου θαυμάσιες σπουδές, μόρφωση και δυνατότητες, δεν μπορούν να έχουν την ίδια αντιμετώπιση, που απολαμβάνουν τα δύο αυτά αξιόλογα και το λέμε από το βάθος της καρδιάς μας αυτό, παιδιά των κ.κ. ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ & ΣΑΜΑΡΑ.


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΒΟΛΙΩΤΩΝ, με εξίσου θαυμάσιες σπουδές, μόρφωση και δυνατότητες, δεν μπορούν να απολαμβάνουν την εργατική θαλπωρή και τις αμοιβές ενός ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ Ινστιτούτου, που στην περίπτωση του κ. ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ δημιουργεί και θέμα δεοντολογικό.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΒΟΛΙΩΤΩΝ, με εξίσου θαυμάσιες σπουδές, μόρφωση και δυνατότητες, δεν μπορούν να εργάζονται και μάλιστα με ιδιαίτερα παχυλούς μισθούς στο...


Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών 
(ΙΣΤΑΜΕ) - Ανδρέας Παπανδρέου


1. Αχ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και να ήξερες, ότι ο υιός του κάποτε ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ σου ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, θα εργάζονταν στο ΙΣΤΑΜΕ, την ίδια ώρα που ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΗΣ, θα τον πρότεινε για ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΛΟΥ!!

Είμαστε σίγουροι, ΑΝΔΡΕΑ, ότι θα έλεγες: "Ναι, το παιδί να εργαστεί, αν το αξίζει, αυτός όμως να ξεκουμπηστεί από το ΠΑΣΟΚ και μαζί του και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΗΣ"!!

2. Αχ, ΤΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ και να ήξερες, ότι η θυγατέρα του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της ιστορικής εφημερίδας "ΘΕΣΣΑΛΙΑ", θα εργάζονταν σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ!!

Είμαστε σίγουροι, ΤΑΚΗ, ότι θα έλεγες: "Ναι, το παιδί να εργαστεί, αν το αξίζει, αυτός όμως δεν πρέπει να είναι εκτός από πατέρας ενός άξιου παιδιού και ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ιστορικής "ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ". Γιατί ότι είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικό"!!

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ